Pedon Koetus 6 - Monster Mash

29-30 Pharastiaa 1711


Kohdatut Hahmot

Kreivi Caromarc: Kuten nimi sanoo, Caromarcin linnan kreivi, ja Pedon isäpappa.

Mainitut hahmot

-nah-


Tapahtumat

Aloitimme nukkumalla päivän tutkimusten/monsterintappamisen jälkeen. Meranto pääsi esittelemään kokkaustaitojaan iltapalalla, emmekä joutuneet tyytymään pemmikaaniin (johon kaikki ovat luultavasti tässä vaiheessa jo kurkkuaan myöten täynnä). Yöllä ei tapahtunut mitään ihmeempää. Näkymätön palvelija oli kovin innokkaasti putsaamassa vaatteitamme, annoimme sen sitten tehdä tämän. Linnassa on tosi hyvä palvelu.

Aamulla yritimme tunnnistaa sormuksen ja vuohifiguurit uudelleen. Sormus on Ring of The Ram (50 latinkia), annettiin Alisan hoiviin koska tällä ei ole oikein kauko/forcevahinkoa tekevää asetta. Vuohet edelleen tunnistamattomia.

Lähdimme miimikkohuoneesta ulos, ja ylös vuoristopolkua. Kalliota ylös vei kapea, mutta ei muuten kovin vaarallinen polku. Kallion päällä löytyi 4 tornia joissa pyöreät katot, ja takana saarella suurempi torni, jonka katolla ukkosenjohdattimia. Polku vei ensin neljän tornin rakennelmalle.

Ovet sisäänpäin aukeavat, pahasti ruosteessa. Sisältä kuului veden loiskuntaa. Siivosimme ruostetta pois vähän Mendingillä, ja käytimme sitten Ring of the Ramia avaamaan ovet. Ulos tulvahti vettä, joka täytti ovien edustan. Pääsimme sisään.

Sisällä edelleen vettä, noin vyötärön syvyydeltä. Käytävä jatkuu molempiin suuntiin ja kääntyy, edessä ylöspäin vievät portaat, jotka olivat romahtaneet. Käytävästä löytyi molemmista kulmista ansaluukut. Meranto yritti purkaa ensimmäistä, mutta se oli veden alla hankalaa ja mokoma aukesi. Sisältä tuli iilimatoswarmeja, joiden kanssa jouduimme mähinöimään. Lightning boltin ja keittiöstä polutettujen suolasäkkien turvin kävimme taistoon, ja pääsimme lopulta niskan päälle.

Kokeilimme myös toista luukkua. Siellä oli zombeja (draugreja, jotakin hukkunutta varianttia). Näillä oli päällään talon univormuja. Alisa pisti ne pinoon aika kätevästi. Zombikuopan takana oli isot, umpeen pönkitetyt ovet. Avasimme ne ja kurkkasimme sisään. Sisällä ympyrän muotoinen huone, 40 jalkaa korkea. 30 jalan korkeudessa oli yhdet ovet, lattiatasossa toiset. Huoneessa myös 15 jalkaa vettä, jossa jokin iso otus yritti piileksiä. Totesimme että 'nope' ja löimme ovet takaisin kiinni.

Toisen tornin oven takana myös ympryrähuone, siellä valloilleen riistäytynyttä kasvillisuutta. Ei kuitenkaan vettä enää! Kimppuumme ryömi iso kukkanen ja jotakin sieniä. Kukkanen sylkäisi itiöpilven, joka alkoi tukehduttaa Sandoria ja sai Meridan kuvittelemaan olevansa 1/10 normaalikoostaan. Good trip. Teimme sienisalaattia ja jatkoimme eteenpäin.

Kolmannessa tornissa haisi kaamealle, ja siellä oli sisällä 3 häkkiä, joissa oli pitkälle mädänneitä kuolleita giralloneja. Katossa oli puolestaan 3 lentävää giralloninpäätä. Meranto ja Merida kävivät paralyysissä, mutta kukaan ei saanut ensirakkauden suudelmaa.

Siirryimme yläkertaan käyttämällä Rope of Climbingiamme, siitä otetaan nyt täysi ilo irti.

Löysimme puteleita!
- 2 plo Basiliskinverta (parantaa kivetyksen). Saimme jonkinlaisen epäilyksen siitä, mikä veden täyttämässä tornissa saattaa olla lymyilemässä. 1 Merantolla, 1 Alisalla
- Potion of Displacement (käytettiin myöhemmin)
- Potion of Gaseous Form (Meranto)

Heitimme veden täyttämään torniin giralloninpään uteliaisuudesta. Basiliskihan se siellä. NEVER GO.

Kurkkasimme neljänteen torniin. Siellä valtava Black Pudding. Löimme oven kiinni ja aloimme pohtia vaihtoehtoja.

Seurasi Monster Mash kierros 1. Päätimme usuttaa basiliskin ja liman toistensa kimppuun.
- Meranto buffattiin viimeisen päälle (shield, resist energy (acid), bull's strength, guidance, displacement), ja laskettiin köyden varassa limatornin alempien ovien tasolle. Hyytelölle heitettiin toinen giralloninpää pitämään se kiireisenä.
- Meranto edelleen hengissä, avasi tornien väliset ovet ja kiskottiin pikapikaa takaisin ylös. Ovet lyötiin taas kiinni
- Alhaalla alkoi ihan hirveä molske ja rähinä, sitten kun loppui niin kurkkasimme uudelleen. Ruletissa osoittautui, että Ooze voittaa Basiliskin.
- Ooze houkuteltiin takaisin kotiinsa elävällä syötillä, ja hakattiin palasiksi. (Meranto teki 3 kertaa maksimilämät. Desna oli kanssamme)

Tutkimme huoneet, niistä ei löytynyt mitään mielenkiintoista. Siirryimme eteenpäin. Löysimme ukkosenjohdatintornille vievän kivisillan. Se oli tottakai 3 jalkaa leveä ja kaiteeton. Ylitimme hyvin hitaasti ja varovaisesti.

Avasimme tornin oven, sisällä oli rikkinäinen häkki ja iso nelikätinen golem. Sillä oli 4 iskua ja rend, Alisa otti yhdessä rundissa 60 lämää. Maybe I used too many monkeys.

Päätimme tässä vaiheessa varovaisuuden olevan parasta, ja juoksimme yläkertaan. Alisa poltti kaikki lay on handit ja pääsi nipin napin vetäytymään. Iomedae oli myös kanssamme.

Yläkerta tyhjä, mutta täynnä hämähäkinseittejä. Sandor jäi niihin kiinni kunnes leikkasimme hänet irti. Tutkimme huoneen samalla kun Merida paranteli Alisaa. Löysimme seinältä epäselviä liitumerkintöjä.

Näkyviin ilmestyi pieni homonculus, joka ilmeisesti oli ollut piilossa huoneessa näkymättömänä. Se alkoi kovasti viittilöidä ja pantomiimata meille, joten annoimme otukselle liidun käteen. Kirjoiti seinään: "Myrskynkutsuja täytyy aktivoida, jotta se käynnistää Bondslave Thrallin." Homonculus myös esitti viittilöimällä että ylhäällä on toinen golemi. Pistimme merkille myös, että sekä ylä- että alakertaan vievät lattialuukut olivat täyttä adamantiumia.

Ylemmässä kerroksessa oli laboratorion jääneen, pullossa oleva kuollut nainen, kidutuslaite jonka sisältä näkyi silmät, ja lisää hämähäkinseittejä. Seiteistä kiipesi alas apina/rapu/hämähäkkigolemi, joka löi aivan pirullisen kovaa. Iomedae oli taas kanssamme ja Alisa krittasi pariinkin otteeseen, mutta vahingost ei mennyt läpi paljoa mitään. Golemi puolestaan osui meihin millä tahansa muulla kuin natural 1:llä.

Totesimme että tappelusta ei tule mitään, Meranto lähti kiipeämään katolle. Toiveenamme oli, että laitteiston avulla saisi jotenkin golemin pysäytettyä.

Tornin katolta löytyi ukkosia kutsuva laitteista, ja päähän laitettava kypäränkaltainen asia. Merida liittyi katolle Meranton seuraan. Alisa meni tässä vaiheessa kanveesiin, ja Sandor oli staggerissa. Tässä vaiheessa ainoa toivo saada kaverit ulos oli käynnistää kone ja toivoa että se toimii.

Lyhyesti sanottuna: S.O.S.

Meranto pisti päähänsä kypärän ja sai salamasta vähän UNLIMITED POWERia. Käväisi pökerryksissä, mutta sai yhteyden johonkin olentoon, joka oli juoksemassa kohti tornia. Koneella ilmeisesti pystyy ohjailemaan vain Petoa. Hetki pohdittiin tämän asian moraalisuutta, ja sitten päätettiin että käyttäisimme konetta Pedon tukemiseen.

Petomainen ratsuväkemme saapui, ja kävi käsikähmään golemin kanssa. Kurmotti tätä lopulta riittävästi sen tiputtamiseen.

Löysimme kreivi Caromarcin kidutuslaitteen keskeltä, päästimme ulos. Oli nälkiintynyt ja jokseenkin ryytynyt. Emme alkaneet hirveän pitkiä puheita pitämään tässä vaiheessa, mutta hän kertoi, että Kuiskaileva Polku oli viettänyt linnassa aikaa.
- Myöhemmin myös ystävämme gnome ja skinwalker olivat käyneet linnalla.

Lopetimme session tähän, aloitamme ensi kerralla pidemmällä juttutuokiolla.


Aarrearkku

Lootti

- 2 plo basiliskinverta
- Potion of Gaseous Form

Rahat

Samat vanhat 2262,22 gp

Harrow-pakka
Sandor: käytetty
Merida: The Courtesan: Rerollaa yksi d20-heitto (Chaotic neutral: 1 rd ragea / 3 HD) (Tämäkin saattoi olla käytetty?)
Alisa: käytetty
Meranto: käytetty


(osa tekstistä todella pientä, pahoitteluni)

Raatokruunu

Hahmot

Hautausmaa

Harrowstonen Haudattomat

Pedon Koetus

Särkynyt Kuu

Vartijan [???]

Info

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped