Pathfinder Society -hahmot Navdin Hahmot

Marfwol Hrafnwood

Maahisista tulee erinomaisia salapoliiseja. Usko pois. Meillä kun on jo muutenkin tapana tunkea nenämme muiden asioihin. Me myös rakastamme juoruja, erityisesti herkullisia, mehukkaita ja hieman noloja sellaisia. Ja salaisuuksia. Niitä me rakastamme (jos mahdollista) vielä enemmän. Kuvittelit päässeesi pälkähästä? Nope. Tonttu oli tullut ikkunan taa, kiinni jäit, nalli napsahti, ja maahiselle muhkea tilipussi.

Irrisenin noitakuningatten lait olivat yksinkertaiset ja ehdottomat. Näistä tärkeimpänä oli ehdoton kuuliaisuus ja tottelevaisuus. Niskuroijia rankaistiin nopeasti, tehokkaasti ja ilman armoa. Kapinamielialan lietsojia rankaistiin kaikkein pahimmilla tavoilla; ei millään niin yksinkertaisella kuin kuolemantuomio tai vangitseminen, vaan ensisyntyisten menetyksellä. Usein noitakuningattaren salainen poliisi oli niin ripeä retalioimaan, että kapinamielialan lietsoja oli hädin tuskin kotiin ehtinyt kyliltä, tavernasta tai torilta, jossa hän oli kaikista pahimpaan rikokseen syyllistynyt, kun hänen tuvassaan oli jo käynyt kutsumaton vierailija. Kotiin saapuessa häntä saattoi odottaa vain kylmä tupa, surun murtama vaimo ja kehto, josta poikalapsi oli viety ja korvattu irvokkaalla jouhista tehdyllä nukella.

Salaisuudet ovat kuin aseita, joiden silkka olemassaolo toimii pelotteena. Paljastettuina ne menettävät suurimman osan todellista tehoaan. Salaisuudet ovat myös kaksiteräinen miekka, jonka kantajan on parempi olla tarkkana ettei hän satuta myös itseään. Joskus salaisuus voi olla sellainen, joka paljastuessaan tekee ulkopuolisesta tarkkailijasta välittömästi osallistujan. Niin kävi tässäkin nimenomaisessa tapauksessa. Mistä saatoin tietää, että tuo nimenomainen lainrikkoja olisi joku, joka oli itselleni niin läheinen? En mistään. Mitä saatoin enää tehdä, kun koneiston rattaat pyörähtivät liikkeelle ja minä itse muutuin rankaisijasta rangaistavaksi? En enää mitään. Menetin kaiken, eikä minulle jäänyt enää muuta vaihtoehtoa kuin paeta henkeni edestä kauas pois Noitakuningattaren ulottuvilta, aina kaukaiseen Taldoriin asti, josta löysin erikoisosaamiselleni käyttöä ja paikan, jossa piileskellä niiltä jäisen tuulen sanansaattajilta, jotka olivat minulle joskus olleet kolleegoita. En usko, että Roudan valtiattaren jäinen koura ulottuu tänne asti. Silti, kylmän pohjoistuulen puhaltaessa Opparaan asti, muistan kylmän Pohjolan emännän ja saatan melkein kuulla hänen narisevan äänensä jäätävässä tuulessa.


Marfwol Hrafnwood
Male Gnome Ranger 1
N Small Humanoid
Player Navdi
Xp 0
Faction Taldor
Prestige 0/0


Init +4
Senses Perception +7


AC 20, touch 15, flat-footed 16; (+3 dex, +4 armor, +1 shield, +1 size, +1 dodge)
hp 12
Fort +4, Refl +5, Will +1


Speed 20'
Melee Heavy Pick +2 (1d4; x4)
Ranged Dagger +5 (1d3; 19-20/x2)
Special attacks Favored Enemy (Human) +2


Spell-like abilities (1/day) dancing lights, ghost sound, prestidigitation, speak with animals


Str 10, Dex 16, Con 14, Int 12, Wis 12, Cha 14
BAB +1; CMB +0; CMD 14
Feats Dodge


Skills Knowledge (dungeoneering) +5 (1), Knowledge (nature) +5 (1), Perception +7 (1), Sense Motive +5 (1), Spellcraft +5 (1), Stealth +11 (1), Survival +5 (1), Use Magic Device +7 (1)
Languages Dwarven, Gnome, Sylvan, Taldan
SQ Defensive Training, Gnome Magic, Hatred, Illusion Resistance, Keen Senses, Low-Light Vision, Obsessive, Small, Slow Speed, Weapon Familiarity, Favored Enemy (Human), Track, Wild Empathy
Traits Narrows Survivor (Taldor Regional), Dangerously Curious (Magic)


On person money (5 gp, 9 sp), traveler's outfit (1 lb.), heavy pick (3 lb.), 3 daggers (1,5 lb.), chain shirt (12,5 lb.), buckler (2,5 lb.)
Carried backpack (0,5 lb.), bedroll (1,75 lb.), flint and steel, silk rope (5,0 lb.), grappling hook (4 lb.), waterskin (1,0 lb.), 6 travel rations (1,5 lb.)
Encumbrance 20,5 lb. without backpack, +13,75 lb. with backpack (24,75 lb./49,5 lb./75 lb.)


Skenaariot

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped