Pertin nimipäivä!

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

''Tuomiopäivä! On tuomiopäivä! On Pertin nimipäivä!''

Pertin nimipäivä on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:n kakkoslaitoksen pelitestisääntöjä ja sijoittuu Golarionin maailmaan. Kampanja perustuu seitsenosaiseen Doomsday Dawn -seikkailuun, jossa pelaajilla on useita hahmoja tasoilta 1 aina tason 17 huuruisiin korkeuksiin asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta seikkailua. Pelitestisääntöihin tutustuminen on sitä vastoin velvollisuus. Kampanjaa pyritään pelaamaan kivan haippakkaan tahtiin jotta saadaan feedbackia aikaiseksi semmosessa aikataulussa että sillä tekeekin jotain. Pelinjohtaja on NiTessine, pelaajia neljä per seikkailu, mutta ei välttämättä samat neljä.

Tiedotuksia

Alan kattella tarkempaa kaikkea sitten kun on tuo Marrasvallan pakastin lopulta sulatettu.

Seikkailut

Kadonnut tähti

  • Peli 1? - su 16.9.2018 klo 15:00 Kalevan norsunluutornissa

Kampanjan maailma

On Golarion. Tarinamme alkaa vuodesta 4707 Absalomin ajanlaskua, Magnimarin kaupungista ja tulee jatkumaan halki vuosien aina vuoteen 4718 asti. Sen tapahtumapaikkoja ovat oleva niin Avistanin kuin Garundinkin mantereet ja vaikka se on oma kertomuksensa, sen taustalla voidaan kuulla kaikuja toisista seikkailuista ja muista legendoista. Kuten siitä, joka alkoi 4707 vähän Magnimarista pohjoiseen.

Kampanjan tyyli

Kyllä tässä roolipelataankin ja näissä on juoni, mutta tällä kertaa meillä on myös hyvin konkreettisena päämääränä potkia renkaita ja kattoa, mitä kaikkea tällä järjestelmällä voi tehdä ennen kuin se menee rikki. Nyt saa munchkata. Nyt saa yrittää tehdä elinkelvottomia torspoja. Koska hahmot vaihtuvat paljon seikkailujen välillä, silläkään ei ole niin väliä jos ne onnettomat kuolevat. Varautukaa tekemään hahmoja myös korkeammille tasoille seikkailujen välissä.

Tämä ei ole ihan yhtä popcornipeliä kuin Pathfinder Society kun on juonikin ja hahmoilla selkeämmät motivaatiot, joten pidetään irtovitsit vähemmällä pelin sillai varsinaisesti alettua, mutta semmonen "nyt pitää eläytyä 100% ja vetää paras sessio ikinä" -mentaliteetti ei ehkä ole paras vaihtoehto. Tämä kuitenkin on D&D eikä Royal Shakespeare Company.

Tää on enemmän popcornia.

Hiltuset

NiTessine: 0

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped