Pathfinder Society -hahmot

Alkon Snitheran

Ihan sama.

Female halfling ranger (wild stalker) 1 / rogue 2
N Small Humanoid (halfling)
Player Veltzeh (6089-4)
Xp 6
Faction Shadow Lodge
Prestige/Fame 5/9


Init +4
Senses Perception +11, Low-light vision


AC 18, touch 15, flat-footed 14; (+4 dex, +2 armor, +1 shield)
HP 20
Fort +2, Ref +9, Will +2; +1 vs. poison and disease4


Speed 20 ft.; climb 20 ft.
Ranged mw light crossbow Atk +8 (1d6, 19–20x2, 80 ft.); PBS +9 (1d6+1, 30 ft.)
Ranged dagger Atk +7 (1 (1d3-2), 19–20x2, 10 ft.); PBS +8 (1d3-1, 30 ft.)
Ranged sling (stones) Atk +6 (1 (1d2-2), 20x2, 50 ft.); PBS +7 (1, 30 ft.)
Melee dagger Atk +1 (1, 19–20x2) SA Sneak attack (+1d6)


Str 7, Dex 18, Con 10, Int 16, Wis 14, Cha 9
BA +2; CMB -1; CMD 13
Feats Point-blank Shot, Precise shot
Skills
Acrobatics +10 [3], Appraise +3, Bluff -15, Climb +2 [1], Craft (jewelry) +7 [1], Craft +3, Diplomacy 35 [1], Disable device +103 [2], Disguise -1, Escape artist +8 [1], Fly +4, Heal +6 [1], Intimidate -15, Knowledge (arcana) +8 [1], Knowledge (dungeoneering) +7 [1], Knowledge (geography) +9 [1], Knowledge (local) +7 [1], Knowledge (nature) +7 [1], Knowledge (planes) +8 [1], Linguistics +9 [3], Perception +11 (+12 find traps)3 [3], Perform -1, Ride +4, Sense motive +2, Sleight of hand +9 [1], Spellcraft +7 [1], Stealth +141 [3], Survival +8 (+9 tracks2), Swim +2, Use magic device +3 [1]
Traits Scholar of the Great Beyond (Kno (planes)), Mathematical Prodigy (Kno (arcana))
Languages Common/Taldane, Halfling, Varisian, Draconic, Sylvan, Infernal (ling. 1), Ulfen (ling. 2), Kelesh (ling. 3)
SQ halfling: small, slow speed, fearless, halfling luck wanderlust, keen senses, sure-footed swift as shadows1; ranger (wild stalker): strong senses, track2, wild empathy (+0); rogue: trapfinding3, evasion, Rogue talent 2 (Ninja trick: Wall Climber)


Equipment +1 leather armor (7,5 lb.), dagger (0,5 lb.), mwk light crossbow (2 lb.), mwk buckler (2,5 lb.), 20 bolts (1 lb.), mwk backpack (1 lb.): candles (10), chalk (10), fishhook, flint and steel, parchment (17), sewing needle, signal whistle, waterskin (1 lb.), artisan's tools (5 lb.), thieves' tools (1 lb.), explorer's outfit, furs, snowshoes, string 50ft. (2), earplugs, inkpen, winter blanket, acid flask (2), alkali flask, battle aspergillum, alchemist fire, 10-foot pole, sling; wand of CLW, minor bag of holding (3 lb.), Jestercap Fright Mask
Money 45,36 gp
Total Encumbrance


Onko torstai?
1 Swift as Shadows: reduce penalty for Stealth while moving by 5, reduce penalty for Stealth when sniping by 10.
2 Track: level/2 bonus (min. +1) to Survival when identifying or following tracks.
3 Trapfinding: level/2 bonus (min. +1) to Perception to find traps and to Disable device.
4 Resisting the Gossamer King: +1 bonus to saves vs. poison and disease.
5 Heroes of Magnimar: while displaying the medal, +2 bonus to Bluff, Diplomacy and Intimidate in Magnimar and allied places.

Muuta jännää
Ranger (wild stalker): favored enemy : low-light vision and +1 Perception.
Wall Climber (Su): climb speed of 20 ft.


Tosi lyhyt kuvaus

 • Fyysisesti heikko, aloitekyvytön, sisäänpäin lämpiävä mutta ammattimainen puolituinen.
 • Raahattu ympäri maailmaa jos minkäkin aatteen perässä.
 • Matkustanut itsekseen ympäri maailmaa järkevän tekemisen puutteessa.

Skenaariot

 1. 29.09.2011 #52: The City of Strangers, Part II: The Twofold Demise
 2. 25.10.2011 Jestercap 4711 AR Boon
 3. 25.10.2011 2-13: Murder on the Throaty Mermaid
 4. 29.11.2011 #3-01: The Frostfur Captives
 5. 15.01.2012 Pathfinder Module: Feast of Ravenmoor
 6. 20.05.2012 Pathfinder Module: Masks of the Living God

Ostoslista

 • taikamiekka ...eiku

Hahmonkehityssuunnitelma

 1. ranger, Point-blank Shot
 2. rogue
 3. rogue, precise shot, ninja trick: wall climber
 4. rogue
 5. rogue, , rogue talent:
 6. rogue
 7. rogue, , ninja trick: deadly range
 8. rogue
 9. rogue, , rogue talent: snap shot
 10. rogue
 11. rogue, ?, rogue talent: stealthy sniper
Land of originVarisiaHeight94 cm / 3' 1"
EthnicityVarisian halflingWeight15 kg / 34 lb.
NationalityAbsalomHairbrown
ReligionDesnaEyesgreenish
PlayerVeltzeh
Number6089-4
CategoryPathfinder Society -hahmot

Ulkonäkö: Alkon on jopa puolituiseksi avuttoman nyhverön näköinen ja on selvää, että hän hädin tuskin jaksaa liikkua panssarissaan ja kantaa reppuaan ja varsijoustaan. Hän pitää panssarinsa päällä jotain monesti repeytynyttä ja nyt jo mustasta harmaaksi muuttunutta hupullista kaapua. Ilman panssaria hän näyttää hyvin sirolta ja liikkuukin mukavan sulavasti. Hänen vasen korvansa on revennyt ja näyttää aika ilkeältä. Kasvonpiirteiltään hän näyttää aika kovalta ja kummallisen ilmeettömältä. Hänellä on sekava, pitkähkö ruskea tukka, epämääräisen vihertävät silmät ja yllättävän matala ääni. Hän pitää vain mustia tai ainakin hyvin tummia vaatteita. Iältään hän on 32-vuotias.

Tausta: Alkon syntyi Magnimarin lähistöllä erääseen karavaaniin. Hän matkusteli tahtomattaan paljon karavaanin mukana ja tottui kasvaessaan tekemään ties mitä hommia, sillä hänelle ei tullut mieleen kieltäytyä, kun häntä pyydettiin tekemään jotain. Onnekseen Alkon oli täysin surkea käytännön töissä, eikä häntä kovin usein pyydetty tekemään mitään fyysisesti haastavaa. Sen sijaan monet huvittelivat antamalla Alkonille satunnaisia kirjoja luettavaksi ja sitten katsoivat, kun hän tunnollisesti luki opuksen kannesta kanteen. Hän oli nuorena yleensä hiljainen ja poissaoleva. Hän roikkui muiden mukana, mutta koki aina olevansa jotenkin irrallaan kaikesta mitä hänen ympärillään tapahtui.

Vuosien varrella karavaani matkusti Magnimarista Korvosaan ja sieltä etelään, sillä seikkailunhaluiset karavaanarit halusivat nähdä, mitä sieltä löytyisi. Cheliaxista ei kuitenkaan löytynyt mitään mukavaa, sillä he törmäsivät heti ensimmäisenä orjuuttajiin, jotka päättivät siivota primitiiviset kiertolaiset pois teiltä ja myydä heidät orjiksi. Alkon oli tuolloin vasta kuudentoista ikäinen.

Alkon päätyi monen muun karavaanarin kanssa eräälle maatilakartanolle Kintargon lähettyville. Siellä ollessaan hän oli yleensä mukana jäljittäjänä maatilan isäntien hupimetsästysreissuilla eikä tuntunut erityisemmin välittävän, vaikka sai joskus nuolia selkäänsä, kun "metsästäjät" kuulemma "luulivat häntä saaliiksi". Ikävin haaveri sattui, kun eräs "harhanuoli" onnistui vetämään hänen naamansa auki ja juuttumaan hänen korvaansa. Joku tuntematon ihmisorja veti nuolen irti kovakouraisesti, jolloin korva repesi ja jäi hyvin ikävän näköiseksi.

Alkonin isä oli kuollut orjuuttajien hyökkäyksessä, ja hänen vanhahko äitinsä menetti lähes kaiken elämänhalunsa. Muut puolituiset olivat hänen mielestään tylsiä ja vanhoja, vaikka hän itse oli heistä ehdottomasti tylsin. Ihmiset taas olivat läpeensä kummallisia. Hän ei todellakaan erityisemmin pitänyt orjuutettuna olemisesta, mutta ei toisaalta tiennyt mitä olisi tehnyt, joten hän ei tehnyt työnsä lisäksi juuri mitään. Yksi harrastus hänellä oli: korujen tekeminen. Hän ei tosin antanut niitä kenellekään, vaan pääasiassa koristeli niillä puita ja pensaita.

Eräänä päivänä, vain vuoden kuluttua, Alkon oli pitämässä vapaahetkeä maatilan reunamilla, kun hänet löysi ryhmä andoranilaisia vapaustaistelijoita. He vakuuttivat Alkonille, että he halusivat vain hänen parastaan, ja Alkon kertoi heille aivan kaiken mitä he halusivat tietää. Alkonin jutuista kauhistuneina he taivuttelivat nuoren puolituisen kääntymään orjuuttajiaan vastaan. Alkon sanoi, että mikäpä siinä. Hän meni takaisin ja yön tultua päästi andoranilaiset kartanon tiloille. He murhasivat jokaisen ihmisen lapsia ja orjia lukuunottamatta. Orjat eivät tietenkään voineet jäädä maatilalle, joten andoranilaiset nyysivät paikan tyhjäksi ja veivät koko porukan laivalla Andoraniin, jotta he voisivat aloittaa uuden elämän.

Alkonin äiti, vaikka vapaudesta pitikin, oli jo sen verran heikko ja stressaantunut, että hän ei jaksanut uutta ympäristöään kahta vuotta pidempään, vaan kuoli pois. Sitä ennen hän ehti kuitenkin tehdä Alkonille mustan kaulaliinan, joka symboloi hänen ratkaisevaa apuaan Cheliaxin kahleista vapautumisessa. Alkon oli vapauduttuaan auttanut vapaustaistelijoita Andoranissa samanlaisella irrallisuuden tunteella kuin orjana työskennellessään. Hänestä tuntui, että hän oli vaihtanut orjan hommat vähän erilaisiin orjan hommiin. Äitinsä kuoltua hänellä ei ollut mitään syytä jäädä mihinkään, joten hän pakkasi kamppeensa ja lähti pois.

Alkon vaelsi pohjoiseen tuntemattomien karavaanien mukana, joskus tehden töitä ja joskus jäniksenä. Hän piti Viiden Kuninkaan Vuoriston (Five Kings Mountains) kääpiöistä enemmän kuin keistään ihmisistä ja oli erittäin tyytyväinen Kyoninin metsässä ja Viherkullan (Greengold) kaupungissa tapaamiinsa haltioihin. Useimmat hänen tapaamansa puolituiset olivat ottaneet itsensä ja muut liian vakavasti tai kevyesti. Matkustaessaan ja haltioiden ja kääpiöiden luona majaillessaan hän oli viimeinkin tuntenut jonkinlaisen yhteyden ympäristönsä kanssa. Itse kääpiöt ja haltiat jäivät silti etäisiksi.

Viherkullassa Alkon löysi erään oudon putiikin, jossa ravasi yhtenään outoja hampaisiin asti aseistettuja tyyppejä, joista läheskään kaikki eivät edes olleet haltioita. Kerran hän asteli erään ryhmän perässä kaupan takahuoneeseen ja tuli todenneeksi, että paikkahan toimii Tiennäyttäjien majapaikkana. Muilta kesti yllättävän pitkään huomata, että heidän joukossaan oli ylimääräinen puolituinen. Hänet huomattuaan he päättivät passittaa kummallisen puolituisen Absalomiin koulutettavaksi, joten sinne Alkon meni.

Edes Tiennäyttäjiin liittyminen ei parantanut Alkonia irrallisuudentunteestaan, mutta ainakin hommat kävivät hieman kiinnostavammiksi. Samaa pakkopullan tuntua Tiennäyttäjienkin tehtävissä usein oli, mutta Alkonille alkoi valjeta, että siltä se kaikki kuitenkin tuntuu. Ympäri maailmaa ravaaminen on sentään kivaa.

Persoonallisuus: Alkon on puolituiseksi kummallisen irrallinen ja epäsosiaalinen. Hän on toki opportunistinen ja asemaansa sopeutuva, mutta tekee hommansa ammattimaisen varovasti. Hänen on silti ehkä hieman yllättäen nähty menevän kapakkaan ja ilmeisesti jopa pitävän hauskaa, jos sitä hauskaksi voi sanoa – Alkon ei koskaan juo liikaa ja on seurassa yleensä pidättynyt. Hänen tapanaan on seurata muiden toilailuja pokerinaamalla ja korkeintaan heittää joitain usein irrallisia kommentteja. Syy siihen, miksi moni asia tuntuu Alkonista pakkopullalta tai muuten epätoivottavalta hanttihommalta, on se, että muiden on usein käskettävä häntä tekemään asioita, sillä hän on yllättävän aloitekyvytön. Hän osaa kyllä ehdottaa asioita, mutta itsenäinen toimiminen on jotain, jonka saloja Alkon ei ole vielä tajunnut.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped