Särkynyt Kuu 4 - Irtokäsiä ja puujalkavitsejä

6 - 12. Gozrehia 1711


Kohdatut Hahmot

Erinäisiä pahiksia: Annettiin selkään heille

Mainitut hahmot


Tapahtumat

Jatkamme sieltä mihin lopetimme, eli temppelin siivoamisesta. Saimme sen rituaalikuntoon. Merida kasasi conavyötä samalla aikaa.

Meranto oli meidän pääcasteri tässä rituaalissa, katsottiin sopivaksi kun tämä kuitenkin oli Desnalainen juttu. Meni muutama yritys ennen kuin onnistuttiin, mutta kolmas kerta toden sanoi ja päädyimme porukalla transsiin.
- Näimme kirkkaan yötaivaan ja naisen jolla on siniset perhosensiivet. Kiitti meitä temppelin puhdistamisesta. Saimme muutamia näkyjä
- Mustaan kaapuun puhkeutunut luuhaarniskainen tyyppi, jolla on sauva ja joka nostaa epäkuolleita
- Mustekala hyökkää veden alla
- Vähäpukeinen nainen, jolla on terävät hampaat ja joka on hyökkäämässä kimppuun
- Korkea torni jonka ympärillä yliluonnollinen myrsky, kallonaamainen ihmishahmo jolla on kruunu ja naurettava määrä sarvia ja muita piikkejä asusteissa
(Saimme +1 bonuksen Wisdomiin tai Charismaan. Wisdomin ottaminen olis nostanut Alisan pois negatiivisilta modifiereilta, joten luonnollisesti otin karismaa)

Koitimmme vielä muistella mitä tiedämme Vilkasis-ihmissusista. Niillä on usein joku kivi tms. johon niiden sielut ovat sidottuna. Emme löytäneet mitään kymmenellä eri loitsulla tai parhaallakaan perskauksella, joten luovutimme lopulta. Moikkasimme lähtiessä prinssinsusia, saimme heiltä symbolin jota näyttämällä voi esittää olevansa lauman kavereita.

Näimme muutaman ruumiin metsässä matkalla takaisin loosille. Olivat Duristanin seurueen väkeä. Sandor heitti blood biographyn, ihmissudethan ne olivat olleet tappotöissä. Itään päin vei sudenjälkiä, olivat raahanneet jotakin mukana. Seurasimme lyhyen matkaa, mutta hukat muuttuivat nelijalkaisiksi ja alkoivat liikkua liian nopeasti jotta seuraaminen olisi ollut järkevää.

Ostimme loosilta matkatavaroita ja vietimme siellä yön.
- hevosrehu: 4 sp
- charisma-headbandin osat: 1900 gp
- majataloyöpymiset: 6 gp
Suuntasimme Feldgrauta kohti. Matkalla osui eteen hylätty majatalo, jonka edessä hirtettyjä ruumiita roikkumassa puussa. Meranton mielestä olivat ihmissusia ja tosi mielenkiintoisia, muut eivät olleet ihan niin varmoja. Kun mentiin lähelle niin puu hyökkäsi. Tapoimme sen sitten puujalkavitsien lomassa. Ruumiilta ei irronnut mitään relevanttia informaatiota.

Feldgrau oli aavekaupunki. Löysimme Jexeldan alttarin jolla oli ruumiin jäämiä. Tämä oli ihmissusien tappama kultisti. Näimme valonkajoa ja lähdimme sitä kohti. Talojen takana oli isoja tulia ja luurankorivistöjä. Näimme myös jotain ihmismäisiä hiippareita.

Vanhassa myllyssä oli kasa susia, hiivimme niiden kimppuun. Molemmat kävivät nukkumaan ja tapettiin. Meranto käveli pidemmälle sisälle, kun osui aukinaisen kattoluukun alle niin karvainen käsi otti ja yoinkasi yläkertaan missä oli 3 sutta lisää. Merida onnistui yhden nukuttamaan luukulle. Alisa kiipesi Gracella ylös jelppimään Merantoa, kun tätä oli kurmotettu ihan kunnolla.

Sudet tapettuamme kävimme vakoilemaan kultisteja. Ulkona oli iso kuoppa, josta kaapuhemmot kaivoivat luita ja tekivät niitä surkeimpia mahdollisia luurankoja, rikkinäiset sapelit ja kaikkea. Aukion toisella puolella on kivitorni, jossa on jäljellä 1 kerros.

Päätimme bluffata tiemme lähemmäs kultisteja. Emme me kauhean tarkkaa syyniä läpäisseet, mutta pääsimme vähäsen lähemmäs ainakin. Hakkasimme sitten 2 kaapuheppua ja 12 luurankoa niinkun ei mitään.

Tornin ovet oli teljetty. Avattiin ja kipitettiin sisään. Yläkerrassa oli jousiluurankoja. Juoksimme läpi, otimme pari nuolta, Käytävässä oli 2 jättiläiskättä ja kaaputyyppi luurankohaarniskassa. Tappelu oli kova, mutta saimme tämän lopulta kurmotettua. Päätimmme session tähän.


Aarrearkku

Lootti

- 4 * +1 breastplate
- 4 * +1 falcion
- +2 Breastplate
- +1 bastard sword
- Ja hopeinen ja puisia Jezeldan epäpyhiä symbooleja, joille ei löydy ostajaa.
Aukiolta:
- 2 * potion of cure serious wounds
- 8 pullollista epäpyhää vettä
- 2 * +1 breastplate
- 2 * +1 scythe
- 2 * level 1 pearl of power
- onykseja 900 gp arvosta
- hopeapöylyä 2 * 25 gp.
- 2 * epäpyhää Urgathoan symboolia.
Necromancerilta:
- Lesser silent metamagic rod
- Wand of animate dead (10 charges)
- +1 Quarterstaff
- Amulet of natural armory +1
- Cloak of Resistance +2
- Ring of protection +1
- Wispering way amulet.

Rahat

12 906,62 GP (alkuvarallisuus) - 4 sp (ruoka) - 1900 (headbandin ainekset) -6 (yöpymiset) = 11000,22 gp

Harrow-pakka
Sandor: käytetty
Merida: The Courtesan: Rerollaa yksi d20-heitto (Chaotic neutral: 1 rd ragea / 3 HD)
Alisa: käytetty
Meranto: käytetty


Raatokruunu

Hahmot

Hautausmaa

Harrowstonen Haudattomat

Pedon Koetus

Särkynyt Kuu

Vartijan [???]

Info

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped