[15:21] <@NiTessine> Olette uusia tiennäyttäjiä, juuri vuosien koulutusjaksonne päättäneinä!
[15:22] <@NiTessine> Olette saaneet hyväksymisleimanne ja statuksenne täysivaltaisina järjestön jäseninä on vahvistettu päivä pari sitten, minkä jälkeen olette pyörineet Suurloosissa odotellen jotain tekemistä.
[15:22] <@NiTessine> Nyt semmoista on ilmaantunut! Kapteeni Ambrus Valsin on kutsunut teidät toimistoonsa.
[15:23] * Pelakouel suunnilleen tytisee innosta paikoillaan.
[15:23] * @Atani nojailee seinään kädet puuskassa rinnan päällä, kullankeltaiset silmät pälyillen harmaan hupun varjoista.
[15:23] * Efharisto nostaa kulmaansa kiinnostuneena
[15:23] * Arioch marssii paikalle päättäväisesti ja jää odottamaan lisätietoja yhtä ilmeettömänä kuin aina
[15:24] <@NiTessine> "Juu elikkäs, tiennäyttäjät, kuunnelkaas! Tiedän, että te märkäkorvat tahdotte ruveta tekemään itsellenne nimeä järjestössä, mutta ensin haluan varmistua että teistä on johonkin ettekä pääse hengestänne tuolla ulkona."
[15:24] <@NiTessine> "Minulla muutama pieni tehtävä teille, jotka voisitte suorittaa ennen auringonlaskua."
[15:25] <@NiTessine> "Joka päivä tänne tulee joku suurisilmäinen toivorikas penikka tai perseennuolija, valmiina tekemään mitä tahansa päästäkseen jäseneksi. Useimmat ovat ihan hyviä penskoja, mutta kaikilla ei vaan ole kanttia tähän puuhaan."
[15:26] <@NiTessine> "Kentällä on kovaa, eikä pelkästään raunioissa ja haudoissa ja metsässä. Kaikki eivät vaan tykkää meistä ja jotkut haluavat ryöstää löytömme."
[15:27] <@NiTessine> "Jokaista ystävää kohden, meillä on kaksi vihollista."
[15:28] <@NiTessine> "Ensimmäinen tehtävänne on käydä tapaamassa paria näistä ystävistä, ympäri Absalomia. He ovat muita kapteeneja tai läheisiä liittolaisiamme, joten totelkaa heidän käskyjään kuten te tottelisitte minua."
[15:28] <@NiTessine> "Minulla on lista asioista, joista teidän tulisi pitää huoli. Raportoikaa minulle kun olette suorittaneet ne kaikki. Ohjeet ovat tässä kirjekuoressa."
[15:28] <@NiTessine> Ambrus Valsin ojentaa kuorta.
[15:29] * Arioch nyökkää täsmällisesti ja ottaa kuoren.
[15:29] * Naamio on hiipinyt hiljalleen nurkkaan, tarkemmin katsottuna nurkassa näyttäisi seisoskelevan itseasiassa kaksi naamioitua hahmoa, jotka ovat täysin kaapujen ja naamion peittämiä
[15:29] * Efharisto katsoo hieman pettyneenä kun kuori katoaa Ariochin käteen
[15:30] <@NiTessine> (Minkäs näköisiä seikkailijoita tässä muuten on? Esittäytykää ja kuvailkaa hahmonne.)
[15:30] * Arioch avaa kuoren ja lukee sitä hetken hiljaa. Sen jälkeen hän lukee sen ääneen (mikäli kirje on lyhyt ja riittävän selkeä)
[15:31] <@NiTessine> Kirjeessä lukee: "Tehtävänanto #17
[15:32] <@NiTessine> "Miehellä nimeltä Guaril Karela on antikvariaatti satamassa nimeltä Pikkupirupurkki. Hän on pyytänyt apua järjestöltä. Hänen pyynnöllään on jotain tekemistä harvinaisten kirjojen kanssa.
[15:32] * Arioch in silmät ovat niin ikään kullankeltaiset, nenä on terävä ja koukkumainen ja päälakea koristavat siniseen ja vihreään taittavat höyhenet - ohimoilta kasvaa muutama pidempi sulka. Hän on pitkä mies, jolla on leveä selkä ja vahvat kädet, mutta pitkät ja laihat jalat. Hänellä on yllään matkamiehet vaatteet, nahkapanssarin päällä. Useimmiten hän seisoo
[15:32] * Arioch hievahtamatta.
[15:32] <Efharisto> Jahas, näyttää että meidät on nyt kelpuutettu Tiennäyttäjilsi. Minä olen Efharisto ristiverinen, haukut eivät kuitenkaan minua satuta. Tulen toimeen omillani, mutta arvostan hyviä kumppaneita. Osaan hieman sitä ja tätä, mutta toivon että tänään vältymme taisteluilta.
[15:33] <@NiTessine> "Ollysta Zadrian on pyytänyt apua ja odottaa teitä Hohtavan tähden temppelissä Korotettujen aukealla. Hän tarvitsee jonkun viemään lääkepaketin läheiseen orpokotiin ja suorittamaan hieman tutkimuksia.
[15:35] <@NiTessine> "Tiennäyttäjät tarvitsevat osirionilaiselta ylimykseltä nimeltä Dremdhet Salhar luvan tutkia hänen sukunsa muinaisholveja Sothiksen alla. Hän on antanut jo suostumuksensa suulliseksi ja teidän täytyy vain noutaa viralliset paperit sekä kartat. Älkää nolatko Tiennäyttäjiä.
[15:36] * Efharisto on synkänharmaaseeen väljään vaatepartaan verhoutunut pirunverinen mies. Kyljessä hän kantaa lähes mäkymättömissä lyhyttä miekkaa.
[15:36] <@NiTessine> "Chelaxian parakreivitär Zarta Dralneen on lainannut esineen holveistamme. Hänen talonsa on Murattikartanossa. Käykää hakemassa esine takaisin."
[15:37] * @Atani on pitkä, sutjakkaassa kunnossa oleva mies, yllään mustasta ja harmaasta kankaasta neulotut tyköistuvat matkamiehen vaatteet, ja syvä harmaa huppu. Hänellä on selässään ristikkäin kiinnitetyt lyhyet miekat, poikittain rintakehän poikki kulkevassa vyössä on kaksi tikaria, vyötäröltä roikkuu kaksi tukevaa nahkaista patukkaa. Sen verran mitä heikossa valossa (tai
[15:37] * @Atani pimeänäöllä näkee hupun alle), Atanilla on varsin komeat piirteet Tianilaissyntyiset kasvonpiirteet.
[15:38] <Efharisto> Hmm, siinäkö kaikki? Kuulostaa että saamme todellakin pitää kiirettä jotta kaikki nämä on tehty ennen auringonlaskua
[15:39] * Pelakouel on pienehkö, kalpea naishumanoidi, jolla on harmahtavanmustat pitkät hiukset, ametistinväriset silmät ja pirteä ilme. Hänen vaatteensa ovat silmiinpistävän toisiinsa sopimattomat niin värien kuin tyylienkin puolesta, aivan kuin hänellä olisi suuria vaikeuksia visuaalisen estetiikan saralla. Toisessa kädessään hänellä on piikkihansikas, toisessa pitkä keihäs.
[15:40] <@NiTessine> Mitä teette?
[15:40] * Arioch katsoo Efharistoa kylmillä silmillä ja länttää kirjeen tämän käteen. Sen jälkeen hän kävelee ulos huoneesta.
[15:40] <@Atani> "Mikä näistä kohteistamme on lähinnä?"
[15:41] * Efharisto kiittää Ariochia murahdukella kirjeestä ja tekee sille vielä oman syväanalyysinsä muiden neuvotellessa
[15:42] <@NiTessine> Kaikki paikat ovat kutakuinkin yhtä lähellä, viereisissä kaupunginosissa, joskin Guaril Karelan puoti satamassa on toisessa suunnassa kuin kolme muuta.
[15:42] <Efharisto> Knowledge [local] +6
[15:42] <Efharisto> 1d20+6
[15:42] <@Bones> Efharisto, 1d20+6: 15 [1d20=9]
[15:43] <@Atani> "Sanoisin, että mennään ensin Karelan puheille, sen jälkeen voimme jatkaa näihin muihin?"
[15:44] <Efharisto> Olen samaa mieltä. Minä välttelisin satamaa iltamyöhällä.
[15:44] <@NiTessine> Absalomin kartta:
[15:44] <@Atani> Mitä, pelkäätkö sinä pimeää?
[15:44] * @Atani virnistää huppunsa alta ilkeästi
[15:44] <Pelakouel> "Miten vain arvon herrasväelle parhaiten sopii! On mukavaa nähdä, että jotkut meistä ovat näin innostuneita saamaan tehtävän nopeasti suoritettua."
[15:45] <Efharisto> En omasta puolestani..
[15:45] * Pelakouel kallistaa päätään ovea kohti, selvästi Ariochiin viitaten
[15:47] * Efharisto kaiva jostain hieman purullisen hymyn kareen ja lähtee Pelakouelin osoittamaan suuntaan.
[15:48] <@NiTessine> Suuntaatte satamaan ja kuulette pian lokkien ulinan ja merimiesten mylvivät laulut sekä haistatte kuolleen kalan.
[15:48] <@NiTessine> Pikkupirupurkki on eräällä sivukadulla.
[15:48] * Naamio2 (~AndChat6@cs78215082.pp.htv.fi) has joined #firststeps
[15:48] * Efharisto hymyilee nimikyltille
[15:48] * Pelakouel on selvästi innostunut merimieslauluista, ei niinkään kalanhajusta
[15:49] * @Atani kulkee tottuneen oloisesti rähjäisessä kaupunginosassa, piittaamatta pätkääkään rahvaanomaisesta äänekkyydestä ja meuhkaamisesta... saati sitten kuoleman hajusta.
[15:49] <@NiTessine> Puoti on pieni ja hämärä ja sen hyllyt ovat täynnänsä kaikenlaista pientä rihkamaa ja pikkuesineitä, joilla ei millään ole minkäänlaista havaittavaa käyttötarkoitusta.
[15:50] * Efharisto katselee hyllyjen aarteita ahnaasti, välillä keskittyen ja välillä hymähdellen
[15:51] <@NiTessine> Eräällä hyllyllä on purkkeihin säilöttynä kaikenlaisia epämuodostumia ja tämän makaaberin kokoelman kunniapaikalla on suurehko purkki, jossa kelluu paholaisen sikiö.
[15:51] <@NiTessine> Tiskin takana on rasvatukkainen varisialaismies.
[15:51] <@NiTessine> "Hai sie!"
[15:51] <Arioch> "Ambrus lähetti meidät"
[15:51] * @Atani silmäilee miestä tovin, ja naurahtaa synkästi.
[15:52] * Pelakouel avaa suunsa puhuakseen, mutta huomaa sitten paholaispurkin ja jää omituinen ilme naamallaan ja suu edelleen auki tuijottamaan sitä
[15:52] <@NiTessine> "Hyvä, hyvä, tulkee peremmälle niin kerron mitä tartten."
[15:52] * Efharisto pysähtyy havaitessaan pirunsikiöpurkin ja jää taka-alalle
[15:52] * Arioch astelee lähemmäs. Tarkkaavaisimmat huomaavat, että muutama askel on hieman koikkelehtiva.
[15:53] <@NiTessine> "Mie oon Guaril Karela. Lankomies omistaa varaston tässä viäressä ja sinne toimitettiin paketti miulle ja parille kumppanille. Kuitennii tuli mutka matkaan.
[15:53] * Efharisto "mautonta" hän puhisee itsekseen
[15:54] * Naamio ja naamio hiljalleen pysyttelevät taka-alalla
[15:54] <@NiTessine> "Lankomies Gelbane joutu lähtemään kiireessä ja paketti jäi varastoon. Joku väärinkäsitys vartioston kans."
[15:54] * @Atani kuuntelee kiinnostuneena Karelan puheita.
[15:54] <@NiTessine> Guarlin kohauttaa olkapäitään kuin sanoakseen 'kyllähän te tiedätte'.
[15:55] <Arioch> "Missä se varasto on ja millainen se paketti on? Me haetaan se nyt heti."
[15:55] <@NiTessine> "Kuitennii, paketti on varastossa ja työ voisitte hakia sen miulle. Siel on kaikenlaista, mutta tää loota on iso ja siinä on merkki, kolme korppia kolmion muorossa."
[15:55] <@Atani> "Onko tietoa, vieläkö siellä on näitä niin sanottuja "vartioston heittopusseja"?
[15:56] <@NiTessine> "Lootas on pienemp rasia, jossa on kirjoi ja paperei. Sen mie haluan ja työ voitte pitää loput."
[15:56] <@NiTessine> "Voitte varmaan vierä kaiken muunki mitä sielt haluatte. Vartiosto varmaan kuitennii vie koko roskan."
[15:57] <@NiTessine> "Ei siel kettää oo, paitsi kuulin että yöl joku oli siel käyny nuuhkimas."
[15:57] <@NiTessine> "Varasto o... no mie merkkaan sen teitin karttaan."
[15:59] * Efharisto karkaa ulos odottamaan muita
[15:59] <Pelakouel> "Ku-kuinka ikävää kuulla, että olette joutuneet väärinkäsityksen uhriksi. Mieltäni suuresti lämmittää ajatus, että pääsemme korjaamaan tilanteen!"
[15:59] <@NiTessine> Siirrytte parin korttelin päähän, varastolle.
[16:00] * Efharisto syljeskelee äkäisenä ja jakaa murhaavia katseita
[16:00] <Efharisto> Ei mikään oo pyhää!
[16:00] <@NiTessine> Varasto on pitkän laiturin päässä, veden yllä. Kuolleet koirat ja lankunpätkät kelluvat viitisentoista jalkaa sen alapuolella.
[16:01] * @Atani poistuessaan vielä silmäilee epämääräisiä pirunsikiöitä ja muita, ja naurahtaa näkemälleen samalla kun jatkaa matkaa ulos Efhariston seuraksi.
[16:01] <Arioch> "Efharisto, se kannattaa oppia pian. Etenkään näissä hommissa mä en kysy mitään, ja kuolleet eivät kerro. Jokaisella on tapansa enkä mä rupea niitä kyseenalaistamaan. Ne vaan joko on, tai ei ole. Mulle on ihan ok, jos ne lakkaa olemasta."
[16:02] <@NiTessine> Rakennus on säänpieksämä ja huonokuntoinen. Sen katto kyhjöttää sen näköisenä että saattaisi koska vain pudota joko sisään tai mereen, riippuen tuulen suunnasta. Ikkunoissa ei ole valoa, ettekä havaitse muuta liikettä kuin harmaalokin, joka tekee tarpeensa räystäälle ja lehahtaa pois.
[16:02] <Efharisto> No, nyt ku ollaan kuitenkin täällä, niin pitäisikö miun ja naamion käydä vähän silmäämässä virkavallan varalta?
[16:02] <Efharisto> ..ennen kuin marssitaan sisään miehissä?
[16:03] <Arioch> "Kuka toi toinen naamioitu kaveri on? Kuka sä oot?"
[16:05] * Efharisto käy kurkkaamassa ovella salavihkaisesti muiden tehdessä inventaariota Naamioista
[16:06] <Efharisto> Stealth +10, Perception +5
[16:06] <@NiTessine> Heitä toki.
[16:06] <Efharisto> 1d20+10
[16:06] <@Bones> Efharisto, 1d20+10: 15 [1d20=5]
[16:06] <Efharisto> 1d20+5
[16:06] <@Bones> Efharisto, 1d20+5: 15 [1d20=10]
[16:07] <@NiTessine> Efharisto käy pyörähtämässä varaston ovella. Hän ei havaitse ketään sisällä, joskin toteaa oven olevan lukossa.
[16:08] * Naamio2 ja naamio perääntyvät hieman tunkeilevien katseiden tieltä
[16:08] <@NiTessine> Varastoon on myös toinen ovi, jonka havaitsitte rannalta lähestyessänne. Lastausovi on leveämpi, meren puolella ja 15 jalkaa aaltojen yllä. Siihen ei pääse käsiksi muuten kuin ketterästi kiipeillen tai laivasta.
[16:09] <Pelakouel> "Toverit, toverit. Jos ystävämme polunnäyttäjäjärjestön piiristä haluaa pitää hieman vakkaa henkilötietojensa kynttilän päällä, on minusta vain oikein, että annamme hänen tehdä niin."
[16:09] <@NiTessine> Mitä teette?
[16:10] <Efharisto> Ovi oli lukossa. Minulla olisi kyllä tiirikka jossain täällä taskuissa.. vai lähteekö joku kiipee ja vaamaan ovea sisltä käsin?
[16:10] <Arioch> "Mua ei kiinnosta paskaakaan mikä ton ongelma on, mutta mä aion pitää huolen siitä, ettei kuka tahansa voi vetää kaapuja päälle ja tulla meidän mukaan. Mä tarkkailen sua! [osoittaa molempia Naamioita]"
[16:10] <Efharisto> Höhöö!
[16:11] <Arioch> 1d20+3 painaa mieleen Naamioiden maneereita
[16:11] <@Bones> Arioch, painaa mieleen Naamioiden maneereita: 23 [1d20=20]
[16:12] <@Atani> "voinhan minä koettaa tuonne kiivetä"
[16:13] * @Atani silmäilee kohdettaan parhaan lähestymisreitin kannalta.
[16:13] <@Atani> 1d20+0 Perception
[16:13] * Efharisto katselee Atanin kiipeily suoritusta kiinnostuneena
[16:14] <@NiTessine> Tarjolla on kyllä räystästä ja ikkunalautaa ihan riittävästi kiipijän tarkoituksiin.
[16:14] * @Atani hetken mietittyään ryhtyy toimeen.
[16:14] <@Atani> 1d20+4 Climb
[16:14] <@Bones> Atani, Climb: 5 [1d20=1]
[16:14] <@Atani> "öh"
[16:15] <@Atani> 1d20+4 Climb #2
[16:15] <@Bones> Atani, Climb #2: 22 [1d20=18]
[16:15] <@NiTessine> Nololta näyttäneen ensiyrityksensä jälkeen Atani pääsee könyämään katolle.
[16:16] * Pelakouel vastustaa halua aplodeerata
[16:16] * @Atani mulkoilee alhaalta kuuluvaa tirskuntaa kohden
[16:16] <@NiTessine> Loiva harjakatto tuntuu epäluotettavan pehmeältä hänen painonsa alla ja viettää ennalta-arvaamattomiin suuntiin.
[16:17] <@NiTessine> Heitäpäs huvikses mulle Ref save.
[16:17] * @Atani pyrkii jakamaan painonsa mahdollisimman tasaisesti
[16:18] <@Atani> 1d20+3 Reflex
[16:18] <@Bones> Atani, Reflex: 11 [1d20=8]
[16:18] <@NiTessine> Atani liikahtelee katolla, joka tietenkin pettää hänen altaan.
[16:19] * Efharisto önähtää haltioituneena
[16:19] <@NiTessine> Laskeutuminen sisälle varastoon on kuitenkin pehmeä eikä vahinkoa tule kuin arkkitehtuurille ja egolle.
[16:19] * @Atani kiroaa hiljaa itsekseen varaston sisällä.
[16:19] <@NiTessine> Varastossa on pimeää, mutta sehän ei miestä hidasta. Siellä on paljon laatikoita.
[16:19] * Arioch siirtyy ripeästi ovelle nähtyään Atanin putoavan katon läpi ja yrittää potkaista sen auki
[16:19] <@NiTessine> Str check.
[16:19] <Arioch> 1d20+2 str
[16:19] <@Bones> Arioch, str: 17 [1d20=15]
[16:20] <Pelakouel> "Voi jyhnä."
[16:20] <@NiTessine> Arioch monottaa oven auki.
[16:20] * @Atani hakeutuu ovelle juuri kun ovi lennähtää lähes tämän naamalle.
[16:20] * Pelakouel kipittää Ariochin perään
[16:21] * Arioch katselee kaikkialle varastossa, mutta siirtää kätensä pois pampulta, kun huomaa ettei kukaan ole hyökkäämässä
[16:22] <@NiTessine> Varatossa on hirmu paljon laatikoita. Siellä on hämärää.
[16:22] <Pelakouel> "Oletteko kunnossa, arvon toveri seinäkiipeilijä?"
[16:22] * Efharisto vilkaisee ympäristöä muiden kipittäessä jo sisään varastoon
[16:22] <@NiTessine> Tunkkainen haju antaisi ymmärtää, että joidenkin laatikoiden sisältö on jo parasta ennen -päivänsä nähnyt.
[16:22] <Efharisto> 1d20 Perception; tarkkailijoita kadulla?
[16:22] <@Bones> Efharisto, Perception: 7 [1d20=7]
[16:22] * @Atani mulkaisee murhaavasti Pelakouelia
[16:22] <@NiTessine> Efharisto ei havaitse ketään.
[16:22] * Efharisto liittyy muiden joukkoon sisälle varastoon
[16:23] <Pelakouel> "...ainakin olette riittävän hyvässä kunnossa muodostaaksenne kasvoillanne ilmeitä, joten oletan kaiken olevan hyvin."
[16:24] * Arioch astuu sisälle varastoon ja etsii laatikkoa, jossa olisi kolme korppia
[16:24] <@NiTessine> Kaikkien tunkiessa sisälle, osan teistä on liikuttava syvemmälle varastoon, jolloin näette varastossa heikon ja hyvin yllättävän valonlähteen.
[16:24] * @Atani tarkkailee myös varaston sisätiloja
[16:24] <Efharisto> Täällä ei kyllä voi kukaan olla väijyllä enää tuon rymähdyksen jälkeen. Etitään se loota ja kadotaan täältä pikaisesti!
[16:24] <@Atani> perseoptio 1d20+0
[16:24] <@Atani> 1d20 perseoptio <.<
[16:24] <@Bones> Atani, perseoptio <.<: 18 [1d20=18]
[16:24] * Naamio2 ja naamio lipuvat sisälle tarkkailemaan ympäristöä
[16:24] <@NiTessine> Varaston lattiassa on kookas reikä, kymmenisen jalkaa leveä, jonka läpi välkkyy merenpinnasta heijastuvaa auringonvaloa varaston kattoon ja seinille.
[16:25] <@NiTessine> Reiän päällä on pari lankkua jokseenkin epävakaan näköisessä muodostelmassa.
[16:25] <@NiTessine> Lankkujen päällä tasapainoilee kookas laatikko.
[16:26] <Efharisto> .. oliko meillä käyttä messissä..?
[16:26] <@NiTessine> Atani lisäksi havaitsee nurkassa epätavallisen kookkaita papanoita.
[16:26] * Efharisto katselee muita kysyvästi
[16:26] <@Atani> "Täällä taitaa elellä jokin elukka", Atani mutisee
[16:27] <Pelakouel> (Mitä kakasta saa heittää?)
[16:27] <@NiTessine> (Knowledge [nature])
[16:27] <Pelakouel> (kakka)
[16:27] <@NiTessine> Mitä teette?
[16:28] <Arioch> "Totta kai meillä on köyttä. Kaikilla on aina köyttä."
[16:28] * Efharisto katselee kakkaa ja toivoo että kukaan ei heitä sitä
[16:28] * @Atani vetää salamannopeasti lyhyet miekat molempiin käsiinsä
[16:29] <Efharisto> Aivan! Jos minä nyt rupean apinaksi Atanin sijaan ja koitan napata tuon laatikon meren yltä, niin toivon että kainalossani on köysi ja köyden toisessa päässä riuska mies.
[16:29] * Efharisto katselee tarkemmin onko laatikossa kolmea korppia kolmiossa, kuten kuvailtu
[16:30] * Arioch heittää köyden toisen pään Efharistolle ja antaa toisen Naamioille.
[16:30] <@NiTessine> Onhan siinä.
[16:30] * @Atani Atani lähestyy varovasti kiertäen aukon ja laatikon, ja papanat lattialla
[16:31] <@Atani> 1d20+1 Stealth
[16:31] <@Bones> Atani, Stealth: 17 [1d20=16]
[16:31] <Efharisto> Tämä on se laatikko!
[16:32] <Arioch> "No tuo se tänne"
[16:32] <@NiTessine> 3#1d20+4 Perception
[16:32] <@Bones> NiTessine, Perception: 14 [1d20=10], 10 [1d20=6], 9 [1d20=5]
[16:32] * Efharisto solmii köyden ympärilleen
[16:32] <Efharisto> 1d20+1 tule hyvä solmu
[16:32] <@Bones> Efharisto, tule hyvä solmu: 6 [1d20=5]
[16:32] <@NiTessine> Varaston asukit eivät havaitse Atania.
[16:33] <@NiTessine> Sen sijaan viiden muun seikkailijan tömistely pitkin lattialankkuja on kyllä herättänyt niiden huomion.
[16:33] <@Atani> 1d20+0 etsii varaston asukkeja silmäillen ympärilleen
[16:33] <@Bones> Atani, etsii varaston asukkeja silmäillen ympärilleen: 16 [1d20=16]
[16:33] <@Atani> (örh)
[16:34] <@NiTessine> Efhariston solmiessa itselleen hamppuvyötä, kuulette takaseinältä vihaista vikinää ja näette varaston puolivalossa kolme koiran kokoista, köyryselkäistä ja karvaista otusta.
[16:34] <@NiTessine> Ne ovat aivan hirvittävän isoja rottia, eivätkä arvosta laisinkaan tunkeutumistanne heidän reviirilleen.
[16:34] <@NiTessine> 1d20+3 initiative
[16:34] <@Bones> NiTessine, initiative: 12 [1d20=9]
[16:35] <@Atani> 1d20+5 Initiative
[16:35] <@Bones> Atani, Initiative: 24 [1d20=19]
[16:35] <Efharisto> 1d20+6
[16:35] <@Bones> Efharisto, 1d20+6: 10 [1d20=4]
[16:35] <Arioch> 1d20+5 init
[16:35] <@Bones> Arioch, init: 20 [1d20=15]
[16:35] <Pelakouel> 1d20+2 init
[16:35] <@Bones> Pelakouel, init: 10 [1d20=8]
[16:36] <@NiTessine> Naamio?
[16:37] <@NiTessine> 1d20+2 Naamion aloite
[16:37] <@Bones> NiTessine, Naamion aloite: 16 [1d20=14]
[16:37] <@NiTessine> Atani ehtii reagoida ensin.
[16:38] <@NiTessine> Varasto on pieni ja ahdas. Tilaa liikkua on aivan riittävästi.
[16:38] <@Atani> Koska rotat eivät näytä huomanneen Atania, hän jää odottamaan kunnes jokin niistä tulee lyöntietäisyydelle (Ready)
[16:38] <@NiTessine> Arioch.
[16:39] * Arioch siirtyy Atanin rinnalle ottaen pampun valmiiksi ja jää odottamaan rottia (Ready)
[16:39] <@NiTessine> Naamio.
[16:40] * Naamio ja naamio vetävät miekkansa esille ja valmistautuvat lyömään jos joku tulee lähelle (Ready)
[16:41] <@NiTessine> Rotat vikisevät ja käyvät ylivoimaisen vihollisen kimppuun.
[16:41] <@NiTessine> 3#1d5
[16:41] <@Bones> NiTessine, 3#1d5: 5 [1d5=5], 3 [1d5=3], 2 [1d5=2]
[16:42] <@NiTessine> Yksi käy Pelakouelin kimppuun, yksi yrittää purra Ariochia ja yksi toista Naamioista.
[16:42] <@Atani> (Atanin Ready?)
[16:42] <@NiTessine> 1d20+1 rotta puree Pelakouelia
[16:42] <@Bones> NiTessine, rotta puree Pelakouelia: 20 [1d20=19]
[16:43] <@NiTessine> (Joo, Atani, Naamio ja Arioch saavat ottaa ready actioninsa.)
[16:43] <Arioch> 1d20+3 pampulla rottaa otsaan
[16:43] <@Bones> Arioch, pampulla rottaa otsaan: 14 [1d20=11]
[16:43] <Pelakouel> (osuma, duh)
[16:43] <@NiTessine> Arioch osuu.
[16:43] <@Atani> 1d20+3 Gladius sivaltaa rottaa niskaan
[16:43] <@Bones> Atani, Gladius sivaltaa rottaa niskaan: 10 [1d20=7]
[16:43] <Arioch> 1d6+2 rottaan kuhmu
[16:43] <@Bones> Arioch, rottaan kuhmu: 3 [1d6=1]
[16:43] <@NiTessine> 1d4 Pelakouelia purtiin.
[16:43] <@Bones> NiTessine, Pelakouelia purtiin.: 3 [1d4=3]
[16:43] <@NiTessine> Pelakouel, Fort save
[16:44] <@NiTessine> Atanin miekka ei osu rottaan.
[16:44] <Pelakouel> 1d20+2 fort save
[16:44] <@Bones> Pelakouel, fort save: 22 [1d20=20]
[16:44] <Pelakouel> oho
[16:44] <@Atani> (höh, ei edes flattiin? kun eihän ne ollu huomannu? en tiijä)
[16:44] <@NiTessine> 1d20+1 rotta puree Ariochia.
[16:44] <@Bones> NiTessine, rotta puree Ariochia.: 6 [1d20=5]
[16:45] <Arioch> (ohi)
[16:45] <@NiTessine> (Mietis nyt hetki, mikä on smallin otuksen flat-footed AC.)
[16:45] <@Atani> (fair point, lisää kahvia)
[16:45] <@NiTessine> 1d20+1 rotta puree Naamiota.
[16:45] <@Bones> NiTessine, rotta puree Naamiota.: 10 [1d20=9]
[16:46] <Naamio> 1d20+5 Yksi naamioista sivaltaa miekallaan rottaa
[16:46] <@Bones> Naamio, Yksi naamioista sivaltaa miekallaan rottaa: 23 [1d20=18]
[16:46] <@NiTessine> Osuma!
[16:47] <Naamio> 1d20+5 confirmointi
[16:47] <@Bones> Naamio, confirmointi: 23 [1d20=18]
[16:47] <@NiTessine> Sit vaan vahinkoa.
[16:48] <Naamio> 2#2d4+6
[16:48] <@Bones> Naamio, 2#2d4+6: 12 [2d4=4,2], 8 [2d4=1,1]
[16:48] <@NiTessine> Naamion miekka leikkaa rotan kahtia ja veri sekä sisäelimet leviävät lattialle.
[16:48] <@NiTessine> Efharisto.
[16:48] * Efharisto kerää koko köyden kiepille ja nostaa sen oikealle alkapäälleen (FullRound?)
[16:49] <@NiTessine> (Joo.)
[16:49] <@NiTessine> Pelakouel.
[16:52] <@NiTessine> Pelakouel delayaa. Arioch.
[16:52] <Arioch> 1d20+3 pampulla rottaa niskaan
[16:52] <@Bones> Arioch, pampulla rottaa niskaan: 10 [1d20=7]
[16:52] <@NiTessine> Arioch ei osu. Pelakouel.
[16:54] <Pelakouel> Pelakouel ottaa faivarin poispäin rotista ja tökkäisee itseään äsken nakertanutta eläintä keihäällä.
[16:54] <Pelakouel> 1d20, longspear
[16:54] <@Bones> Pelakouel, longspear: 16 [1d20=16]
[16:54] <@NiTessine> Pelakouel osuu!
[16:54] <Pelakouel> 1d8, quelle dommage
[16:54] <@Bones> Pelakouel, quelle dommage: 8 [1d8=8]
[16:54] <Pelakouel> mit
[16:55] <@NiTessine> Pelakouel varrastaa elukan, joka vikisee ja kuolee.
[16:55] <@NiTessine> Atani.
[16:55] <@Atani> Atani hypähtää rotan selustaan (ei taida faivari riittää flankkiin?)
[16:56] <@NiTessine> Ei.
[16:56] <@Atani> 1d20+5 Acrobatics (Tumble)
[16:56] <@Bones> Atani, Acrobatics (Tumble): 22 [1d20=17]
[16:56] <@NiTessine> Atani pomppii laatikoiden kautta rotan selustaan.
[16:57] <@Atani> 1d20+5 Atani sivaltaa miekallaan kohti rotan selkää
[16:57] <@Bones> Atani, Atani sivaltaa miekallaan kohti rotan selkää: 15 [1d20=10]
[16:57] <@NiTessine> Atani osuu!
[16:57] <@Atani> 1d6+2
[16:57] <@Bones> Atani, 1d6+2: 6 [1d6=4]
[16:58] <@NiTessine> Atani surmaa viimeisenkin rotan ja voitte keskittyä jälleen olennaiseen.
[16:58] <Arioch> "Onko se laatikko jo turvassa?"
[16:58] * Efharisto taputtaa kuivasti rottein teurastukselle
[16:58] <Efharisto> Ei ole, joku ny nappaa tästä köydestä kiinni..
[16:59] <@NiTessine> Laatikko näyttää varsin raskaalta.
[16:59] * Efharisto marssii kissamaisesti laatikolle
[16:59] * @Atani pyyhkii miekkansa rotan turkkiin ja sujauttaa ne tyynesti huotriinsa
[16:59] <Naamio> Naamiot puhdistavat miekkansa ja työntävät ne takaisin kaapujensa suojiin
[16:59] <@NiTessine> Efharisto, heitä Acrobatics.
[16:59] <Efharisto> 1d20+8 acrobatics
[16:59] <@Bones> Efharisto, acrobatics: 26 [1d20=18]
[17:00] <@NiTessine> Efharisto ketterästi tasapainoilee huteroita lankkuja pitkin laatikon luokse.
[17:00] * Efharisto koilee liikuttaa laatikkoa
[17:00] <Efharisto> 1d20+1 strenght
[17:00] <@Bones> Efharisto, strenght: 16 [1d20=15]
[17:01] <@NiTessine> Efhariston ranteessa ei ole riittävästi ruista.
[17:01] <@Atani> "Avaa se ja heittele meille tavara kerrallaan?"
[17:01] <Efharisto> Öhhh, tarvitaan enempi hauista tämän kanssa. Saisikohan tämän sidottua ja vedettyä köydellä..
[17:02] <Efharisto> .. jaa, no käyhän sekin
[17:02] * Efharisto koittaa avata laatikon
[17:02] <@NiTessine> Laatikkoa ei ole lukittu eikä naulattu ja se aukeaa helposti.
[17:02] <@NiTessine> Päällimmäisenä laatikossa on pienempi, mahongista tehty laatikko. Sen alla näyttäisi olevan muuta tavaraa.
[17:02] * Efharisto ottaa ensimmäisen esineen ja rvioi kuinka helppo se on toimittaa heittämällä turvaan
[17:03] <@NiTessine> Sen kun heivaa.
[17:03] * @Atani atani on valmiina ottamaan koppia.
[17:03] <Efharisto> *Huiskis, sinne läks*
[17:03] * Pelakouel katselee vierestä oman heiveröisyytensä tiedostavana
[17:03] <@NiTessine> Atani ottaa kopin laatikosta. Se on yllättävän painava.
[17:03] * Efharisto kaivautuu syvemmälle laatikkoon ja toimittelee tavaroita yksi kerrallaan koppareille
[17:05] <@NiTessine> Efharisto heittää laatikosta kymmenen nahkaista koteloa, jotka todetaan erittäin hyvälaatuisiksi tiirikkaseteiksi, muutaman pussukan jotain jauhetta, merkatun korttipakan, kaksi paria painotettuja noppia ja jalanjälkikirjan.
[17:06] <@NiTessine> Lisäksi laatikossa on koko joukko asioita, joita ei välttämättä kannata ruveta paiskomaan.
[17:06] <Efharisto> 1d20+2 appraise :P
[17:06] <@Bones> Efharisto, appraise :P: 15 [1d20=13]
[17:06] <@NiTessine> Siellä on kolme ruukkua alkemistin tulta, pullo happoa, tusina purnukkaa erilaisia musteita sekä jonkinlainen alkeminen sekoitus, jota hän ei suoralta kädeltä tunnista.
[17:07] <Efharisto> Onhan meillä kantajia..
[17:07] * Arioch ottaa yhden alkemistin tulista. "Nämähän olivat meille"
[17:07] * @Atani poimii toisen.
[17:07] * Naamio käy keräämässä itselleenkin yhden talteen
[17:08] * Efharisto lipastaa yhdent hyvälaatuiset tiirikat ja silmäilee muitakin kiinnostuneena
[17:08] * @Atani on viskaavinaan Ariochille happopullon, mutta virnistää ja ojentaa sen käteen.
[17:08] <@NiTessine> Mahonkisen laatikon tutkailu vahvistaa että sen sisällä tosiaankin on kirjoja ja papereita.
[17:08] <@NiTessine> Mitä teette?
[17:09] <@Atani> "Viedään nämä nyt Karelalle niin päästään jatkamaan. Ei täällä varmaan enää mitään mielenkiintoista ole"
[17:09] * Efharisto tyhjennettyä laatikon kaikesta arvokkaasta hiippailee takaisin vakaalle lattaille
[17:09] * @Atani poimii talteen yhden tiirikkasetin.
[17:09] <Efharisto> 1d20+8 acrobatics
[17:09] <@Bones> Efharisto, acrobatics: 27 [1d20=19]
[17:09] <@NiTessine> Laatikko tipahtaa mereen Efhariston takana.
[17:10] <Efharisto> Joo, jaetaan kamat kantoon ja korjataan luumme täältä.
[17:11] <@NiTessine> Palaatte reppunne raskaampina Pikkupirupurkkiin, missä Guaril hymyilee leveästi ja kiittää teitä avustanne.
[17:11] * Efharisto ottaa sitä ja tätä noin 5 paunan edestä ja ojentaa köyden takaisin Ariochille
[17:11] <@NiTessine> Mitä tehtävää lähdette seuraavaksi suorittamaan?
[17:12] * Efharisto odotti Pikkupirunpurkin ulkopuolla mielenosoittuksellisessa hengessä
[17:14] <@Atani> "Noniin, minnekäs seuraavaksi? Mikä on lähin?"
[17:14] <@NiTessine> Sarenraen temppeli on lähin.
[17:15] <Efharisto> "Kuulostaa hyvältä, kaipaankin vähän hengistä ohjausta.."
[17:15] <Pelakouel> "Eteenpäin kohti uusia haasteita!"
[17:15] * @Atani hetken konsultoituaan muiden kanssa, mies lähtee kohti Sarenraen temppeliä
[17:15] * Pelakouel osoittaa sankarillisesti eteenpäin rotan koristamalla keihäällään
[17:16] <@NiTessine> Löydätte perille nopeasti. Akolyytti ottaa teidät vastaan temppelin luona: "Tiennäyttäjät, teitä odotetaan. Tulkaa, valtiatar Zadrian on täällä päin."
[17:16] <@NiTessine> Ollysta Zadrian on yllättävän nuori paladiiniksi, mutta kantaa itseään soturikuningattaren ryhdillä.
[17:17] <@NiTessine> "Sarenraen kiitos, olette saapuneet! Ambrus ei petä. Tarvitsen pätevien tiennäyttäjien apua.
[17:17] * Efharisto katselee Ollystä melkein ihannoiden
[17:18] * @Atani mulkoilee naista halveksivasti
[17:18] <@NiTessine> "Teidän tehtävänne on viedä orpokotiin lääkkeitä ja tutkia, onko sen johtaja, Gilga Baltwin, hyväntekeväisyytemme arvoinen. Epäilemme, että hän saattaa hyväksikäyttää anteliaisuuttamme."
[17:19] <@NiTessine> "Hänen orpokotinsa on Itäportissa. Merkitsen sen kartaanne."
[17:19] * Pelakouel liittyy Efhariston Ollysta-faniklubiin
[17:19] <Efharisto> "Osaatteko yhtään tarkentaa epäilystenne luonnetta?"
[17:20] <@NiTessine> "En. Se on enemmänkin vaistoa. Tunne."
[17:21] <@Atani> Atani tuhahtaa, "Vai niin. No, mennäänpä sitten. Missä nämä teidän lääkkeet ovat?"
[17:21] <Efharisto> sanoo "Ymmärrän", kumartaen nöyrästi ja valmistautuen jo öähtöön.
[17:21] <Pelakouel> "Onko meidän tehtävä muuta kuin raportoitava asiasta, jos löydämme jotain epäilyttävää? Ja millaista hyväksikäyttöä pitäisitte tarpeeksi vakavana?"
[17:22] <@NiTessine> "Luotan arvostelukykyynne. Valmistelkaa raportti, jonka pohjalta voimme antaa tuomiomme."
[17:24] * @Atani pyörittelee silmiään paladiinin byrokraattisille vaatimuksille
[17:24] <Efharisto> "Selvä, napataan lääkkeet ja lähdetään."
[17:25] <Arioch> "Tuomio." Arioch maistelee sanaa.
[17:26] <@NiTessine> Poistutte temppelistä. Mitä teette?
[17:27] * Efharisto ei voi malttaa mieltään, olemalla ihastelematta Korotettujen aukiota hetkeksi
[17:29] <Efharisto> "Hmm, joo. Kohti Itäporttia!.
[17:30] * @Atani nyökkää ja lähtee matkaan.
[17:31] <@NiTessine> Baltwinin orpokoti on siisti, yläluokkainen asuintalo, joka parveilee lapsia ja kissoja. Se on hämmentävän hyvässä kunnossa, ottaen huomioon sen asukkaiden iän ja lukumäärän.
[17:32] <@NiTessine> Kolme nuorta poikaa pelaa marmorikuulilla hiekalla kuistin vieressä. Siellä sun täällä näkyy leluja ja kissat pyörivät jaloissa.
[17:32] <@NiTessine> Jotkut lapsista näyttävät tekevän erilaisia kotitöitä ja yläkerran avoimesta ikkunasta kuuluu aivastelun ja yskimisen ääniä.
[17:32] <@NiTessine> Mitä teette?
[17:33] <Arioch> "Missä Gilga on?"
[17:34] <@NiTessine> Kenelle kysymys on osoitettu?
[17:36] <Arioch> lapsille
[17:36] <@NiTessine> "Se on sisällä," yksi pojista vastaa ja osoittaa suljettua etuovea.
[17:37] <Arioch> "Sinne sitten." Arioch vilkaisee muita ennen kuin jatkaa matkaansa
[17:37] <Efharisto> "Onks siellä muita aikuisia?"
[17:37] <@NiTessine> "Ei, vain Gilga-täti."
[17:37] * Efharisto kiittää jo koittaa hymyillä kivasti
[17:38] <@NiTessine> Koputtaako Arioch vai kokeileeko kahvaa suoraan?
[17:39] * Pelakouel päättää uteliaisuudesta jäädä hetkeksi pihalle puhumaan lapsille, vaikkei niistä juuri perustakaan
[17:40] * Arioch avaa oven koputtamatta
[17:40] <@NiTessine> Sisällä on kissoja ja leluja lattialla. Arioch ei kuitenkaan näe ovelta ketään.
[17:41] <@NiTessine> Pelakouel juttelee niitä näitä lasten kanssa. Heitä Diplomacya.
[17:41] * Arioch sähähtää hieman kissoille ja jatkaa sitten syvemmälle taloon, etsien Gilgaa.
[17:42] <Pelakouel> 1d20+6, diplo
[17:42] <@Bones> Pelakouel, diplo: 22 [1d20=16]
[17:42] * Efharisto liikkuu Ariochin vanavedessä, mutta salavihkaisesti
[17:42] <@NiTessine> Arioch seuraa ääniä ja löytää keittiön, missä vanha nainen häärää astioiden kanssa. Hänen vieressään pöydällä on puolityhjä pullo halpaa andoranilaista viskiä.
[17:42] * @Atani seuraa Ariochia kädet puuskassa, katsellen ympärilleen tympääntyneen näköisenä.
[17:42] <@NiTessine> Nainen näyttää tältä:
[17:43] <@NiTessine> Ariochin astellessa sisään, hän kääntyy katsomaan tätä. "Ja ketäs te olette, murtovarkaita vai?"
[17:43] <@NiTessine> "Varoitan, täältä ette saa kuin turpaanne!"
[17:44] <@NiTessine> Vanhus heristää leikkuuveistä.
[17:44] * @Atani mulkoilee naista hyvin huvittunut ilme kasvoillaan.
[17:45] <@NiTessine> Sillä aikaa Pelakouel juttelee lasten kanssa sitä sun tätä. Hän saa selville, että lapset pitävät Gilga-tädin ruuasta ja kivoista iltasaduista. Toinen Diplomacy?
[17:45] <Pelakouel> 1d20+6
[17:45] <@Bones> Pelakouel, 1d20+6: 26 [1d20=20]
[17:45] <Naamio> Naamiot lähtelevät kiertelemään taloa ja tutkimaan paikkoja
[17:46] * Efharisto tulkitsee että tämän tantan huushollissa on parempi olla hiipimästä, ja tulee näkyviin muiden kanssa
[17:47] * Efharisto kaivaa esiin parhaan hymynsä
[17:48] <Efharisto> "Me tuodaan teitille lääkelähetys Ollysta Zadrianilta, Sarenraen temppelistä"
[17:48] <@NiTessine> Lapset kertovat Pelakouelille myös siitä kun he menevät siivoamaan muidenkin taloja ja auttamaan muitakin ihmisiä kotitöissä, joskus jopa kaupungin toisella laidalla asti!
[17:48] <@Atani> "Rouva on nyt vain hyvä, ja laskee veitsen alas ennen kuin satutatte itsenne" Atani virnuilee Gilgalle. "Emme ole täällä ryöstöaikeissa, vaikka eipä täällä mitään ryöstämisen arvoista näytä olevankaan."
[17:48] <@NiTessine> Naamio, Perceptionia.
[17:49] <@NiTessine> "Eikö äitinne opettanut teille koputtamisesta?" nainen tiuskaisee.
[17:49] <@NiTessine> "Antakaas tänne sitten ja menkää pois lattioitani rapaamasta."
[17:49] <Naamio> perception 1d20;1d20+4
[17:49] <Naamio> 1d20
[17:49] <@Bones> Naamio, 1d20: 4 [1d20=4]
[17:49] <Naamio> 1d20+4
[17:49] <@Bones> Naamio, 1d20+4: 17 [1d20=13]
[17:50] <@NiTessine> Naamiot löytävät lapsia ja lisää kissoja.
[17:50] <@Atani> "Äitini kuoli ennen kuin ehti moisia opettamaan" Atani vastaa kylmän tyynesti.
[17:52] * Pelakouel kiittää suloisia lapsukaisia ja seurailee muita hämmentyneenä sisälle, vilkuillen samalla ympärilleen
[17:52] <Efharisto> "Äitini antoi minulle nimen "Kiitos" ja lähetti lastenkotiin.." kertoo Efharisto
[17:52] <Naamio> Naamiot palaavat muun ryhmän luo
[17:53] <@NiTessine> "No olet vähän liian vanha tänne. Antakaas nyt ne lääkkeet. Ja montako teitä oikein tarvittiin yhden lähetyksen kantamiseksi?!"
[17:53] <@Atani> "Mutta sillä ei ole asiamme kanssa mitään tekemistä" Atani jatkaa kuin asia olisi hänelle samantekevä, "Ollysta Zadrian velvoitti meitä selvittämään onko orpokotinne mahdollisesti avun ansainnut."
[17:53] <@NiTessine> "Tietenkin on! Aika julkeaa!"
[17:54] <@Atani> "Äänensävynne antaa olettaa muuta..."
[17:54] * Pelakouel saapuu huoneeseen ja yskäisee hiljaa
[17:54] <@NiTessine> "Siksi että te puukkojunkkarit marssitte kysymättä ja kutsumatta saastaisine saappainenne keittiööni!"
[17:55] <@Atani> "Ovi ei ollut lukossa, emme siis murtautuneet. En näe mikä tässä on ongelmana?"
[17:55] <@NiTessine> "Lapsilla on täällä hyvä olla. Ruokin heidät, pistän nukkumaan ja parannan kun ovat sairaita."
[17:55] <Pelakouel> "Anteeksi, arvon toverit... Minulla saattaisi vielä olla asiaa lady Gilgalle, jos hän suvaitsee muutamaan kysymykseeni vastata."
[17:55] <@NiTessine> "Murto sekin on, kun kutsumatta tulitte. Olen selvittänyt tätä ennenkin lakituvassa."
[17:56] <@Atani> 1d20+0 onko sisätiloissa mitään epäilyttävää tai silmiinpistävää
[17:56] <@Bones> Atani, onko sisätiloissa mitään epäilyttävää tai silmiinpistävää: 15 [1d20=15]
[17:56] <@NiTessine> Atani ei bongaa mitään enempiä.
[17:56] <@Atani> (perception siis)
[17:56] <@NiTessine> Gilga katsoo Pelakouelia ja hymyilee. "Jollakulla sentään on käytöstapoja."
[17:57] <@Atani> "Emmekä myöskään tulleet puukot kourassa, joten syytöksenne puukkojunkkariudesta on suorastaan loukkaavaa..." Atani jatkaa kylmällä äänellä.
[17:58] <@NiTessine> "Ulos talostani ennen kuin kutsun vartijat."
[17:58] <Pelakouel> "Yritän parhaani, lady. Teillä on erittäin miellyttävä talo käytössänne, ja lapset vaikuttavat tyytyväisiltä ja mukavilta. Minua kuitenkin hieman mietityttää, miten teillä on varaa ylläpitää tätä kaikkea."
[17:59] <@NiTessine> "Elämme temppeleiden hyväntekeväisyyden varassa. Kuten se lähetys, jonka lady Zadrian minulle lähetti."
[17:59] <@NiTessine> "Pimittämällä sen viette leivän lasten suusta!"
[17:59] <Pelakouel> "Täysin? Teillä ei ole mitään muita tuloja?"
[18:00] <@NiTessine> "Ei laisinkaan," Baltwin vastaa ja huokaisee.
[18:00] <Pelakouel> 1d20 sense motive
[18:00] <@Bones> Pelakouel, sense motive: 3 [1d20=3]
[18:01] <Efharisto> 1d20+5 sense motive
[18:01] <@Bones> Efharisto, sense motive: 15 [1d20=10]
[18:01] <@NiTessine> (Heitin jo. Olette kaikki sitä mieltä että hän puhuu totta.)
[18:01] <@Atani> Otitko huomioon Atanin Truespeakerin +2?
[18:01] <@Atani> (hupsista, sulut)
[18:02] <@NiTessine> (Mä en tiedä, mikä se on, mutta se ei vaikuta lopputulokseen.)
[18:02] <Pelakouel> "Siinä tapauksessa olette totisesti siunattu anteliailla tukijoilla. Kaikkea hyvää teille ja anteeksi kollegoideni, tuota, rapaisuudesta."
[18:02] <@NiTessine> "Saankos nyt sen pakettini?"
[18:03] <Efharisto> "Olkaa hyvä."
[18:04] * Efharisto poistuu rakennuksesta tehden viimeisen silmäyksen talon sisältöön
[18:04] <@NiTessine> "Kiitos."
[18:05] * Arioch kohauttaa hartioitaan. "Mihin sitten?"
[18:06] <@NiTessine> Raportoimaan Ollystalle?
[18:06] * Pelakouel siirtyy myöskin pihalle
[18:06] * @Atani poistuu paikalta olkiansa kohauttaen, mutisten puoliääneen ivallisesti "olkaa hyvä"
[18:06] <Efharisto> "Raportti tästä täytyi vissiin kirjoittaa. Onko kellään kynää? Hoidetaan se pikaisesti."
[18:07] <Pelakouel> "Tuota noin. Minua nyt jäi tässä kaivelemaan jokin, mutta en ole ihan varma, mikä. Onko ihan normaalia, että orpokodin lapset reissaavat ympäri kaupunkia tekemässä hommia? Itse en ole ollut orpo, joten-- tai siis, en meinaa että te olisitte--"
[18:07] <@Atani> "Käydäänkö kysymässä arvon rouvalta?" Atani letkauttaa
[18:07] <Efharisto> "Riittääköhän; 'Kaikki ok. Lapset iloisia ja kissat hyvin syötettyjä'?"
[18:08] * Pelakouel lainaa Efharistolle mustekynää
[18:08] <Efharisto> "Mitä sinä meinaat? Mitä duunia nämä mussukat muka hoitelevat?"
[18:09] <@NiTessine> Ryhmän orpokotilapset tietävät orpojen käyttämisen lapsityövoimana olevan ihan tavallista.
[18:09] <@Atani> "Ei, akalla ei todellakaan ole puhtaat jauhot pussissa. Vaikka väittää mitä väittää, luulenpa että hän teettää töitä lapsilla. Mutta toisaalta, jos lapset siitä pitävät, niin ei kai siitä oikein voi syyttääkään ketään."
[18:10] <Pelakouel> "Lapset sanoivat käyvänsä siivoamassa muissa taloissa... Samaan hengenvetoon kuitenkin totesivat pitävänsä tädin ruuasta ja saduista."
[18:11] <Efharisto> "Pitäisikö kuitenkin jäädä seuraamaan millaista liikennettä täällä on, ja ehkä selvittää tarkemmin mitä hommia lapsilla teetetään?"
[18:11] <@Atani> "Ei hullumpi ajatus" Atani myöntää.
[18:11] <Efharisto> "Siivominen ei kyllä kuuosta hälyyttävältä."
[18:11] <Arioch> "Mennään eteenpäin. Meillä on muutakin tehtävää. Kirjoitetaan nyt vain, että kaikki oli kunnossa."
[18:12] <Efharisto> "Kuka on jatkotutkimuksia vastaan ja kuka on niiden kannalla?"
[18:13] * Naamio nyökkää Ariochin puheelle
[18:13] <@Atani> "Voimmehan tulla tänne takaisin myöhemmin kun olemme tehneet muut asiat, ja viedä raporttimme vasta sitten."
[18:13] <Pelakouel> "Minä... en tiedä. Toisaalta lapset vaikuttavat tyytyväisiltä... ja toisaalta minusta tuntuu, että täällä haiskahtaa jokin muukin kuin kissanjätös."
[18:14] <@Atani> "Ehdotan, että hoidamme muut asiat nyt ensin pois alta, ja palaamme jälkeenpäin seuraamaan tilannetta ennen raportointia."
[18:15] <Efharisto> "Se haju taisi tulla Gildan hampaista. Puolestani jätetään hautuumaan ja palataan asiaan illemmalla jos keksimme jotakin konkreettista uutta."
[18:15] <Pelakouel> "Ehkä oivallamme päivän mittaan jotain uutta..."
[18:16] <@Atani> (Kohti ..öö.. zartan orgioita vai holvintonkimislupapapereita?)
[18:17] <Efharisto> (holvintutkiminen kuulostaa niin kuivalta, että paras jättää orgiat viimeiseksi)
[18:17] <@Atani> (sinne siis)
[18:20] <@NiTessine> Suuntaatte Dremdhet Salharin asunnolle.
[18:21] <@NiTessine> Vartija tervehtii teitä portilla - teitä odotetaan myös täällä.
[18:21] * Efharisto pitää silmällä jatkossa katuja, jos siellä näkyy lastenkodin lapsia "työskentelemässä"
[18:22] <@NiTessine> Hän johdattaa teidät halki pihamaan varsinaisen talon ovelle ja selittää samalla että itse Salhar ei ole paikalla, mutta pääsette tapaamaan hänen neuvonantajaansa, Amenopheusta.
[18:22] * @Atani kumartaa nopeasti tervehdyksen, ja jatkaa edemmäs kohti asuntoa
[18:23] <@NiTessine> Palvelija johdattaa teidät askeettisesti sisustettuun toimistoon, missä vanha, kuivakka mies suuri turbaani päässään tervehtii teitä.
[18:23] <@NiTessine> Näyttää tältä.
[18:24] <@NiTessine> "Hyvää päivää, tiennäyttäjät. Olen Amenopheus, mestari Salharin neuvonantaja.
[18:24] <@NiTessine> "Teidät on lähetetty tänne arkeologisia lupapapereita hakemaan. Keskustelin asiasta mestari Salharin kanssa aiemmin päivällä.
[18:25] <@NiTessine> "Sen jälkeen kun Osirion avattiin löytöretkeilijöille kymmenen vuotta sitten, kaikenlaiset seikkailijat, historioitsijat ja aarteenetsijät ovat parveilleet maahamme sadoittain, ehkä jopa tuhansittain.
[18:25] * Efharisto katselee kuivakkaa miestä epäröiden
[18:26] <@NiTessine> "Useimmat suvut, joilla on vanhoja hautaholveja, palkkaavat vartijoita pitämään varkaat poissa, mutta kaikilla suvuilla ei ole varaa tai valtaa pitää kaikkia ulkona ja kuten tiedämme, mikään puolustus ei ole täydellinen.
[18:27] <@NiTessine> "Epärehelliset haudanryöstäjät ja salakuljettajat vuotavat reliikkejä Osirionista Sisämerelle, eikä meillä ole tähän varaa. Osirionilla on tuhansia vuosia rikasta historiaa.
[18:28] <@Atani> "Tiennäyttäjien järjestön kunnia-asia on tämän rikkaan historian vaaliminen" Atani vastaa
[18:28] <@NiTessine> "Mestari Salhar on puhunut tiennäyttäjien puolesta useita kertoja Absalomin suuren neuvoston edessä. Koskapa suhteemme ovat lämpimät, mestari Salhar on suostunut antamaan tiennäyttäjille luvan tutkia hänen sukunsa holvin Sothiksen alla.
[18:28] <@NiTessine> "Hän pyytää vain että noutaisitte itse holvien kartan hänen omasta holvistaan täällä. Palvelija johdattaa teidät kellariin ja näyttää teille huoneen."
[18:29] <Efharisto> "Kovin ystävällistä", sanoo Efharisto silmät kiiluen
[18:29] <@NiTessine> Amenopheus hymyilee arvoituksellisesti ja kääntyy lukemaan kirjaa.
[18:30] <@NiTessine> Palvelija johdattaa teidät pienelle ovelle kellarissa ja paimentaa teidät sen läpi pieneen huoneeseen. Kun olette kaikki sisällä, hän kumartaa ja sulkee oven perässänne.
[18:31] <Pelakouel> "...jaa."
[18:31] <@NiTessine> Huone on tehty kivestä ja harvakseltaan kalustettu.
[18:31] <@NiTessine> Huoneessa on kolme arkkua sekä matala pöytä.
[18:32] <@NiTessine> Ensimmäinen arkku on tehty tummasta puusta ja siinä on kuparihelat.\\ Toinen arkku on lakattu punaiseksi. Kolmas näyttäisi olevan enemmänkin saumaton teräskuutio. [18:32] <Efharisto> "..justiinsa."
[18:32] <Efharisto> (niinku kokoa ruumisarkut?)
[18:32] <@NiTessine> Pöydällä on lasipurkki, joka on puolillaan jotain kirkasta nestettä. Sen pohjalla on avain. Sen vieressä pöydällä on punottu kori.
[18:32] * @Atani n suupielet kaartuvat hymyyn hupun alla.
[18:32] <@NiTessine> (Kokoa aarrearkku.)
[18:32] * Arioch tutkii nestettä lasipurkissa.
[18:33] <Arioch> 1d20+7 perception (vai onko joku muu skilli?)
[18:33] <@Bones> Arioch, perception (vai onko joku muu skilli?): 11 [1d20=4]
[18:33] * Pelakouel tuijottaa hetken arkkuja hämmentyneenä ja loitsii sitten detect magicin
[18:33] <@NiTessine> Se näyttäisi olevan vettä.
[18:34] <@NiTessine> Pelakouel aistii taikuutta kuparihelaisessa arkussa sekä teräskuutiossa.
[18:34] * @Atani Atani lähestyy avain ruukkua, ja kurottaa kätensä pohjaan tavoitellen avainta.
[18:34] <Arioch> "Miksi tämä avain on säilötty veteen?"
[18:35] <@NiTessine> Atani kurottaa nesteellä täytettiin purnukkaan ja kiskaisee kätensä äkkiä pois, savuten.
[18:35] <@NiTessine> Ref save.
[18:35] <@NiTessine> 1d6
[18:35] <@Bones> NiTessine, 1d6: 3 [1d6=3]
[18:35] <@Atani> (onko negative energy?=P)
[18:36] <@NiTessine> (Ei tietenkään.)
[18:36] <@Atani> (pakko kysyä xD)
[18:36] <@NiTessine> (Ei ole, mulla on sun hahmolomakkees tässä auki.)
[18:36] <@Atani> 1d20+3 reflex
[18:36] <@Bones> Atani, reflex: 6 [1d20=3]
[18:36] <@Atani> oho
[18:36] <@NiTessine> Arioch saa vastauksensa. Mitä ilmeisimmin se ei olekaan vettä.
[18:37] <Pelakouel> "Meillä on täällä myös taikatemppuja. Tumma puuarkku ja teräsarkku sisältävät jonkinlaista taikuutta."
[18:37] * Efharisto kaivaa taskustaan koukun ja repustaan siimaa
[18:38] <@NiTessine> Pelakouel, Knowledge (arcanet) molemmista arkuista.
[18:39] * Efharisto yhdistää ne ja alkaa pyydystämään avainta lasipurkin pohjalta koukkuun [18:39] <Efharisto> 1d20+4 Dex
[18:39] <@Bones> Efharisto, Dex: 8 [1d20=4]
[18:40] <@NiTessine> Koukku vajoaa pohjaan. Efharisto jää pitelemään siimanpätkää, jonka toisesta päästä nousee hienoinen savukiehkura.
[18:40] <Pelakouel> 1d20+5, arkku 1
[18:40] <@Bones> Pelakouel, arkku 1: 23 [1d20=18]
[18:40] <Efharisto> "Jahas, seuraava suunnitelma; mihin litku kaadetaan?"
[18:40] <@Atani> "Lienee happoa"
[18:40] <Pelakouel> 1d20+5, arkku 2
[18:40] <@Bones> Pelakouel, arkku 2: 17 [1d20=12]
[18:41] <@NiTessine> Tummassa puuarkussa on illuusiotaikuutta. Metallikuutiossa on universaalia taikuutta. Kumpikin aura on heikko.
[18:42] * Pelakouel kurtistaa kulmiaan hämmentyneenä
[18:43] <Pelakouel> "Illuusio... eli jokin puuarkussa ei vastaa sitä, mitä aistit siitä kertovat..."
[18:43] <@Atani> "Ehkä se ei olekaan puuta?"
[18:43] <Pelakouel> "Voi olla. En kuitenkaan keksi, miten sen todellisen olemuksen voisi todentaa."
[18:44] <Efharisto> (onko missään lukkoa johon lasipurkissa oleva avain oletettavasti sopii?)
[18:44] * @Atani atani vetäisee yhden tikareistaan ja kopauttaa sillä puuarkkua, kuulostellen ääntä vastaako se puuta
[18:44] <@NiTessine> (Sen voisi kuvitella sopivan mihin tahansa kolmen eri arkun lukoista.)
[18:45] <@Atani> (huoh, en suinkaan ole väsynyt)
[18:45] <@NiTessine> Atanin mielestä kopina on kovin puisevaa.
[18:45] * Arioch ottaa nahkahanskansa pois kädestä ja upottaa sen jälkeen kätensä päättäväisesti, mutta varovaisesti happoon.
[18:45] <@NiTessine> 1d6
[18:45] <@Bones> NiTessine, 1d6: 5 [1d6=5]
[18:46] <@NiTessine> Arioch tuntee kätensä syöpyvän, mutta saa avaimen kouraansa.
[18:46] <@NiTessine> Joskaan kädessä ei ole jälkeäkään kun hän sen purkista ulos vetää.
[18:46] * Efharisto katselee pohjalla nyt yksin köllöttävää koukkua suruisasti
[18:48] <@NiTessine> Tekeekö Arioch avaimella jotain?
[18:50] <@Atani> "Kokeile sitä puuarkkuun. Luulen, että arkun ulkonäöllä halutaan pettää ahneita haudanryöstäjiä valitsemaan joku muu arkku."
[18:50] <Arioch> (acid resistance 5)
[18:50] <Efharisto> "Sanoitko että joku arkuista ei ole maaginen? Eikö kannata aloittaa siitä?"
[18:50] <Pelakouel> "Punainen lakattu arkku ei ole."
[18:50] * Arioch antaa avaimen Efharistolle. "Ole hyvä", hän lisää lakonisesti.
[18:51] <Efharisto> "Kiitos"
[18:51] * Efharisto avaa Pelakouelin osoittaman arkun avaimella
[18:51] <@NiTessine> Efharisto laittaa avaimen reikään ja se alkaa pyöriä ympäri kuin väkkärä. Arkku pysyy lukittuna.
[18:52] <Pelakouel> "...vai sellaista."
[18:52] * Efharisto yrittää palauttaa avaimen hallintaansa (reflex?)
[18:53] <Efharisto> "Voihan muinainen muumio.."
[18:53] <@NiTessine> (Ei tarvitse heittää, avaimen saa pysäytettyä ja otettua pois ongelmitta.)
[18:54] <Efharisto> "Nonniin. Ehkä seuraamme seuraavaksi Atanin logiikkaa (paljas puuarkku)."
[18:54] <Pelakouel> "Se olisi minunkin asiantunteva ehdotukseni. Huomatkaa kuitenkin, etten ole asiantuntija. Tämä ei ole minun erikoisalaani."
[18:54] <Efharisto> "Ei minunkaan *bluff*"
[18:54] * Naamio pudistelee päätänsä taustalla.
[18:55] <@Atani> "Enpä väittäisi olevan minunkaan erikoisalaani, mutta pieni jännitys elämässä pitää mielen virkeänä." Atani virnuilee
[18:56] <@NiTessine> Efharisto kokeilee avainta tummaan puuarkkuun. Avain kääntyilee kyllä, mutta ei avaa lukkoa.
[18:57] * Efharisto äkkipikaistuksissaan käy heti viimeisen arkun kimppuun
[18:57] <@NiTessine> Avain sujahtaa lukkoon ja murenee tomuksi.
[18:57] <Pelakouel> "...hienoa."
[18:58] <Efharisto> "Hups"
[18:58] * @Atani purskahtaa nauruun.
[18:58] * Pelakouel yrittää Atanin naurun kuullessaan epätoivoisesti olla hihittämättä itsekin
[18:58] * Efharisto on tavallaan iloinen että nyt on Atanin vuoro nauraa
[18:58] <Arioch> "No mitäs sitten?"
[18:59] <@Atani> "Onkohan nämä lootat oikeasti edes lukossa?"
[18:59] * Efharisto tarkastelee puukoria tarkemmin
[18:59] * @Atani yrittää avata puulaatikkoa
[18:59] <@NiTessine> Kori ei ole puuta vaan punottu.
[18:59] <@NiTessine> Puulaatikko ei aukea.
[18:59] <@NiTessine> Efharisto, Perception.
[18:59] * Efharisto katsoo korin alle
[19:00] <Efharisto> 1d20+5
[19:00] <@Bones> Efharisto, 1d20+5: 16 [1d20=11]
[19:00] <@NiTessine> Efharisto kuulee jonkin sihisevän ja liikkuvan korissa.
[19:00] * Efharisto päättääkin olla nostamatta koria
[19:01] <Efharisto> "Korissa taitaa olla käärmes"
[19:01] <Efharisto> "Onko säkkiä tai jotakin mihin kaataa se?"
[19:01] <Arioch> "Vihaan käärmeitä" Arioch sylkäisee ja vetää välittömästi pamppunsa
[19:01] <@Atani> "miten ois tuo happopurnukka?"
[19:02] <Efharisto> "Hieno idea, ole hyvä Arioch, ystäväni. saat kostosi."
[19:02] <Pelakouel> "...eikö tuo nyt ole aika äkkipikainen ratkaisu?"
[19:03] <Efharisto> "Älä huoli, me olemme ammattilaisia" astelee huomaamattomasti lähemmäksi ovea.
[19:03] <Arioch> "Ottaen huomioon, että meidät on lukittu kellariin käärmeen kanssa, se on minusta täysin luonnollinen reaktio."
[19:03] * Efharisto testaa onko ovi lukossa
[19:03] <@NiTessine> Duh.
[19:04] * @Atani tuhahtaa ja nostaa korin happopurnukan viereen ja kaataa sisällön hitaasti, korin suu poispäin itsestään ja muista, happoon
[19:04] * Pelakouel ei halua katsoa
[19:04] <@NiTessine> 1d6
[19:04] <@Bones> NiTessine, 1d6: 3 [1d6=3]
[19:05] <@Atani> (onko korissa muuta kuin epämääräinen sihisevä asia)
[19:05] <@NiTessine> Kori syöpyy nesteen alla, savuten. Jokin singahtaa rauniosta kohti Ariochin kättä.
[19:05] <@NiTessine> 1d20+5
[19:05] <@Bones> NiTessine, 1d20+5: 9 [1d20=4]
[19:05] <@NiTessine> Se kuitenkin tippuu takaisin koriin ja huuhtoutuu kuolleena lattialle.
[19:06] * Efharisto katselee näytelmää lumoutuneena
[19:06] <@NiTessine> Korin jämien keskellä näkyisi olevan kiiltelevä avain.
[19:06] <@NiTessine> Se on sininen ja tehty jonkinlaisesta korukivestä.
[19:06] * Arioch noukkii avaimen varmistuttuaan käärmeen olevan kuollut ja antaa sen Efharistolle
[19:07] * Efharisto ottaa avaimen jokseenkin haluttomasti
[19:08] <@NiTessine> Nopea vertailu avaimen ja lukkojen välillä johtaa Efhariston siihen johtopäätökseen, että avain sopii parhaiten punaiseen arkkuun.
[19:08] * Efharisto tuijottaa arkkuja tovin ja työntää sen punaiseksi maalatun arkun lukkoon [19:08] * Efharisto piiloutuu nopeasti pöydän alle
[19:08] <@NiTessine> Arkku aukeaa kun avain työnnetään lukkoon, ennen kuin sitä on edes käännetty.
[19:09] <@NiTessine> Tarkkakorvaisemmat kuulevat jostain seinän uumenista hentoisen naksahduksen.
[19:09] <@NiTessine> Pieni luukku aukeaa katossa, viidentoista jalan korkeudessa.
[19:10] <@NiTessine> Siitä tipahtaa narun varassa roikkuva pieni kultainen avain. Narulla on noin kuusi tuumaa mittaa.
[19:10] <@NiTessine> Lisäksi, avoinaisessa arkussa on samettityynyn päällä pieni, jalokivin koristeltu valtikka, jonka toinen pää on niin ikään kaiverrettu avaimen muotoon.
[19:11] <Pelakouel> "Isännällämme on selkeästi jonkinlainen avainpakkomielle."
[19:11] <Arioch> "Kuka saa tuon avaimen katonrajasta?"
[19:11] <Efharisto> (onko pöytä siirrettävissä roikkuvan avaimen alle?)
[19:11] <Arioch> "Pelakouel, eikö sun keihäällä yletä?"
[19:11] <@Atani> 1d20+4 Atani heittää tikarin narua päin
[19:11] <@Bones> Atani, Atani heittää tikarin narua päin: 10 [1d20=6]
[19:12] <@NiTessine> (On.)
[19:12] <@NiTessine> Atanin tikari osuu kattoon ja melkein putoaa hänen päälleen.
[19:12] <Pelakouel> "On tässä vähän vähemmän aseellisiakin keinoja."
[19:12] * Efharisto piiloutuu takaisin pöydän alle kun tikarit alkavat lentää ja keihäät sohia
[19:12] * @Atani virnistää aseistariisuvasti ja poimii tikarinsa.
[19:12] * Pelakouel loitsii hetken; huoneeseen ilmestyy lintu
[19:13] <Pelakouel> (summon monster I)
[19:13] * Efharisto katselee lumoutuneesti Pelakoulin toimia
[19:14] * Pelakouel lähettää linnun hakemaan avaimen katonrajasta
[19:14] <@NiTessine> Tipu lentää tottelevaisesti katonrajaan ja kiskaisee avaimen narusta.
[19:14] <@NiTessine> Teillä on nyt molemmat avaimet hallussanne.
[19:15] <Pelakouel> "Ja näin kenenkään ei tarvitse saada tikaria otsalohkoonsa."
[19:15] * @Atani naurahtaa
[19:15] <@Atani> "...Harmi"
[19:15] <Efharisto> (huoneen ovi oli siis myös lukittu?)
[19:15] <@NiTessine> (Kyllä.)
[19:15] <Pelakouel> "Voit tietysti korjata asian, toveri, mutta otan sen henkilökohtaisuutena, jos kohteenasi on minun otsalohkoni."
[19:16] * @Atani esittää murtunutta ja työntää veitsensä tuppeen.
[19:17] <@NiTessine> Mitäs te niillä avaimilla teette?
[19:17] <Efharisto> henkäisee ääneen, "Hmm, neljä avainta ja neljä lukkoa. Yksi avain on tuhoutunut, yksi käytetty. Yksi lukko on avattu."
[19:18] <Efharisto> "Kokeillaanko taas lukkoa, jossa on illuusio. Tuo puinen."
[19:18] <Pelakouel> "Unohdat jotain. Meillä on myös lukkosula. ...no, käärmesula. Mikä se nyt lieneekään tuon koriepisodin jälkeen."
[19:18] <Pelakouel> "Ja yritä toki."
[19:18] <@NiTessine> Happoa ei ole enää jäljellä.
[19:19] <Efharisto> (nappaa koukun purkin pohjalta talteen?)
[19:19] <Efharisto> "Kumpi avain?"
[19:20] <@NiTessine> (Onnistuu.)
[19:20] <Efharisto> "Minä arvottaisin tuon valtikan vapauden arvoiseksi, siis ovi. Ehdottaisin tuota sievää kultaista."
[19:20] <@Atani> "Tuo katosta roikkunut."
[19:21] <@NiTessine> Efharisto kokeilee kultaista avainta puiseen arkkuun. Se ei aukea.
[19:21] <Arioch> "Entä se toinen? Kokeile sitä"
[19:21] <@NiTessine> Valtikka-avain ei edes näytä siltä että se mahtuisi kummankaan arkun lukkoon.
[19:21] * Efharisto kokeilee toista avainta samaan lukkoon
[19:22] <Efharisto> "Hihii, nyt on todella ammattilainen olo"
[19:22] <Efharisto> "Jäljellä on siis vain metallinen arkku. Kokeilen kultaista avainta.."
[19:22] <@Atani> "siispä jätän tämän asiantunteviin käsiisi" Atani kommentoi sarkastisesti.
[19:23] <@NiTessine> Efharisto lykkää kultaisen avaimen teräskuution avaimenreikään ja kääntää.
[19:23] <@NiTessine> Lukko menee klik ja välähtää sinisenä. Will save.
[19:24] <Efharisto> 1d20+1 Will
[19:24] <@Bones> Efharisto, Will: 3 [1d20=2]
[19:24] <@NiTessine> Efharisto jää hölmistyneenä kykkimään avatun arkun eteen. Hänen ihonsa on värjäytynyt kauttaaltaan siniseksi!
[19:24] <@NiTessine> Arkussa kuitenkin on etsimänne kartta.
[19:25] <Arioch> "Vihdoin. Mennään."
[19:25] * Naamio taputtaa lyhyesti.
[19:25] <@Atani> "Tämä Salhar on huumorintajuinen veijari" Atani myhäilee
[19:25] <@NiTessine> Sen lisäksi arkussa on pieni taikasauva, jonka myös otatte mukaanne.
[19:25] <Arioch> "Nähtäväksi jää, onko tuo väri pysyvää"
[19:25] <@Atani> "Minusta tuo pukee häntä"
[19:26] <Efharisto> "Ei tarvitse kiittää.."
[19:26] * Pelakouel hihittelee vain hiljaa
[19:26] <@NiTessine> Valtikka-avain päästää teidät ulos huoneesta, jonka ulkopuolella palvelija teitä odottaa.
[19:26] <@NiTessine> hän pyytää teitä jättämään kaikki avaimet huostaansa ja luovuttaa teille sinetöidyn lupakirjan. Sitten hän johdattaa teidät portille.
[19:27] <@Atani> "Olisiko sitten vuorossa tämä kreivittären tapaus?"
[19:28] <@NiTessine> Lähdette kohti Zarta Dralneenin taloa.
[19:28] * Efharisto pitää randomisti jälleen katuja silmällä orpokodin lapsia ajatellen ja tapausta tuumiskellen
[19:29] <@NiTessine> Efharisto ei näe orpoja, mutta eräällä sivukadulla hän näkee miehen, joka tuijottaa häntä takaisin.
[19:29] <@NiTessine> Tajuttuaan että hänet on nähty, hän kääntyy nurkan taa ja katoaa näkyvistä.
[19:30] <@NiTessine> Saavutte varttia myöhemmin parakreivitär Dralneenin ovelle.
[19:31] <@NiTessine> Toisin kuin Dremdhet Salhar, parakreivitär ei asu Absalomissa kartanossa vaan kohtalaisenkokoisessa kaupunkitalossa.
[19:31] <@NiTessine> Tulette mustaksi lakatulle, kiiltävälle ovelle ja kiskaisette ovikellon ketjusta.
[19:31] <Efharisto> (tallensi mieleensä kummallisen kulkijan olemuksen ja kertoi tästä myös muille)
[19:32] <@NiTessine> Hetkeä myöhemmin kalpea palvelija avaa oven.
[19:32] <@NiTessine> "Hyvää päivää. Olette tiennäyttäjiä, oletan?"
[19:32] * @Atani pitää myös jatkossa silmällä mahdollisia varjostajia
[19:32] <@NiTessine> "Valtiattareni odottaa teitä. Käykää peremmälle."
[19:33] * Efharisto suhtautuu varautuneesti cheliaxlaiseen ystävällisyyteen
[19:33] <@NiTessine> Teidät johdatetaan halki kolmikerroksisen talon, läpi kahden suuren juhlasalin, ylös kierteleviä portaikkoja, yhä korkeammalle.
[19:34] <@NiTessine> Lopulta tulette kolmanteen kerrokseen ja ovelle, jota palvelija koputtaa.
[19:34] <@NiTessine> "Tiennäyttäjät ovat täällä, valtiattareni," hän sanoo oven läpi.
[19:35] <@NiTessine> "Sisään," kuuluu pyyntö.
[19:35] <@NiTessine> Palvelija avaa oven parakreivittären työhuoneeseen.
[19:35] * @Atani odottaa kunnes ovi aukeaa ja astelee peremmälle tyynesti.
[19:36] * Pelakouel seuraa muita jokseenkin hermostuneen tai olonsa tukalaksi tuntevan oloisena
[19:36] <@NiTessine> Huoneen lattiaa peittää suuri, koristeellinen matto. Yhdellä seinällä on leposohva, toisella työpöytä, jonka takana on suuri nahkaverhoiltu tuoli.
[19:36] <@NiTessine> Tässä tuolissa istuu parakreivitär Zarta Dralneen ()
[19:36] * Efharisto jää joukon perälle sinisine olemuksineen ja välttää suoraa kontaktia parakreivittäreen
[19:38] <@NiTessine> Hän hymyilee teille. "Uusien, untuvaisten tiennäyttäjien tapaminen on aina niin ihanaa. Mitä herkullisia pikkuisia te olettekaan. Voisin melkein syödä teidät suihini!
[19:38] * @Atani huomaa Efhariston elkeet ja jättää tietoisesti näköyhteyden kreivittärelle.
[19:38] <@NiTessine> "No, ehkä en sinua," Zarta katsoo Efharistoa, kulmakarvaansa nostaen.
[19:38] * Arioch seisoo keskellä huonetta katsoen kreivitärtä tyhjällä katseella
[19:39] <@NiTessine> "Ette varmaankaan ole täällä huvittelemassa, tai olisitte hirveän ylipukeutuneita. Oletan, että Ambrus lähetti teidät noutamaan sen helyn, josta hän on nalkuttanut minulle."
[19:39] * Efharisto jakaa synkän mulkauksen
[19:39] * @Atani naurahtaa Efharistolle
[19:39] <@NiTessine> "Häntä näkyy täällä enää niin harvoin," parakreivitär huokaisee.
[19:39] <@NiTessine> Piristyen, hän jatkaa "Mutta hän kuitenkin lähettää minulle kaikki teidät herttaiset uudet alokkaat."
[19:40] * Pelakouel vilkuilee muita todella omituinen ilme naamallaan, yrittäen parhaansa mukaan olla katsomatta Zartaa
[19:40] <@Atani> "kenties hän ujostelee teidän seurassanne arvon kreivitär" Atani totoeaa hymyillen ja kumartuu.
[19:41] <@NiTessine> "Voi kultapieni," parakreivitär naurahtaa huomatessaan Pelakouelin vaivaantuneisuuden.
[19:41] * Pelakouel hypähtää
[19:41] <@NiTessine> "Hakemanne esine on rautainen rasia. Siinä on monimutkainen mekaanisten ja maagisten lukkojen järjestelmä, jota yritin läpäistä, onnistumatta siinä."
[19:42] <@NiTessine> Huoneen toisen, peremmän oven takaa kuuluu tässä vaiheessa kova pamaus.
[19:42] <@NiTessine> Zarta huokaa.
[19:42] <@NiTessine> "Eräs palvelijoistani käyttäytyy huonosti."
[19:43] <@NiTessine> "Valitettavasti hely on hänellä ja teidän täytyy käydä painimassa se häneltä."
[19:43] * Naamio ja naamio seisovat seinustalla yhtä ilmeettöminä kuin naamiot yleensä ovat.
[19:43] <Pelakouel> "...ki-kirjaimellisesti?"
[19:43] <@Atani> "Jos saan udella, millainen hän on luonteeltaan?"
[19:44] <@NiTessine> "Jos niin haluat, mutta en suosittele. Hän on pieni, mutta saattaa pistää. Kreuvus on tottelematon hunsvotti."
[19:44] <@NiTessine> Zarta avaa työpöytänsä laatikon ja ottaa esiin hopeisen tikarin.
[19:44] <@NiTessine> "Saatatte tarvita tätä."
[19:44] * @Atani Atani ottaa tikarin vastaan.
[19:45] <Pelakouel> "Tuota. Öh. Pitääkö meidän mennä juuri nyt? Koska keksisin erittäin hyvän tavan viettää minuutin."
[19:45] <@NiTessine> "Menkääs nyt. Tuosta ovesta."
[19:45] <@NiTessine> "No, toki."
[19:46] * Naamio ja naamio vetävät miekkansa esille valmiiksi
[19:46] <@NiTessine> "Mutta vain minuutin? Jos tulet takaisin illalla, voisimme viettää tunteja..."
[19:46] * @Atani virnistää.
[19:46] * Efharisto jättäää reppunsa käytävään ja ottaa lyhyen miekkansa käsille
[19:47] * Arioch seuraa perästä
[19:47] * Pelakouel kutsuu hermostuneesti eidoloniaan
[19:48] * @Atani lähestyy huonetta, jossa Kreuvus pitää omaa kivaansa.
[19:49] <@NiTessine> Parakreivitär seuraa Pelakouelin touhuja kiinnostuneena.
[19:49] * Pelakouel kutsuu paikalle omituisen, suunnilleen ihmisen muotoisen kaksimetrisen olennon, jonka kehon pinnalla vaikuttaa olevan ohut helmiäisvärinen kitiinikuori, ja jolla ei ole munanmuotoisessa päässään muita näkyviä kasvonpiirteitä kuin kaksi kiiltävää mustaa silmää
[19:50] <@NiTessine> "Melkoista."
[19:50] <Pelakouel> "...kiitos. Kai."
[19:50] <@Atani> "Mikä tuo on!?"
[19:50] <Pelakouel> "...hänen nimensä on Katekisoija."
[19:50] <@Atani> "...ahaa?"
[19:51] <@NiTessine> Parakreivitär kikattaa. "Voi kun te olette herttaisia! Ette vielä tunne edes toistenne kykyjä!"
[19:51] <Pelakouel> "...niin. Kukaan teistä ei aiemmin kysynyt, mitä varten tiennäyttäjät palkkasivat minut."
[19:51] <Efharisto> "Maksetaanko sinulle palkkaa!?"
[19:52] <Pelakouel> "...no, ei, mutta tajuat mitä tarkoitan!"
[19:53] <Efharisto> "Aivan. Jotkut asiat on hyvä pitää omana tietonaan."
[19:53] * @Atani avaa huoneen oven hopeinen veitsi kädessään ja astuu sisään hakien katsekontaktia Kreuvukseen, mikä se sitten ikinä onkin.
[19:53] <Arioch> "Onko meitä nyt varmasti tarpeeksi monta jonkun kakaran kurittamiseen?"
[19:53] <@NiTessine> "Vaikka saippuaoopperanne on kovin kiinnostavaa seurattavaa, voin lukea sen myöhemmin kronikoistanne. Menkääs nyt."
[19:54] <@NiTessine> Oven takaa paljastuu Zartan makuuhuone.
[19:54] * Pelakouel melkein työntää eidoloniaan edellään huonetta kohti
[19:54] <@NiTessine> Se on sisustettu Cheliaxin väreissä - mustaa ja punaista.
[19:54] * @Atani kohottaa toista kulmakarvaansa uteliaan näköisenä tullessaan makuuhuoneeseen.
[19:55] <@NiTessine> Kalustus on marmoria, mahonkia ja silkkiä.
[19:55] <@NiTessine> Nyt huoneen lattia on kuitenkin hanhenuntuvan ja revittyjen tyynyliinojen peitossa.
[19:56] <@NiTessine> Yksi valtavan katosvuoteen pylväistä on katkennut ja katos on kallellaan.
[19:56] <@NiTessine> Haju on tyrmäävä - lattialla on myös särkyneitä parfyymipulloja ja muita kosmetiikkavälineitä.
[19:57] <@NiTessine> Yhtä seinää vasten on asetettu miehen mittainen puinen X-muotoinen teline, josta roikkuu nahkaremmejä ja ketjuja.
[19:57] <@NiTessine> Sen vieressä on pöytä, jonka päällä on... välineitä.
[19:57] <@NiTessine> Sängyn katoksen alla on liikettä.
[19:58] <@NiTessine> Jokin pieni selvästi touhuaa siellä ja ärisee itsekseen korkealla äänellä.
[19:58] <@Atani> "Kreuvus, Kreuvus..." Atani huokaa "...eiköhän olisi jo aika rauhoittua, ettet satuta itseäsi? Emmehän toki haluaisi joutua käyttämään voimakeinoja?" Hän jatkaa heristäen hopeatikaria siten, että metallin laadusta ei jää epäselvyyttä. (Diplomacy/Intimidate?)
[19:58] <@NiTessine> (Jompi kumpi.)
[19:58] <@Atani> 1d20+3 Diplomarsu
[19:58] <@Bones> Atani, Diplomarsu: 20 [1d20=17]
[19:59] * Efharisto sujahtaa viimeisten joukossa huoneeseen ja silmäilee näkyä tympääntyneenä
[20:00] <@NiTessine> Jokin sinkoutuu ulos sängyn verhojen välistä kovaa vauhtia ja kimpoaa seinästä ilmaan.
[20:00] <@Atani> (mikä tämä jokin oli? rasia kenties?)
[20:01] <@NiTessine> Sen ottaa kiinni sen perässä lentänyt pieni punainen pirulainen, joka liitää lepakonsiivillään.
[20:01] <@NiTessine>
[20:01] <@NiTessine> Näyttää tuolta.
[20:02] <@NiTessine> Otus vilkaisee teitä, mutta jatkaa sitten rasian kynsimistä.
[20:02] <@NiTessine> Se näyttää kolhiintuneelta ja naarmuiselta, mutta ei siltä että olisi lähiaikoina avautumassa.
[20:03] <Arioch> "No, kuka käy hakemassa rasian?"
[20:03] * Efharisto valmistautuu kaappaamaan rasian jos otus on sitä vielä heittelemässä pitkin poikin
[20:04] <Pelakouel> "...mitä veikkaatte, puhuuko se jotain?"
[20:04] <@NiTessine> Knowledge (planes).
[20:04] <Arioch> "Ei tässä mitään puhuta. Painitaanko vai kolkataan?"
[20:04] <Efharisto> "kröhöm, minä voisin kokeilla"
[20:05] <Naamio> knowledge(planes) 1d20+6
[20:05] <Naamio> 1d20+6
[20:05] <@Bones> Naamio, 1d20+6: 13 [1d20=7]
[20:05] * Efharisto sanoo "hoi otus" vuorotellen Infernal ja Abyssal kielillä
[20:05] <@NiTessine> Naamio tunnistaa Kreuvuksen sen impiksi, pieneksi paholaiseksi.
[20:06] <@NiTessine> Raivostunut imppi liihottaa korkealle katonrajaan ja alkaa takoa kaksin käsin rasiaa seinää vasten.
[20:06] <@NiTessine> Vahinkoa aiheutuu enemmän tapetille kuin rasialle.
[20:06] * Pelakouel vaihtaa vaivihkaa asetta jouseen
[20:06] <@NiTessine> Otus ei tunnu olevan vastaanottavainen tervehdyksillenne.
[20:06] * @Atani astelee keskemmälle huonetta
[20:07] <Efharisto> "Mitähän se tahtoo, ehkä voimme kiinnittää sen huomion johonkin muuhun."
[20:08] <@Atani> "Halunnee tällä hetkellä ensisijaisesti tuhota kaiken mahdollisen tuolla rasialla... tai pikemminkin avata sitä?"
[20:09] <Efharisto> "No joo, minullekin tulee usein tuollainen olo kun kohtaan aukeamattoman lukon"
[20:09] <Arioch> "Pelakouel, ammu se alas tuolta"
[20:09] <Pelakouel> "Tapettiin tulee reikiä..."
[20:10] <@Atani> "Enpä usko sen enää paljonkaan haittaavan..." Atani virnistää vastatessaan
[20:10] <Efharisto> "No, yksi reikä tapetissa ei tässä siivossa paljon paina.."
[20:10] <@NiTessine> Kreuvus rääkäisee turhautuneesti ja ampaisee kohti toista seinää, repäisten samalla sängyn katoksen halki häntänsä pistimellä. Rasian kohtelu jatkuu.
[20:10] * Pelakouel koittaa huokauksen saattelemana etsiä pirulaista jyvälle
[20:10] * Efharisto valmistautuu sieppaamaan rasian, jos / kun se otukselta heltiää
[20:11] <Pelakouel> 1d20+2
[20:11] <@Bones> Pelakouel, 1d20+2: 19 [1d20=17]
[20:11] * Naamio ja naamio valmistavat miekkansa lyöntiin, jos imppi sattuu lyöntietäisyydelle (ready)
[20:11] <@NiTessine> Pelakouelin nuoli osuu imppiin.
[20:11] * Arioch on valmiina nappaamaan otusta pillistä kiinni, jos se tulee tarpeeksi lähelle (Ready)
[20:11] <Pelakouel> 1d10
[20:11] <@Bones> Pelakouel, 1d10: 10 [1d10=10]
[20:12] * @Atani on valmiina sivaltamaan otusta lainatikarillaan kun se on tarpeeksi lähellä. (Ready)
[20:12] <@NiTessine> Kreuvus rääkäisee kivusta kun vasama raapaisee häntä.
[20:12] <@NiTessine> (Mennääs aloitteeseen.)
[20:12] <@NiTessine> 1d20+3 Kreuvus
[20:12] <@Bones> NiTessine, Kreuvus: 15 [1d20=12]
[20:12] <Efharisto> 1d20+6 init
[20:12] <@Bones> Efharisto, init: 24 [1d20=18]
[20:13] <@Atani> 1d20+5 Init
[20:13] <@Bones> Atani, Init: 22 [1d20=17]
[20:13] <Naamio> 1d20+2 init
[20:13] <@Bones> Naamio, init: 14 [1d20=12]
[20:13] <Pelakouel> 1d20+2 in
[20:13] <@Bones> Pelakouel, in: 18 [1d20=16]
[20:13] <Arioch> 1d20+5 init
[20:13] <@Bones> Arioch, init: 13 [1d20=8]
[20:13] <Efharisto> (tiputtaako impi rasian?)
[20:13] <@NiTessine> Efharisto menee ensin.
[20:14] <@NiTessine> Ei tiputa.
[20:14] <Efharisto> Pitää paikansa häröpallon sivulla. Shortsword kädessä ja ready jos impi saapuu isku kantamalle.
[20:15] <@NiTessine> Atani.
[20:15] <@Atani> On valmiina suolestamaan impin hopeatikarilla jos tai kun se tulee ulottuville (ready)
[20:16] <@NiTessine> Pelakouel.
[20:16] <Pelakouel> 1d20+2 ampuu
[20:16] <@Bones> Pelakouel, ampuu: 11 [1d20=9]
[20:17] <@NiTessine> (Eikös tuon lataamisessa mene koko kierros?)
[20:17] <Pelakouel> (no siinä tapauksessa vaan lataus)
[20:18] <Pelakouel> Eidolon koittaa päästä hollille jos mahdollista, jos ei niin ready siltä varalta että imp tulee hollille
[20:18] <@NiTessine> Kreuvus tuntuu huomaavan teidät vihdoinkin. Se katsoo teitä ja sähähtää. Ehditten erottaa miten sen kyljen haava alkaa umpetua kun otus muuttuu näkymättömäksi.
[20:18] <@NiTessine> Naamio.
[20:18] <@Atani> "Sulje ovi!"
[20:20] <Naamio> Naamiot pysyvät valmiustilassa lyöntiä varten.
[20:20] <@NiTessine> Arioch.
[20:21] <Arioch> Hakeutuu parempiin asemiin ja etsii impiä (see invisibility, racial power 1/day)
[20:22] <@NiTessine> Hyvinhän se näkyy.
[20:22] <@NiTessine> Samassa paikassa kun äskenkin.
[20:22] <@NiTessine> Efharisto.
[20:23] <Efharisto> Kävelee ovelle sulkien sen (move+move?)
[20:23] <@NiTessine> (Jep.)
[20:23] <@NiTessine> Atani.
[20:25] * @Atani vetää toisen tikarin banderollista ja on edelleen valmiina lyömään hopeatikarilla imppiä. (free+ready)
[20:25] <@NiTessine> Pelakouel.
[20:27] <Pelakouel> Sokkona on vaikea ampua ja sisätiloissa ei viitsi räjäyttää kimallepommia, joten Pelakouel jää odottamaan väistämätöntä esiintuloa eidolonin kanssa (ready ja ready)
[20:29] <@NiTessine> 1d20+8 impin pistin, kakkos-Naamiota vastaan
[20:29] <@Bones> NiTessine, impin pistin, kakkos-Naamiota vastaan: 10 [1d20=2]
[20:30] <@NiTessine> Raivostunut imppi ilmestyy toisen Naamion viereen ja yrittää ilmeisen tehottomasti tökkiä tätä pistimellään.
[20:31] <@NiTessine> Vain naamiot ovat iskuetäisyydellä.
[20:31] <@NiTessine> Naamioiden sekä Pelakouelin readied actionit laukeavat.
[20:32] <@NiTessine> Ai niin, tuossa sai ottaa sen askeleen osana actionia. Äh, ottakaa kaikki niin päästään tästäkin joskus.
[20:33] <@NiTessine> Saa suorittaa.
[20:33] <Efharisto> 1d20+4 Attack (+2 if flank)
[20:33] <@Bones> Efharisto, Attack (+2 if flank): 5 [1d20=1]
[20:33] <Naamio> 1d20+5 1. naamion isku
[20:33] <@Bones> Naamio, 1. naamion isku: 16 [1d20=11]
[20:33] <@NiTessine> Efharistolla ei ollut readied actionia.
[20:33] <Efharisto> (pfft, ei minulla olutt readyä nyt:)
[20:34] <@NiTessine> Ykkös-Naamio osuu.
[20:34] <Naamio> 1d20+3 2. naamion isku
[20:34] <@Bones> Naamio, 2. naamion isku: 23 [1d20=20]
[20:34] <@NiTessine> Kakkos-Naamio osuu ja uhkaa kriittistä.
[20:34] <Naamio> 1d20+3 2. naamion confirmaatio
[20:34] <@Bones> Naamio, 2. naamion confirmaatio: 22 [1d20=19]
[20:34] <@NiTessine> Kakkos-Naamio vahvistaa kriittisen.
[20:34] <Naamio> 2d4+6
[20:34] <@Bones> Naamio, 2d4+6: 12 [2d4=4,2]
[20:34] <Naamio> 2#2d4+4
[20:34] <@Bones> Naamio, 2#2d4+4: 10 [2d4=3,3], 10 [2d4=3,3]
[20:34] * @Atani astahtaa lähemmäs ja sivaltaa hopeatikarilla imppiä
[20:35] <@Atani> 1d20+3 keklullla niskaan (+2 jos flank)
[20:35] <@Bones> Atani, keklullla niskaan (+2 jos flank): 19 [1d20=16]
[20:35] <@NiTessine> Muut eivät ehdi edes kunnolla reagoida kun hyökkäyksen kohteeksi joutunut Naamio reagoi salamannopeasti ja iskee imppiä valtavalla miekallaan. Otus putoaa lattialle miltei kahtia hakattuna.
[20:36] <@NiTessine> Rasia vierähtää sen kädestä ja saatte sen korjattua talteen.
[20:36] * Efharisto katsoo nyt Naamioita uudella kunnioituksella
[20:37] * @Atani käy viemässä hopeatikarin takaisin Zartalle tilanteen rauhoituttua.
[20:37] * Arioch poimii rasian ja poistuu sitten huoneesta
[20:37] <Naamio> Naamiot tuttuun tyyliin puhdistavat miekkansa ja marssivat muiden perässä ulos.
[20:37] <@Atani> "Taitaa olla uuden palvelijan paikka" hän toteaa
[20:37] * Efharisto poistuu huoneesta ja napaa repun kantoon käytävältä
[20:37] <@NiTessine> "Noita nyt riittää."
[20:37] <@NiTessine> "Kiitos paljon avustanne. Tulkaa toki uudelleenkin."
[20:38] <@Atani> "kenties, kenties..." mies hymyilee viekkaasti
[20:38] <@NiTessine> Mitä teette seuraavaksi?
[20:39] * Efharisto ajatukset karkaavat kauas ja hieman vaalensinisempänä marssii ulos jättäen Cheliaxian takseen iäksi
[20:40] <Arioch> "Sitten takaisin Ambrusin luo. Kaikki on nyt hoidettu."
[20:40] <Efharisto> "Hmm, tehtävämme on kesken ainoastaan ihanaiselle Ollys Zadrianille."
[20:41] <Arioch> "Hmm.. Totta. Käydään kertomassa, että kaikki on kunnossa."
[20:41] <@Atani> "Mitenkäs tämä hämäräheppu joka seurasi meitä?"
[20:41] <Efharisto> "Niin. Jos palataan hänen luokseen vielä orpokodin kautta. Pidetään silmät auki ja katsotaan josko lapset kertosivat vielä lisää."
[20:41] * @Atani nyökkää.
[20:42] <@NiTessine> Lähdette marssimaan kohti seuraavaa kohdettanne. Vartin kävelyn jälkeen tulette kadunpätkälle, jossa jonkinlainen performanssitaiteilijaryhmä on vallannut kadun. Katsojien väkijoukko on liki läpitunkematon.
[20:42] <@NiTessine> Jotkut kulkijat kääntyvät sivukujalle, joka näyttäisi olevan nopea kiertotie.
[20:43] * Efharisto hipisii katsomaan pikaisesti performansia
[20:43] <Efharisto> 1d20+8 acrobatics
[20:43] <@Bones> Efharisto, acrobatics: 24 [1d20=16]
[20:44] <@NiTessine> Taiteilijat piirtävät katutaidetta liiduilla, mutta heidän kuvassaan on ripaus magiaa.
[20:45] <@NiTessine> Kuva esittää jonkinlaista liekkien peittämää hornan maisemaa, jossa taikuudella animoidut paholaiset tanssahtelevat ryhmään kuuluvan viulistin musiikin tahtiin.
[20:45] <Efharisto> 1d20+6 Knowledge [local] kertooko lisää?
[20:45] <@Bones> Efharisto, Knowledge [local] kertooko lisää?: 19 [1d20=13]
[20:45] <@NiTessine> Efharisto on kuullut ryhmästä, jonka nimi on Hilpeät jäynääjät.
[20:46] * Efharisto palaa muun ryhmän luokse ja kertoo näkemästään
[20:46] <@NiTessine> Ryhmällä on jokseenkin anarkistinen maine.
[20:48] <@NiTessine> Mitä teette?
[20:48] <Efharisto> "No, ei ne ainakaan heitellyt meidän lapsukaisia helvettiin."
[20:48] * Atani seuraa uteliaana katutaiteilijoiden touhuja
[20:49] <@NiTessine> Liikenne ei tunnu liikkuvan minnekään. Jos mielitte päästä kohteeseenne, teidän täytyy joko palata pitkä matka takaisin tai kiertää sivukujan kautta.
[20:50] <Efharisto> "Sivukujat ovat kuin koti minulle. Ei hyydytä tähän!"
[20:51] * Arioch lähtee kiertämään sivukujien kautta
[20:51] <Atani> "Nyt puhut minun kieltäni! Näytä toki tietä" Atani iskee Efharistolle silmää. [20:51] * Naamio seuraa perässä.
[20:52] <@NiTessine> Ja nyt meillä on marssijärjestys, jossa talsitte kapeaa kujaa pitkin, kun taaksenne laskeutuu sankka usva, kätkien kujansuun näkyvistä.
[20:53] <@NiTessine> Edessänne seisoo nelikko, jota luulitte vielä hetki sitten satunnaisiksi vastaantulijoiksi, kun Efharisto yhtäkkiä tunnistaa yhden heistä ryhmäänne varjostaneeksi mieheksi.
[20:54] * Efharisto jähmettyy ja pysäyttää kulkueen
[20:54] * Atani n miekat ilmestyvät salamannopeasti tämän käsiin (quickdraw+twf=free action molemmat)
[20:54] <@NiTessine> Lähimpänä teitä seisoo naamioitu nainen kaavuissa, lyhytmiekka kädessään. Hänen rinnallaan on muhkeaviiksinen puolituinen, jolla on aivan suuri kirves noin pienelle miehelle.
[20:55] <@NiTessine> Heidän takanaan on toinen nainen kaavuissa sekä rengaspaitainen mies, jolla on pistomiekka.
[20:55] * Arioch n käsi hakeutuu pampun kahvalle
[20:55] <@NiTessine> Kuja on viisitoista jalkaa leveä.
[20:56] <@NiTessine> He ovat 20 jalan päässä teistä.
[20:56] <Efharisto> sanoo äkäisesti "Mitä tämä merkitsee!?"
[20:56] <@NiTessine> Naamioitu nainen antaa hyökkäyskäskyn liittolaisilleen.
[20:56] <@NiTessine> (Eivät turhia selittele.)
[20:56] <@NiTessine> 1d20+1
[20:56] <@Bones> NiTessine, 1d20+1: 2 [1d20=1]
[20:56] <@NiTessine> 1d20+2
[20:56] <@Bones> NiTessine, 1d20+2: 20 [1d20=18]
[20:57] <@NiTessine> 1d20+3
[20:57] <@Bones> NiTessine, 1d20+3: 10 [1d20=7]
[20:57] <@NiTessine> 1d20+2
[20:57] <@Bones> NiTessine, 1d20+2: 12 [1d20=10]
[20:57] <@NiTessine> Niin, aloitetta.
[20:57] <Atani> 1d20+5 Init
[20:57] <@Bones> Atani, Init: 10 [1d20=5]
[20:57] <Efharisto> 1d20+6
[20:57] <@Bones> Efharisto, 1d20+6: 12 [1d20=6]
[20:57] <Arioch> 1d20+5 init
[20:57] <@Bones> Arioch, init: 25 [1d20=20]
[20:57] <Naamio> 1d20+2 init
[20:57] <@Bones> Naamio, init: 5 [1d20=3]
[20:59] * Pelakouel (~Loviatar@212-226-57-253-nat.elisa-mobile.fi) Quit (Client closed connection)
[20:59] <@NiTessine> No, Pelakouel delayaa.
[20:59] <@NiTessine> Arioch.
[20:59] <@NiTessine> 1d20+2 Pelakouelin inska, jos se vaikka tulis takaisin.
[20:59] <@Bones> NiTessine, Pelakouelin inska, jos se vaikka tulis takaisin.: 9 [1d20=7]
[21:00] * Arioch säntää lyhytmiekkaisen naisen iholle vetäen samalla pamppunsa ja iskien sillä naista voimakkaasti reiteen
[21:00] <Arioch> 1d20+3 trip
[21:00] <@Bones> Arioch, trip: 17 [1d20=14]
[21:01] <@NiTessine> Nainen kaatuu älähtäen.
[21:01] <Arioch> (tulee AoO jos combat reflexes)
[21:01] <@NiTessine> (Ei ole.)
[21:02] <@NiTessine> Tämän takana ollut nainen osoittaa Ariochia sormellaan, josta singahtaa maaginen ammus päin soturia.
[21:02] <@NiTessine> 1d4+1
[21:02] <@Bones> NiTessine, 1d4+1: 5 [1d4=4]
[21:02] <@NiTessine> Arioch ottaa vahinkoa.
[21:02] <@NiTessine> Efharisto.
[21:02] <Efharisto> Astuu Ariochin taakse ja vetää lyhyen miekan käteensä (move+move)
[21:03] <@NiTessine> Puolituinen karjaisee, otsasuonet pullottaen, ja hivauttaa Ariochia kirveellään.
[21:03] <@NiTessine> 1d20+5
[21:03] <@Bones> NiTessine, 1d20+5: 21 [1d20=16]
[21:04] <Arioch> (osuu)
[21:04] <@NiTessine> 1d10+4
[21:04] <@Bones> NiTessine, 1d10+4: 11 [1d10=7]
[21:04] * Arioch tuupertuu maahan verta vuotaen
[21:04] <@NiTessine> (Etkös sä ole vasta staggered tosta?)
[21:05] <Arioch> (just tuli maagista ohjusta naamaan)
[21:05] <@NiTessine> (Ai juu, hups.)
[21:05] <@NiTessine> Atani.
[21:05] * Atani kääntyy kannoillaan jä puskee sankan sumun läpi pakoon.
[21:06] <@NiTessine> Pistomiekalla aseistautunut mies kiertää puolituisen ja hyökkää päin Efharistoa.
[21:06] <@NiTessine> 1d20+2
[21:06] <@Bones> NiTessine, 1d20+2: 16 [1d20=14]
[21:06] <@NiTessine> Taitaa osua.
[21:06] <@NiTessine> 1d6+2
[21:06] <@Bones> NiTessine, 1d6+2: 5 [1d6=3]
[21:07] <@NiTessine> Efharistoon tulee reikä.
[21:07] <@NiTessine> Pelakouel ei tee mitään.
[21:07] <@NiTessine> Naamio.
[21:08] <@NiTessine> Lähimpänä Naamiota ovat nyt pistomiekalla aseistautunut mies sekä Efharisto. Efhariston takana on tajuton Arioch, jonka jälkeen ovat kaatunut nainen sekä hullu puolituinen.
[21:09] <Naamio> Toinen naamio kävelee pistomiekkamiehen viereen vetäen falchionsa samalla ja iskee tätä.
[21:09] <Naamio> 1d20+5
[21:09] <@Bones> Naamio, 1d20+5: 22 [1d20=17]
[21:09] <@NiTessine> Osuma.
[21:09] <Naamio> 2d4+6
[21:09] <@Bones> Naamio, 2d4+6: 10 [2d4=2,2]
[21:10] <@NiTessine> Naamion valtava miekka sivaltaa miehen kylkeen ammottavan, vertavuotavan haavan ja tämä kompuroi, muttei kaadu.
[21:10] <@NiTessine> Tekeekö ensimmäinen Naamio jotain?
[21:10] <Naamio> Toinen naamio taas perääntyy 30 jalkaa ja ryhtyy mumisemaan jotain.
[21:12] <@NiTessine> Naamioitu nainen nousee pystyyn maasta ja loitsii.
[21:12] <@NiTessine> Arioch.
[21:14] * Arioch bleeds
[21:14] <Arioch> 1d20+1 stabilointi
[21:14] <@Bones> Arioch, stabilointi: 14 [1d20=13]
[21:14] <@NiTessine> Huomaa penalty negatiivisista hit pointeista.
[21:15] <@NiTessine> Mutta toi riitää kyllä sen kanssakin.
[21:15] <Arioch> (aa, se meni niin päin. muistin että nostaa DC:tä)
[21:16] <@NiTessine> Velhotar osoittaa nyt Efharistoa ja hänen sormestaan sihahtaa vihertävä roiskahdus kohti pirunsikiötä.
[21:16] <@NiTessine> 1d20+1
[21:16] <@Bones> NiTessine, 1d20+1: 9 [1d20=8]
[21:16] <@NiTessine> Se osuu seinään.
[21:16] * Atani n päästyä sumuun, hän tulee toisiin aatoksiin ja kääntyy takaisin. Hiiviskellen.
[21:16] <@NiTessine> Efharisto.
[21:17] <Efharisto> Pakenee acrobaattisesti normi nopeudella 30 ft + 30 ft
[21:18] <Efharisto> 1d20+8
[21:18] <@Bones> Efharisto, 1d20+8: 24 [1d20=16]
[21:18] <@NiTessine> Haavoittunut miekkamies ei edes yritä lyödä pakenevaa Efharistoa.
[21:18] <@NiTessine> Kilahtanut puolituinen käy nyt kirveineen toisen Naamion kimppuun.
[21:18] <@NiTessine> 1d20+5
[21:18] <@Bones> NiTessine, 1d20+5: 24 [1d20=19]
[21:19] <@NiTessine> 1d10+4 vahinkoa toiselle Naamiolle
[21:19] <@Bones> NiTessine, vahinkoa toiselle Naamiolle: 5 [1d10=1]
[21:21] <@NiTessine> Atani.
[21:21] <@NiTessine> Taisi julistaa toimintonsa jo äsken.
[21:21] <Atani> 1d20+1 Stealth move
[21:21] <@Bones> Atani, Stealth move: 10 [1d20=9]
[21:21] <@NiTessine> Pistomiekkamies astahtaa taaksepäin toisesta Naamiosta, pidellen vertavuotavaa kylkeään, kasvot kalpeina.
[21:21] <Atani> (kurkkii josko näkisi mitään)
[21:22] <@NiTessine> (Näet tilanteen suunnilleen. Voit ensi vuorolla liikkua tekemään jotain viisasta.)
[21:22] <@NiTessine> Naamio.
[21:22] <Atani> (en tiedä haluunko :P)
[21:22] <Naamio> Celestial koira ilmestyy sinne jonnekin puolituisen viereen.
[21:22] <Efharisto> (onko E suunnilleen Atanin lähimaastossa?)
[21:23] <@NiTessine> Juu, sinne on muodostunut nyt takalinja Atanista, Efharistosta sekä ensimmäisestä Naamiosta.
[21:23] <Naamio> Toinen naamio ottaa 5ft-stepin jos tarvitsee flankia varten ja läimäisee puolituista.
[21:24] <Naamio> 1d20+7 flankin kanssa
[21:24] <@Bones> Naamio, flankin kanssa: 24 [1d20=17]
[21:24] <@NiTessine> Osuma.
[21:24] <Naamio> 2d4+6
[21:24] <@Bones> Naamio, 2d4+6: 12 [2d4=3,3]
[21:25] <@NiTessine> Puolituinen ärisee verissäpäin.
[21:25] <Naamio> Koira haukkuu puolituiselle (smite evil) ja puraisee tätä flankista.
[21:26] <Naamio> 1d20+2
[21:26] <@Bones> Naamio, 1d20+2: 9 [1d20=7]
[21:27] <@NiTessine> Tuo nyt ei edes melkein osu. Naamioitu nainen astuu pistomiekkataistelijan viereen ja koskettaa tätä kädellään, loitsien jotakin.
[21:27] <@NiTessine> Mies näyttää heti paremmalta.
[21:27] <Naamio> Ensimmäinen naamio ottaa viiden jalan askeleen takaisin taisteluapäin ja osoittaa sormellansa mutisten puolituista vielä.
[21:28] <@NiTessine> (Ai juu, teitä on kaksi.)
[21:29] <@NiTessine> 1d20+4
[21:29] <@Bones> NiTessine, 1d20+4: 19 [1d20=15]
[21:30] <@NiTessine> Toinen Naamio horjahtaa iskunsa jälkeen ja kaatuu maahan. Puolituinen ei ole moksiskaan ensimmäisen Naamion loitsusta.
[21:30] <@NiTessine> (Hitto tätä säätöä.)
[21:30] <@NiTessine> Arioch.
[21:31] <Efharisto> (taitaa olla syvästi tajuton. onko lähellä romuavustetta katolle kiipeämiseen?)
[21:32] <@NiTessine> (Talot ovat useamman kerroksen korkuisia täällä.)
[21:33] <Efharisto> (ihh)
[21:33] <@NiTessine> Velhotar ruiskaisee nyt koiraa loitsullaan.
[21:33] <@NiTessine> 1d20+1
[21:33] <@Bones> NiTessine, 1d20+1: 21 [1d20=20]
[21:33] <@NiTessine> ...
[21:33] <@NiTessine> 1d20+1
[21:33] <@Bones> NiTessine, 1d20+1: 7 [1d20=6]
[21:33] <@NiTessine> 1d3+1
[21:33] <@Bones> NiTessine, 1d3+1: 4 [1d3=3]
[21:33] <@NiTessine> Hurtta ottaa happovahinkoa.
[21:33] <@NiTessine> Efharisto.
[21:34] <Efharisto> Minimoi vahingot "Lähetään hiiteen täältä!" Thät way 30ft + 30ft sumuun ja sen taakse
[21:35] <@NiTessine> Hullu puolituinen hakkaa koiraa kirveellä.
[21:35] <@NiTessine> 1d20+5
[21:35] <@Bones> NiTessine, 1d20+5: 19 [1d20=14]
[21:35] <@NiTessine> 1d10+4
[21:35] <@Bones> NiTessine, 1d10+4: 11 [1d10=7]
[21:35] <@NiTessine> Se hurtta tais olla siinä.
[21:35] <Naamio> Se katoaa savuna ilmaan.
[21:35] <@NiTessine> Atani.
[21:35] * Atani nyökkää, jää vielä hetkeksi katsomaan kadulle makaamaan jäänyttä Ariochia, vaikeaselkoinen katse silmissään, mutta ottaa sitten myös jalat alleen.
[21:36] <@NiTessine> Pistomiekkamies ryntää nyt rohkeammin eteenpäin, kiskaisten samalla tikarin vyöltään, jonka hän paiskaa päin Naamiota.
[21:36] <@NiTessine> 1d20+3
[21:36] <@Bones> NiTessine, 1d20+3: 12 [1d20=9]
[21:37] <Atani> "Jos seuraavat, yritetään harhauttaa heitä" Atani huikkaa Efharistolle juostessaan tämän kiinni
[21:37] <@NiTessine> Muistiinpanojeni perusteella tuo osuu.
[21:37] <@NiTessine> 1d4+2
[21:37] <@Bones> NiTessine, 1d4+2: 6 [1d4=4]
[21:38] <@NiTessine> Tikari uppoaa Naamion pehmeään lihaan.
[21:38] <@NiTessine> Naamio.
[21:38] <Efharisto> "Joo, mä voin leikki haavoittunutta lintuemoa ja koittaa paeta pimeyden turvin. Pidä huoli Pelakouellista."
[21:39] <Naamio> Naamion katse hieman kiertää ympäristöä ja huomatessaan liittolaistensa juoksevan karkuun ja olevan jättämässä tätä jälkeen, hänkin kääntyy ympäri ja lähtee kiirellä karkuun viitta heiluen.
[21:41] <@NiTessine> Teitä ei jahdata. Taistelu on päättynyt.
[21:41] <@NiTessine> Katotaas, mitä Ariochille käy.
[21:41] <@NiTessine> Ne eivät kuuppaa sitä.
[21:41] <Arioch> 1d20-5 stab
[21:41] <@Bones> Arioch, stab: 13 [1d20=18]
[21:41] <Arioch> there
[21:41] <Arioch> (-6 hp)
[21:43] <@NiTessine> Arioch kyllä rullataan ja kun hänet lopulta löydetään ja toimitetaan parantajille, hän on menettänyt niin rahapussinsa kuin Dralneenin rasiankin.
[21:44] <@NiTessine> Muu ryhmä yhyttää eksyneen Pelakouelin vähän ajan päästä Suurloosissa.
[21:44] <@NiTessine> Käytte antamassa Ollystalle raporttinne, mikä se sitten onkaan.
[21:44] * Efharisto katselee porukkaa verrattain vakavana
[21:45] <@NiTessine> Olette suorittaneet mallikkaasti kolme Ambrus Valsinin antamista tehtävistä. Viimeinen meni mönkään, mutta syy ei ole täysin teidän ja Valsin on lähinnä tyytyväinen että kukaan ei kuollut.
[21:45] * Naamio joka tällä kertaa liikkuu yksin maisemissa ei myöskään vaikuta eleiltään järin tyytyväiseltä tilanteeseen.
[21:46] <@NiTessine> Tiennäyttäjillä on keinonsa löytää rasia, joka palaa holveihin muutamaa päivää myöhemmin.
[21:46] <@NiTessine> Neljää ruumista ei koskaan löydetä.
[21:46] * Atani n ilme on vakava, eikä ole niin ylpeä ratkaisustaan, mutta on tyytyväinen ettei kukaan, varsinkaan Arioch kuollut.
[21:46] <@NiTessine> Tiennäyttäjien työ on kovaa. Tämä on ollut siitä maistiainen.
[21:47] * Efharisto tietää olleensa onnekas, mutta mitä muuta hänen kaltaisensa tarvitseekaan..
[21:48] <@NiTessine> Mulla on kaikkien numerot ja sähköpostiosoitteet. Kronikat seuraavat perästä.
[21:49] <@NiTessine> Kiitos pelistä.
[21:49] <Naamio> Kiitos.
[21:49] * Arioch nähdään myöhemmin kulkemassa loosissa todella tappavan näköisen jousen kanssa. joillekin hahmoista Arioch kuiskaa "Ensi kerralla seison taaimmaisena ja ammun jokaista pakenijaa itse"
[21:49] <Arioch> ktos!
[21:49] <Atani> Pitkäks venähti mut hauska kokemus oli
[21:50] <@NiTessine> Ai juu, oliko jolla kulla Day Jobia?
[21:50] <Efharisto> Kiitos, laitan palautetta myöhemmin. Varsinkin kannattaa miettiä vielä aikatauluttamista vastaavaan pelifoorumiin, sillä jos tämä mnee tuntiin perinteisessä muodossa, niin vastaavasti tämä 6h istunto 0on varsin kova näytönedessä
[21:50] <Atani> ei ilman vanitya :(
[21:51] <Arioch> 1d20+7 day job
[21:51] <@Bones> Arioch, day job: 17 [1d20=10]
[21:51] <Efharisto> Perinteistä DayJobia ei ole, tuon Sleight of Handin kanssa tarvittiin joku tsydeemi vissiinkin.
[21:51] <@NiTessine> Joo, vaatii sen vanityn.
[21:51] <Naamio> Jooh, vois koittaa uudestaan kyllä tätäkin formaattia, vaikka jatkoa näille peleille tässä lähiaikoina.
[21:52] <Efharisto> Me lähdetään koiran kanssa lenkille ja saunomaan. Viikonlopun jatkoja herrasväelle tasapuolisesti!
[21:52] <@NiTessine> Joo, tää meni kyllä helvetin pitkäksi.
[21:52] <@NiTessine> En muistanut että tää on näin aikaavievää.
[21:52] <Atani> lyhyt skenu sinänsä, mut helvetisti tekemistä
[21:52] <Efharisto> Joku parin tunnin sessio tälleen on ihan toimiva, että jos jaka kolmeen pelikertaan esim. *pistää hatun alle*\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped