Raportti 5

Raportin kirjoittanut alihankkija Rasha, ei suvun nimeä.

Raportin vastaanottaja Adresteia, Hornakorppi, Ruhtinatar Zarielin 7. leegion 13. luutnantti. Epäolennaiset faktat poistettu.

Okei joo jättiläismäinen sulkapeitteinen hirmulisko saattoi purra minusta sielun ulos, ei tarvitse varmaan kierrellä eikä kaarrella sen kanssa eikä tartte vittuilla mutta kaikki päättyi lopulta onnellisesti. Sen jälkeenkin tapahtui jotain.

  • Hirmuliskon kohtaamisen jälkimainingeissa amfiteatterilta ei kuitenkaan löytynyt mitään uutta eikä erikoista. Pienempien hirmuliskojen pesä, ja sekin päätettiin jättää rauhaan. Enemmän aikaa kului minun....tilanteeni käsittelemiseen. Ensimmäinen joka kutsuu minua yksisarviseksi pääsee tutustumaan siihen laavajärveen yksityiskohtaiseksi. Edellisenä iltana nähdyt koboldit siirtyivät uudeksi puheenaiheeksi pian, ja heidän jälkiään päätettiin seurata, ja selvittää mitä pikku pirulaiset tietävät kaupungin tilanteesta.
  • Kiitos Lady Illan Viimeisen Salaisuuden, koboldien kanssa kohtaaminen meni yllättävän rauhallisesti. Ladyn taikuus ja koboldien kuningas Kakaroun silmiinnähtävä hulluus olivat oikea yhdistelmä. Kakarou ohjasi meitä eteenpäin seuraavalle arvoitukselle, joka oltiin jo kannibalisoitu toisen ryhmän toimesta.
  • Kiitos Daganin tarkkojen silmien, saimme kerrankin etuaseman taistelussa. Joukko paikallisai hirvityksiä, yuan-ti'n käärmeihmisiä, oli liikkellä. Me loimme väijytyksen, joka oli julmuudessaan nerokas. Darmstadt takoi jumalansa tulista mahtia, Dagan aloitti keskityksen nuolillaan ja minä ja Lady hoitelimme kaikki jotka eivät selvinnee tuosta. Vain yksi jäi eloon höykytyksestä, joskin ei pitkäksi aikaa. Samalla siirryimme kohti mustaa obeliskia, ja luolaa jonka edustalla se seisoi...

Teidän tietäen, että mikä on annettu voidaan ottaa pois,

Rasha

Sielusaldo: 3

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped