Alisa Aislinn

Olisi tosi rankkaa, jos pitäisi koko ajan epäillä kaikista pahinta.

Female Changeling Paladin 8 (Chosen One)
Lawful Good Medium Humanoid
Player Merle


Init 3
Senses Darkvision 60 ft Perception -1


AC 21, touch 11, flat-footed 20; (+9 armor, +1 Dex, +1 Natural)
hp 84
Fort 10, Ref 7, Will 7 (+9 vs. mind-effecing)
Special Defenses +2 Will save vs. Mind-effecting, Immunity to Fear, Immunity to Charms & Charm-like spell-like abilities


Speed 30 ft (20 ft with armor)
Melee +1 SIlver Greatsword +15/+10 (+15/+7 power atk), 2d6+7 (2d6+16 power atk) (+1 dmg vs. Undead), 19-20/x2 crit, Slashing
Melee Morningstar +13/+8, 1d8+5 (+1 vs. undead), x2 crit, Blunt/Piercing
Melee Mwk. Heavy Mace +14/+9, 1d8+5 (+1 vs. undead), x2 crit, blunt
Ranged Mwk. Shortbow (+4 Str adjustment) +10/+5, 1d6+4 (+1 vs. undead), x3 crit, piercing
Special Attacks Smite Evil (Cha to atk, lv to Dmg, 2x dmg bonus if used against evil outsider, dragon, or undead)


Spells known
1st (2/day) (DC 13) - Grace
Lay on Hands - 1/2 lv + Cha times a day (=6), +1d6 hp/2 lv (4d6) (damage undead with touch attack)


Str 20, Dex 12, Con 14, Int 10, Wis 9, Cha 14
Base Atk +8/+3; CMB 13; CMD24
Feats Weapon Focus Weapon focus (Greatsword), Toughness, Power Attack, Furious Focus
Skills Climb 1 ( 1 rank)(+1 rank, +5 strength, -5 armor), Diplomacy +17 (8 rank), Handle Animal +6 (1 rank), Ride 0 (1 rank)(+1 rank, +1 dex, +3 class, -5 armor), Sense Motive +6 (4 rank), swim +1 (1 rank)
Traits Subject of Study (+1 dmg vs. undead), Reactionary (+2 Initiative)
Languages Common, Varisian
SQ Darkvision, Natural armor +1, Aura of Good, Detect Evil, Divine Emissary, Smite Evil, Lay on HandsAure of Courage, Divine Health, Mercy (fatigue, disease), Divine Grace, Channel Positive Energy (3+Cha/day, 1d6/2 lv, Save DC 16), Aura of Resolve (Immunity to Charms, +4 for allies to saves vs. charms when within 10 ft)


On person Full Plate, +1 silver greatsword, morningstar, Heavy Mace +1, cold-weather outfit, backpack, Ring of he Ram (28 charges), 1x CMW potion, 1x CSW potion, Potion of Heroism, 1x Blade Guard
In backpack Paladin's kit (backpack, a bedroll, a belt pouch, a cheap holy text, a flint and steel, an iron pot, a mess kit, rope, soap, torches (10), trail rations (5 days), a waterskin, and a wooden holy symbol), silk rope (50 ft), grappling hook, traveler's outfit, Ouija Board, holy water x4, CLW-potion x3, Antitoxin x1, Basilisk blood (stone to flesh) x1, Potion of Lesser Restoration x1, Acid x4
Wealth In this party we share the funds, comrade
Encumbrance something lb. without backpack, the same lb. with backpack (133 lb. light/134-266 lb. medium/267-400 lb. heavy)(400 lb. lift over head, 800 lb. lift off ground, 2000 lb. drag/push). Toinen vaatekerta ja leiriytymiskamat eivät yleensä mukana jos ne pystyy jättämään jonnekin kätevästi.


Kuvaus

Naiseksi pitkä, lyhyet mustat hiukset ja siniset silmät. Ruumiinrakenne on hoikanlainen, mutta lihasta löytyy kuitenkin isommankin miekan heiluttamiseen. Vaatetus on arkinen, eikä ulkonäkö ole muutenkaan kovin korkealla tärkeysjärjestyksessä.

Luonne

Alisa on aina valmis olemaan kaveri ja auttamaan, mutta herranjestas tämä tyyppi elää negatiivisen wisdom-modifierinsa mukaan. Filtterit ovat puutteelliset niin sanojen kuin tekojenkin suhteen. Energiaa ja intoa löytyy kyllä enemmänkin kuin kotitarpeeksi.

Alisa opettelee kovasti olemaan hyvä paladini, vaikka osa opetuksista tarttuukin hitaammin kuin muu. On ehkä parempi sanoa että henki on oikea, mutta toteutus vielä ontuu. Hienokkuutta tai arvokkuutta on turha odottaakaan, ja välillä Alisa todellakin käyttäytyy kuin se puskajussi joka on.

Ei tykkää ihan hirveästi metsistä, koska päällepäsmäröivä äitimuori tykkää lähetellä unia jotka kutsuvat sinne.

Historia

Nuoruusikänsä eleli isänsä kanssa jossakin Ustalavin peräkylillä. Alkoi teini-ikää lähestyessään saada kummallisia unia, ja tuntea tarvetta lähteä metsiin keskellä yötä. Oli isäpapalta oppinut syntyperästään, ja tiesi sen perusteella että kyse oli mitä todennäköisimmin äitimuorinsa yrityksestä houkutella tyttöä pahuuden pariin. Alisa oli ymmärrettävästi tästä kovin peloissaan, ja pyysi jumalilta suojelusta. Poiketen monista muista, sai tähän pyyntöönsä varsin suoran vastauksen.

Iomedae jollakin jumalallisella tavallaan päätti että tässä nuoressa vaihdokkaassa on potentiaalia, ja lähetti Alisalle oman kutsunsa. Suuressa viisaudessaan jumalatar päätti Alisan olevan sen verran tietämätön, että tämä tarvitsee vara-aivot, ja näin estradille astui taivaallinen opas - Harbinger Archon nimeltä Phanuel.

Alisa oli alkuun toki kovin hämmentynyt, kun häntä alkoi seuraamaan ystävällismielinen, puuhkahäntäinen kettu, mutta archoni ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä ja ensikontakti saatiin toimitettua suuremmitta ongelmitta. Phanuel tosin ei ketun äänentoistolaitteistolla onnistunut viestimään nimeään kovin selvästi, ja sai täten tuttavallisemman lempinimen 'Papunen.'

Taivaallisen johdatuksen perusteella Alisa sitten rupesi paladiniksi. Hyvin, hyvin omaperäiseksi sellaiseksi.

Professori Petross Lorrimoriin Alisa tutustui melko lailla sattuman kautta. Nuori puskapaladini oli kehittänyt tavan törmätä epäkuolleisiin tavan takaa (kuinka Alisa näistä yhteensattumista selvisi aina hengissä ulos on mysteeri sinänsä), ja Lorrimor löysi tämän kokemukset hyödyllisiksi lähdemateriaalin keräilyn kannalta. Professori oli myös vakaa mielipiteessään, että vaihdokkaana syntyminen ei tarkoita sitä, että Akaksi muuttuminen on väistämätöntä. Tämä oli Alisalle todella tärkeä asia kuulla, sillä mahdollisuus muuttua hirviöksi oli asia joka aina kummitteli neidillä takaraivossa.

Nyt professori on kuollut, ja Alisa on ajautunut seikkailulle kuolemankultin perässä. Huolimatta surullisesta lähtöpisteestä ei voi sanoa että kokemukset olisivat tälle ritarille olleet pahasta. Alisalla on nyt tiimi ja tehtävä, ja hänen taitonsa ja itsevarmuutensa kasvavat päivä päivältä. Iomedaen voima kanavoituu aina vain vahvemmin hänen palvelijassaan.

In-character ajatuksia partyn jäsenistä:

  • Yleisesti partyn jäsenistä: Meillä on hyvä jengi kasassa. Eihän me aina olla samaa mieltä asioista, mutta kaikki on kuitenkin tositilanteessa täysillä mukana ja tekee parhaansa. Luotan siihen että tämä porukka on mun takana tiukan paikan tullen
  • Merida: Meridasta tiedän vähemmän kun kenestäkään muusta. En oo ihan varma mikä saa sen pysymään tässä joukon mukana. Porukan turva ehkä? Meridalla on kyllä älyä ja vahva taikuus, mutta en oo koskaan ihan varma millä tavalla se reagoi juttuihin. Tappelussa sentään tiedän että on kyllä meidän puolella. Merida on ilmiselvästi myös vaihdokas, mutta ei ole kertonut tätä muulle porukalle suorin sanoin. En paljasta sitä vastoin sen omaa tahtoa. Tosin tän viimeöisen akkajupakan jälkeen se voi olla aika tarpeeton salaisuus pitää.
  • Meranto: Meranto on meistä fiksuin. Meridalla on ehkä enemmän puhdasta tietoa, mutta Merantolta tuntuu aina löytyvän kikkoja vähän joka tilanteeseen. On kivaa että porukassa on joku muukin joka oikeasti haluaa tehdä Hyviä asioita. Merantolla on aina huvittavat reaktiot kun sitä härnää, mutta Papunen sanoo että se ei oo kauheen hyvää käytöstä niin yritän vähentää.
  • Sandor: Sandor on tosi keskittynyt tähän tuomitsemisjuttuun. Kyllähän se aina jonkin sortin tuloksia saa aikaan, mutta itte tykkään hyvin paljon enemmän kyllä mennä vähän pehmeemmällä otteella. Oon Sandorista hieman huolissani just nyt. En silleen peloissani-huolissani, vaan huolissani-huolissani. Ne viimeaikaiset infernaaliset pikku purkaukset on vaarattomia itsessään, sano Papunen, mutta ne taitaa vähän rassata Sandoria. Pitäisi ehkä yrittää puhua sen kanssa.
  • Papunen: Papunen on mun paras kaveri. Se on ihan paras.
  • Merri: Mun käy edelleen sääliksi se mammutinluujuttu. Pupuparka.
Papunen/Phanuel
Male Fox Familiar 8 (Emissary)
Lawful Good Tiny Animal


Init 2
Senses low-light vision, scent Perception +8


AC 18, touch 14, flat-footed 16; (+2 Dex, +4 natural, +2 size)
hp 42
Fort 7, Ref 4, Will 7
Special Defenses N/A


Speed 40 ft.
Melee Bite +9, 1d3-1, x2 crit, Blunt/Piercing/Slashing
Special Attacks N/A
Reach Space 2 1/2 ft, reach 0 ft


Spells known
Cantrips/Orisons (at will) — Guidance


Str 9, Dex 15, Con 13, Int 8, Wis 12, Cha 6
Base Atk 8; CMB 8; CMD 17 (+4 vs. trip)
Feats Skill Focus (Perception)
Skills Acrobatics +2 (+10 to jump), Perception +8 (1 rank), Stealth +10 (1 rank), Knowledge (religion) +10 (8 rank), Survival +1 (+5 tracking with scent)
Languages Yip yip yap
SQ Low-light vision, scent, Divine Guidance, Improved evasion, Share will, Empathetic link, Lay on Paws, Touch of Good, Speak with Master, True form
Gear

Iomedaen jumalainen lähettiläs joka liikkuu ketun hahmossa. Tehtävänä on opastaa Alisaa kasvamaan henkisellä tasolla. Siinä sitä onkin työtä

Papunen/Phanuel
Harbinger Archon Familiar 8 (Emissary)
Lawful Good Tiny Outsider (archon, extraplanar, good, lawful)


Init 6
Senses Darkvision 60 ft, Detect Evil, low-light vision Perception +7


AC 20, touch 15, flat-footed 16; (+2 Dex,+1 dodge, +5 natural, +2 size)
hp 42
Fort 6 (+4 vs. poison), Ref 4, Will 7
Special Defenses DR 5/evil, Immunity to electricity, petrification


Speed Fly 50 ft. (perfect)
Melee 3x Blades +9, 1d4-1, x2 crit, Slashing (+1, good-aligned)
Special Attacks Wrath (Su) Once per minute, blast of energy deals 2d6 points of force damage to adjacent creatures. DC 12 Reflex save halves. The harbinger can choose to omit any target from this blast that it desires, damaging only those foes it chooses. The save DC is Charisma-based.
Reach Space 2 1/2 ft, reach 0 ft


Spells known (CL 6, concentration +7)
Constant - Detect Evil At Will — Guidance, Dancing Lights (duration lasts until dismissed)
3/day - Cure Light Wounds (1d8+5), Protection from Evil
1/week - Commune (CL 12, 6 questions)


Str 6, Dex 15, Con 11, Int 10, Wis 13, Cha 12
Base Atk 8/3; CMB 5; CMD 16
Feats Dodge, Improved Initiative
Skills Diplomacy +7, Fly +20, Knowledge (planes) +6, Knowledge (religion) +11, Perception +7, Sense motive +7\\ Languages Celestial, Draconic, Infernal, Truespeech
SQ Disassemble, Minor Archon, Divine Guidance, Improved Evasion, Share Will, Empathetic Link, Lay on Paws
Gear

Alisan kyky kanavoida jumalallista voimaa on edistynyt sen verran, että Papunen pystyy nykyisin ottamaan todellisen olomuotonsa pienenä taivaallisena aurinkokunnan pienoismallina. Puhuttelee kaikkia termillä "Nuori se-ja-se."

Raatokruunu

Hahmot

Hautausmaa

Harrowstonen Haudattomat

Pedon Koetus

Särkynyt Kuu

Vartijan [???]

Info

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped