This is okay.
  • Joissain taistelutilanteissa pelinjohtaja saattaa antaa pelaajalle EPH:n pelattavaksi. EPH:n stattien mukana saa myös kuvauksen hahmosta, tämän tavoitteista, ideaaleista ja heikkoiksista. EPH:n selviäminen antaa mahdollisuuden uusiin tehtäviin, ja EPH:ita ei käytetä miinaharavina tai nopeustöyssyinä.
  • TAPPAVAT KOHTAAMISET: Kaikkia taisteluita ei voi voittaa pelkällä väkivallalla. Jättiläisiä on liikkellä paljon pohjolassa, ja voisi olla silkkaa hulluutta hyökätä suoraa jättiläisten leirin kimppuun. Peli rohkaisee luoviin ongelmanratkaisuihin, oli kyse sitten diplomatiasta tai salamyhkäisemmistä keinoista.
  • Seikkailu on rakenteeltaan jokseenkin vapaamuotoinen; en tiedä onko kyseessä täydellinen sandbox a'la Tomb of Annihilation, mutta pelaajille tuttujen Paizon seikkailupolkujen kaltaista lineaarista, täysin tarinapohjaista juonta tässä seikkailussa ei ole. Seikkailu koostuu erilaisista seikkailuista (quest? quest.) ja tehtävistä jotka johdattavat pelaajahahmot valintojensa mukaan ympäri Pohjoista.
  • On olemasssa myös mahdollisuus quest star pelaajille get HYPE

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped