Ylös. Miten olis BrikWars? Mulla olis sellainen StaWa/merirosvoarmeija.

Projekt Götterdammerung Ameerika.

Eli figupeli leegoilla kaatuneita epäilyttäviä aatteita kannattavien (kommarit/natsit/molemmat?) tiedemiesten noususta maailmanlopunjälkeiseen Amerikaan. (yksi k tarkoituksellinen)

figupeli-ideahautomo

Leikkikenttä.NPGA-peli-ilta

- -

Perusajatuksia falloutista, PGA:sta ja yleisemmin post-holo/pulp meiningeistä... unohtamatta Pervilän fäbäriin vuotamaa aivan upeaa http://brickarms.com:ia.


Legot on keräilyesineitä, ja niiden hinta virtuaalisesti 0. Eikun ;-)

Onko kommari-lisäosa kokonaan poissuljettu ajatus?

Entäpä avaruuskapitalistien paluu osassa 3?

Aluksi vois tosiaan lähteä liikkeelle "roolipelimäisemmästä" lähtökohdasta, jossa jokaisella pelaajalla on yhden miehen tiimi natsien superviisikossa. Naisen nimistä ensimmäisenä mieleen tulee Elsa, joka tietysti hoitaa elso-asioita... urf. väsyttää liikaa.

Pitänee jouluna tsekata kotkasta paljon mulla on ihan perusukkeleita. Harmiteltavasti suuri osa taitaa olla avaruusmiehiä kun olin sellainen scifilegomies aikanaan.

Edit:

2x2 on varmaan fiksu "ruudun koko". Eli liike olisi aina movementx2 nakkulaa. Liittyy ajatukseeni siitä että statit ois aina 1-10 ja heitettäis vaikka 1d10 alle statin. Toinen vaihtoehto ois 2d6 alle statin ja statit 2-12.

-V

Heittelen tässä vähän ideoita:

Mulla oli ajatuksena pulp-natsit vastaan zombiet. Joka natulle oma pelaaja ja yksi vittumainen zombiemaster. Pelillisiä vaikutteita voisi ottaa Mordheimista, Necromundasta (en ole pelannut noista kumpaakaan) sekä Space Crusadesta ainakin. Pelatessa on tärkeää sopiva korkkariasenne. Hahmoina mm. Doktor Ulrike Steinhof, natsien überbitsch; Eversti Jens Bauer, tyyppi, jonka pitää pelastaa kolmas valtakunta 24 tunnissa...

Normaalit, typerästi hymyilevät lego-ukot käy hyvin peruszomppareista. Jos jostain sais niitä ihan perusäijiä kohtuuhintaan, niin voisihan niitä maalata itekkin (verta ja muuta sopivaa).

Natsit ja aseet joutuisi tilaamaan, sääntövihot ja muu matsku tulis painattamalla. Iso tukeva pahvilaatikko olisi varmasti paras tälle

Esim. http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=414646&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3080000&compartmentId=3080200&categoryId=3080204#

Laatikkoon:

  • 5 natsia
  • ainakin parikymmentä zombieta
  • muutama robotti/muu ihmeellinen rakennelma
  • aseita
  • pari peruslevyä (siis niitä mihin saa päälle rakennettua kamaa, pelilauta siis)
  • valmiita raunioita, puita ja muuta sopivaa sälää
  • sääntökirja ja sopivia fliereita
  • nopat
  • pikkusälä (äijät, aseet ja nopat omaan pienempään laatikkoon ison laatikon sisällä)

Pelissä ainoa ongelma olis sen törkeä hinta (parisataa euroa?). Vaihtoehtonahan on se, että kaikki pelaavat maksaa pelistä aina vähän Vilille/sille joka sen omistaa. Esim. 1-2 euroa per kerta ei ole paljon, mutta pikkuhiljaa lievittää kipuja.

-sope

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped