Kaupunki Punahunnun alla

Pharast 31. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Loputon yö jatkuu, potkaisemalla luurankoaiheiset ovet auki ja ryntäämällä suureen saliin, jos sijaitsi kolme valtavaa avointa pataa täynnä Punaisen hunnun tiivistettyä sairauden aiheuttajaa. Sitä suojelleet luurangot ja kaksi Urgothoan kultistia murskattiin ilman ongelmia. Parin pienen varaston jälkeen päädyttiin länsi seinälle, paljastui että sen kaksi erillistä ovea veivät sairaudenkeittolaitoksen terästysasemalle, jossa kolme elotonta ja yksi hyvin äkäinen leukadaemon oli pakotettuna lasisiin suppiloihin, jonka kautta myrrky valui edelliseen kammioon. Tilaa ja ramppia jonnekin syvälle alas oli puolustamassa kuusi kultistia, pian ongelman laajuuden selvitessä heille yksi napautti leukdaemonin vapaksi purkahduksen saattelemana. Toisaalla Susi joutui yhden ja Majik toisen kultistin jähmettäväksi. Majik selvisi tilasta nopeasti ja antoi pommien räjäyttää muut kuolleet daemonit siltävät astiat ja asetellen tunkiolta tuoksuvan pilven epäonnisesti jumittuneen Suden tilaan, piilottaen tämän kuitenkin kultistien armokuolema iskuilta. Toisaalla leukadaemon kirosi Randallin heikoksi yhdellä vahvalla sanalla. Zeran ja Milezza tasitelivat vain pitääkseen Randallin pystyssä ja tajuissaan. Lopulta tämä katastrofi päätyi kuitenkin kultien pakoon alas tahi välittömään kuolemaan. Daemon taisteli, mutta lopulta Pettyneet olivat liian lukuisat, se yritti siirtyä kotiin Abaddoniin kun Randall lopulta mursi sen hevosen kallon ja samalla mustan blobin joka oli sen oikea pää..

Kolmen myrkkykattilan hallissa oli vielä yksi ovi, ennen kuin sen lukittua ovea ehdittiin tiirikoida siältä huusi pahastunut kuiva ääni "Menkää helvettiin, älkää härititkä tutkimuksiani. Olkaa kirotut ja hoitakaa omat ongelmanne!". Väsyneet Pettyneet antoivat olennolle sen yksityisyyden ja pitkin hampain päättivät jatkaa ramppia alas kohti Urgothoan pyhättöä.

Voi pojat! Siellä odotti kaksi aiemmin paennutta kultistia, neljä juju zombia, Rolth ja tämän ihailun kohde Andaisin, petollisen viehättävä ja kuolettava Urgothoan papitar. Tämä kehotti Pettyneet tervetulleeksi ja maistamaan Urgothoan pyhiä nesteitä ja antamaan ruumiinsa kalpealle jumalattarelle! Puheet jäivät lyhyiksi Randallin ja Suden hyökätessä yllättäen kuin yhteisestä merkistä. Perkeleellinen taistelu alkoi katastrofilla, sillä Rolth onnistui jälleen paralysoimaan epäonnisen Suden keskelle jujuja ja cultisteja. Majik joutui taas piilottamaan tämän ja suuremman salin savupommilla. Randall löysi Rolthin savun keskeltä, ja tämä surmattiin. ANdaisin ei kuitenkaan luopunut taistosta, hän käveli temppelisalin katossa. Milezza rasvasi tämän kuolettavan viikatteen suoraan Punaisen hunnun epäpyhään lähteeseen Urgothoan patsaan ympärillä. Vihastunut Andaisin ei luovuttanut, vaikka Zeranin ajojahti paljastui toivottomaksi yrityksesi. Andaisin kutsui Urgothoan pyhää vihaa, ja nekromantialla iski ensin kaikkii channeleina ja Suden epäonni jatkui, kun tämän valmisteltu kosketusloitsu iski tämän tajuttomuuden rajalle. Milezza keksi suurentaa Suden kohtaamaan Andaisinin re8ilusti, kun tämä kaikkien järkytykseksi tippui tajuttomana maahan. Nyt kuitenkin kaikki pääsivät ahdistamaan Andaisinia, ja lopulta tämä kuoli ja tippui Urgothoan altaaseen, vain savun noustessa altaan pohjasta. Oli selvää, että Urgothoan kirous oli iskemässä tähän paikkaan, ja samassa Pettyneet surukseen totesivat Suden makaavan kuolleena maassa. He pakenivat läpi Majikin savupatsaan ramppiin, juosten ylös viimesine voimineen. Altaasta nousi nyt sankka sumu ja sen perässä Andaisinin epäkuolleella äänellä naurava Urgothoan tytär, siunaus loistavalle paittarelle.. "Te teitte minusta vain vahvemman, tämä on ihanampaa kuin uskalsin toivoa.. minä jahtaan teidät viimeiseen sieluun. Kosto on minun ja kunnia Urgothoan!"

Tyrmistyneet Pettyneet ryntäsivät läpi kompleksin Andaisinin epäkuolleen mudon jäädessä jälkeen arvokkaasti astellen. Päätettiin vetäytyä lähelle hissiä, ja yrittää piirittää olento, kun se ensin murtaisi oven saliin. eran kutsui taivaallisia apuvoimia pyhän yksisarvisen muodossa. Yksi varisialaisista astui esiin, ja nolona kertoi olevansa Ruan jota Pettyneet aiemmin kyselivät. Hän pahoitteli pelänneensä liikaa kuullensa nimensä mainittavan.. mutta nyt hän halusi auttaa musiikillaan, kohta ocarina kannustikin uusiin sankaritekoihin. Kaksi muuta varisialaista selvityjää ohjattiin hisiin, ja lähettettiin viemään sanaa Zeevalle ja sitten Cressidalle, mukanaan Milezzan huivi ja Randallin Sable Companyn solki. Minuutit kuluivat hitaasti, Randall odotti oven murtumista nuoli jousella ja Zeran valmisteli kutsua ja sitten sopimuksen yksityiskohtia pirteän yksisarvisen kanssa.

Lopulta joku käänsi ovenkahvaa toiselta puolelta. Kun ovi ei totellut valtava viikate iski sen läpi ja alkoi murtaa ovea. Urgothoan tyttären muodon ottanut Andaisin liihotteli sisään, Suden epäkuollut juju muoto perässään... ! Randall puolustautui Milezzan tuella, kun muut ilmestyivät pikkuhiljaa sivustalle tueksi. Sekä Andaisin että Susi leikkasivat pulustautujien lihaa. Majik joka asettui Suden eteen, ensin torjui miekan useamman kerran liiankin helposti. Susi kuitenkin jatkoi epäkuolleen päättäväisyydelle ja yht'äkkiä hänen miekkansa lävisti Majikin kuolettavasti huolimatta Ruanin parannuksista! Samaan aikaan Zeranin ja yksisarvisen kävivät ryntäyksen ja Andainin tuhottiin lopullisesti katkerassa taistelussa. Piiritetuksi jäänyt juju Susi ei kestänyt pitkään, Milezzan ampuessa lopulta armonlaukauksen. Pettyneet olivat menettäneet nyt kaksi jäsentä tänä kirottuna yönä täynnä urheutta ja pyyteetöntä asettumista pahaa vastaan. Nyt ruton lähden oli kuitenkin sammutettu ja Rolthin ja Davauluksen tutkimuksista oli myös kehitettävissä vastalääke. Suru oli kuitenkin päällimmäinen tunne hissin lähtiessä lopulta kohti maanpintaa..

Davaulksen yksityistiloissa olleet viisitoista varisialaista parannettiin sauvalla tajuhinsa. Heidän kanssaan käytiin antamaan hoitoa pääsalissa maanneille n. 60 Punaisen hunnun uhrille. Milezzan johdolla lähes kaikki saivat sen verran hoitoa, että he selviäisivät aamuun. Samaan aikaan Zeran lähti tiedottamaan Cressidaa ja pyytämään apuvoimia, ennen kuin Harmaat neidot palaisivat ja kenties surmaisivat sairastuneet selvityjät, kun olisi selvää että toiminnan todellinen luonne olisi paljastunut. Cressida kokosi puolenstusinaa luotettua henkilöä, sekä Verik Vancaskerkinin tyrmästä tarjoten tälle armon raa'alla työnteolla. Porukalla tutkittiin vielä todisteita Siunatun Neidon tiloissa, mutta kun aamuun oli vain pari tuntia Punaisen hunnun uhreja alettiin siirtää fyysisesti kolmeen merkittävimpään temppeliin Abadarin pankkiin, Pharasman luutarhaan ja Sarenraen orpokotiin, jakaen vastuun. Abadarin temppelissä päästiin lopulta itse archbanker Darb Tuttlen puheille, joka vasta Cressidan todistuksen myötä uskoi kaikki esitetyt kuningattaren vastaiset väitteet todeksi. Hän kantoi osaltaan vastuun hoitopaikoista, mutta kiitos Urgothoan patsaalta löytyneistä kääröistä hän myös välittömästi Abadarin siunauksella lähjetti Majikille kutsun takaisin elävien kirjoihin. Majikin herätessä archbankerin massiivisella pöydällä todettiin, että Suden palautus eläväksi epäkuolleesta muodosta olisi haastavampi tehtävä ja jotakin mitä Dabs ei voinut edes harita tekevänsä ilman Abadarin vaatimaa korvausta. Häön kuitenkin lupasi rukoilla hartaasti ja pystyvänsä ehkä tekemään palveluksen huomenna noin puoleen hintaan.

Majikin takaisin saaneet Pettyneet jatkoivat yömarssia vielä muun iskujoukon kanssa, toimitellen uhreja Erien viemärisytävien johdatuksella myös muualle kaupunkiin. Kun aurinko oli jo varmasti noussut ja katastrofi Siunatussa Neidossa selvinnyt Harmaille neidoille he lopulta totaalisen väsyneinä vetäytyivät uuteen kotiinsa, piilokammioon jossakin kaupungin alla.. mikään ei tulisi olemaan enisensä huomenna, tai niin pitkään kuin kuningattaren osa hirmutöissä olisi selvitetty!

NPC:t

  • Andaisin - pahamaineinen Urgothoan papitar, jota syytetään tuhoisasta paiserutosta Nidalissa. Surmattiin Siunatun neidon parantolan alla, Urgothoan Punaisen usvan laboratoriossa.
  • Cressida Kroft - kaupungin vartioston komentaja, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Linkki kuningattaren vastustajien keskuudessa.
  • Darb Tuttle - Abadarin arcbanker. Kuuli Pettyneiden ja Cressidan selvityksen Punaisesta hunnusta ja tarjosi tukensa.
  • Reiner Davaulus - Ileosan perhetohtori Cheliaxiasta, Punaisen Hunnun epidemian päätutkija ja tohtori. Tuntui selvittävän enemmänkin syytä osan varisialaisten immuniteetistä ja kantoi mantiksen muotoista amulettia.
  • Rolth Lamm - Gaedrenin ainoa tunnettu poika. Avainrengasmurhaaja ja nykyinen nekromantikko. Surmattiin Siunatun neidon parantolan alla, Urgothoan Punaisen usvan laboratoriossa.
  • Ruan ja Deyanira Mirukova - varisialaiset sisarukset, veli pelastettiin Siunatun Neidon temppelistä. Ruan on lupaava ocarinan soittaja ja siskokin kuorotyttönä Marbledomessa
  • Verik Vancaskerkin - vartioston tuntemattomasta syystä jättänyt kapteeni. Vapautettiin, kun 57 Punaisen hunnun uhria täytyi siirtää Siunatusta Neidosta aamuyön tunteina.

LVL UP 7 -> 8

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped