Saavuttuaan Elederiin alkoivat Dorian, Ametrine ja Arhys kartoittaa tilannettaan kaupungissa. Dorian teki nopeasti Kärrynpyörä-nimisestä majatalosta itselleen päämajan lahjoen kaikki työntekijät kuuliaisiksi ja vaiteliaksi. Arhys lähti ottamaan tuntua maahan ja Ametrine meni tapaamaan ystävänsä Aeryksen merirosvotuttuja. Kaikki muut saarelta selviytyneet menivät kukin teilleen. Pian kuitenkin sana heistä alkoi kiertämään ja erinnäiset faktiot alkoivat kutsua heitä tapaamisiin. Sargavan sotatribuuni Tneuen luona lounastettiin ja kuultiin tämän suurista suunnitelmista Sargavan suhteen. Dorian sai häneltä lahjaksi sotahevosen joka nimettiin Altivoksi.

Ametrine ei suostunut tapaamaan miestä sillä Tneue ja hän omasivat jonkinnäköisen väkivaltaisen ja vaikean historian. Ametrine omaa historian orjana ja Tneue on ollut hänen omistajansa aikoinaan ja on vastuussa tämän arvista. Myöhemmin tavattiin Tiennäyttäjien Taivalkapteeni Amivor Glaur joka vaikutti rehelliseltä ja suoraselkäiseltä mieheltä sekä Aspiskonsernin johtaja joka ei vaikuttanut siltä. Kaikki nämä faktiot esittivät suunnitelmiaan yhteistyöstä Saventh-Yhin löytämiseksi. Myös Punasirkat ja Kapteeni Kassata Llewynin johtamat merirosvot olivat moisen perässä. Arhys tutustui tänä aikana kaupungin seikkailijoiden kiltaan ja alkoi alustavasti suunnitella heidän kanssaan yhteistyötä. Dorian ja kumppanit kohtasivat myös paikallisia terroristeja jotka olivat kaapanneet Gelikin ja tuikanneet tiennäyttäjien varastot tuleen. Terroristit pysäytettiin ja vangittiin. Tämä ei ainakaan auttanut tekemään päätöstä faktioiden välillä, ja Ametrine tuntui olevan erottamaton kapteeni Llewynista. Dorian kehitteli tätä varten Dorianin Sopimuksen: Triumviraattinen yhteistyö Kapteenien Llewyn, Glaur ja Croshaw välillä. Voitot jaettaisiin 30-30-30 ja väliin jäävä 10% käytetään kulujen korvauksiin matkalla sinne ja takaisin. Kapteenit löivät kättä päälle ja sopimus syntyi.

Glaur neuvoi Doriania ja kumppaneita menemään tapaamaan erakkoa nimeltä Nkechi tai "Myrsky". Päivän venematkan päässä he tapasivat ukon joka pisti heidän eteensä muutaman kokeen. He kävivät sukeltamassa helmiä riutalta ja taistelivat kelppiä vastaan. Arhys ja Ametrine kiipeilivät kallioilla ja hakivat jättiläiskotkan sulan ja nyrkkeilivät paikallisten kanssa. Nkechi oli vakuuttunut ja istui heidän kanssaan alas. He kokivat oudon henkien täyttämän hetken jossa heidän henkieläimensä taistelivat isoa käärmettä vastaan. Nkechi oli tämän jälkeen vakuuttunut siitä että hänen pitää tulla heidän mukaansa. He palasivat takaisin Elederiin ja valmistautuivat nopeaan lähtöön kohti itää. Kaksi päivää saapumisen jälkeen suuri karavaani lähti matkaan. Päämääränä oli välietappi Kalabuto josta he saisivat reittiohjeita. Matkalla he taistelivat ghouleja ja chemosit-karhuja vastaan. Matkalla he kohtasivat myös huijareita ja kauppiaita ja Arhys sai kuulla veljeskunnan vakoojilta että Tneue on mobilisoinut joukkonsa liikkeelle. Kalabutossa he tapasivat kääpiön nimeltä Cheiton joka kertoi heille Tazionista ja matkan vaaroista. Yöpyessään kaupungissa heidät koitettiin tappaa, mutta salamurhaajat ajettiin yöhön voimalla ja väkivalllalla.

Kalabuton jälkeen päätettiin koittaa saada veneitä lähiseutujen kalastajilta. Veneitä vastaan he tappoivat ison jousenliskon ja saivat muutaman veneen lainaan. He ylittivät joen ja matkasivat kohtaamispaikalle muita vastaan. Arhys ja Ametrine kohtasivat metsämatkalla joitain paikallisia sotureita. Taistelu syttyi ja soturit tapettiin yhtä lukuunottamatta. Tama kostautui myöhemmin kuin Mzalin kaupunkivaltiosta saapui lähettiläs vaatimaan vastineita- henkiä vastineeksi menetetyistä. Dorian tarjosi vastineeksi sota-aseita joita he löytäisivät tulevaisuudessa. Lähettiläs suostui mutta vaati että yksi heistä ottaisi merkin kannettavakseen. Ametrine suostui ja hänen kätensä arpeutui pahasti. Mutta he pystyivät jatkamaan matkaa tämän jälkeen rauhassa.

Pitkä matka läpi viidakon oli raskas ja täynnä vaaroja. Varjodemoneita, villieläimiä, keijuja, kultisteja ja eksyneitä nekromansereita kohdattiin kunnes Tazion alkoi lähestyä. Tazionissa kuitenkin katastrofi isken sankareihin kun kirous rampautti Dorianin ja Sashan ja he joutuivat perääntymään pois Tazionista. Dorianin matka tien raivaajana päättyi tähän. Arhys nousi johtajan asemaan ja he alkoivat etsiä uutta verta ryhmään. He löysivät sellaisen Roskvan muodossa. Tiennäyttäjien palkkamiekkana toimiva puoliörkki lähti mukaan mielellään päästäkseen lähemmäs toimintaa. Yhdessä Arhys, Ametrine ja Roskva aloittivat Tazionin systemaattisen tyhjennyksen. He taistelivat charau-ka apinoita ja käärmeitä vastaan kunnes he löysivät tärkeimmän paikan: zigguratin josta he löytäisivät reitin Saventh-Yhiin. Sielä he taistelivat vajavaisia käärmeihmisiä vastaan ja kohtasivat toisen älykkään käärmeihmisen jonka Roskva lopulta murskasi seinää vastaan. He löysivät arvoitushuoneen jonka ratkaistuaan paljastui lopultakin karttahuone. Kartan valojen ja kristallien avulla he saivat tietää että Saventh-Yhi ei ole enään kaukana. He poistuivat Tazionista voittajina vain kuullakseen että Tneue armeijoineen on saapunut.

Käärmeen Kallo II

Hahmot:

Entiset:

Seikkailut:
Sieluja Salakuljettajan Säilälle

Kilvan Kohti Kuolemaa!

Seitsemän Keihään Kaupunki

Hulluuden Holvit

Tuhat Hammasta Alhaalla

Käärmejumalan Kaikkein Pyhin

Historiaa ja tietoa

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped