Galadon the Paladon!


Lawful Good Male Half-Orc Paladin of Shelyn 1
Experience: 2
Prestige Award: 2
Favored Class: Paladin


Hit Points: 12
Initiative: +3
Speed: 30 ft. (20 ft. in armor)
Armor Class: 18
BAB/CM: +1/+5/16
Attack (melee): Greatsword +5 (2d6+6)
Attack (melee with Power Attack): Greatsword +4 (2d6+9)
Attack (melee with Smite Evil): Greatsword +8 (2d6+7)
Attack (melee with Power Attack and Smite Evil): Greatsword +7 (2d6+10)
Attack (ranged): Javelin +2 (1d6+4) Attack (ranged with Smite Evil): Javelin +5 (1d6+5)


Abilities: Str 18, Dex 13, Con 14, Int 7, Wis 7, Cha 16
Saves: Fort +4, Ref +1, Will +0
Feats: Power Attack
Traits: Bullied, Charming
Skills /ACP -4: Diplomacy +7 (+8 with people who find me attractive), Intimidate +5, Profession (Gardener) +2
Languages: Common (Taldane), Orc


Special Abilities: Darkvision, Intimidating, Orc Blood, Orc Ferocity, Weapon Familiarity, Aura of Good, Detect Evil, Smite Evil


Equipment: Greatsword, banded mail, potion of cure light wounds, 3 javelins
Wealth: 268 gp, 5 sp


Galadon syntyi Shelynin luostarissa Absalomissa: hänen äitinsä oli temppelin pappien mukaan onnistunut viimeisillä voimillaan raahautumaan temppelin sisään synnyttämään ennen kuin hän menehtyi tuntemattomiin syihin. Eräs papeista teorisoi, että hän olis kuollut särkyneeseen sydämeen, mutta muut paikalla olleet papit huomauttivat hänelle, että tämä oli aivan helvetin tyhmä teoria.

Galadon kasvoi Shelynin temppelissä ja hän oli suureksi avuksi: hän auttoi siirtämään raskaita esineitä, hoiti eläimiä ja auttoi puutarhan hoidossa. Muut hänen ikäisensä lapset kiusasivat Galadonia hänen ulkonäkönsä vuoksi, mutta hän oppi jo pienestä pitäen välttämään turhia tappeluita puhumalla. Shelynin opit myös opettivat Galadonille, että todellinen kauneus on sisäistä, ja että huolimatta hänen rumasta ulkokuorestaan hän oli sisäisesti todella kaunis.

Galadon kasvoi kasvamistaan. Viidennentoista syntymäpäivänsä aattona Galadon koki oudon kokemuksen; aivan kuin Shelyn itse olisi ilmestynyt hänelle ja käskenyt häntä tekemään maailmasta kauniimpi paikka tuhoamalla rumat asiat siitä. Galadon päätteli, että koska todellinen kauneus on sisäistä niin täytyy olla myös todellisen rumuudenkin. Onneksi Shelyn oli näyssä myös koskettanut hänen silmiään, antaen hänen nähdä syvälle toisten sieluihin nähdäkseen heidän sisäisen rumuutensa.

Galadon ei tuhoa kaikkia jotka hän näkee sisäisesti rumiksi: hän saattaa myös yrittää ohjata heitä parantamaan tapansa, koska tätäkin kautta maailmasta tulee parempi ja kauniimpi paikka. Galadonin ajava voima taistelussa sisäistä rumuutta vastaan on kuitenkin rakkaus: hän suree jokaisen menehtyneen vihollisen jota hän ei voinut pelastaa puolesta ja hän rakastaa pyyteettömästi kaikkea elävää ja kaunista. Hän on toivoton romantikko ja uskoo vakaasti siihen, että rakkaus voittaa aina niin kuin niissä roskaromaaneissa joita hän tykkää lukea (vaikka hän aina itkeekin vuolaasti luettuaan sellaisen loppuun).


Kategoriassa Pathfinder Society -hahmot, pelaaja: Ratpick

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped