Pelaajat: FranKc, mosi, Mreikon, Nuti, Tomahawk, xJx

1. Ryhmä

Hahmot: Perunakauppias(commoner 1), Gwalp(barbarian 1), Merridia(wizard 1), Shirish(inquisitor 1), Penny(barbarian 1), Branmor(inquisitor 1)

Sopimus: Perinteinen

Tavoite: Retkeily Toivon Metsässä

Tulos: Hauskaa hämähäkkien kanssa, kolme palasi kertomaan tarinaa. Neljäs vielä muutaman päivän perästä.

2. Ryhmä

Hahmot: Branmor(inquisitor 1), Grunyar(cleric 1), Shirish(inquisitor 1), Penny(barbarian 1)

Sopimus: Perinteinen

Tavoite: Tuomion Suun Valloitus

Tulos: Ensimmäistä kertaa laskeutuminen Kolmannelle tasolle. Kolme neljästä palasi elossa takaisin.

Branmorin kirje Caruvialin vanhemmille Rakas eno, olen löytänyt vihdoin tämän Rappan Athukin, mistä poikanne puhui. Olen myös löytänyt kääpiön, joka väittää kuulleensa Caruvialista. Caruvial on kuulemma yrittänyt täkäläisen kaivosyhtiön kanttoriksi, naurattaa pelkkä ideakin siitä, että Caruvial soittaisi tai laulaisi mitään, mutta päätin silti ottaa kaiken informaation irti tästä kääpiöstä. Tämän tehdäkseni joudun soluttautumaan tähän kaivosyhtiöön työntekijäksi ja tustumaan henkilöstöpäälikköön henkilökohtaisesti.
Soluttautuminen alkoi seikkailulla tämän Pennyn kanssa, hän sanoi olevansa kaivosyhtiön palkanlaskija, mukaan löytyi myös muuan perunakauppias, joka oli menettänyt kaiken jollekkin perunarutolle ja haki elämäänsä muutakin täytetty kuin potut. Mukana oli myös varsin tärkeän näköinen velhotar ja kaksi puoliörkkiä, joka antoi innokkaasti Desnan siunauksia. Siunasin hänet Cayden Caileanin mukaan takaisin. Ensimmäinen Seikkailumme vei meidät Toivon metsään, jossa toisena päivänä törmäsimme saalistaviin erittäin suuriin mustaleskiin. Taistelun tiimellyksessä velhotar hävisi, perukauppias ja barbaarimainen puoliörkki kuoli ja Penny kidnapattiin! Minä ja puoliörkki kaverini pääsimme kuitenkin takaisin kaupunkiin, josta sitten myöhemmin löysimme tämän velhottaren. Luulin kaivosyhtiöön soluttautumisen jo epäonnistuneen, kun Pennyä ei näkynyt enää. Mutta sisukas kääpiö olikin keinolla tai kolmella selvinnyt hämähäkkien kidnappauksesta ja päätyi takaisin kylään! Ilon päivät! Kaikki ei ole vielä mennytkään hukkaan. Toinen seikkailumme veikin meidät sitten tänä niin sanottuun Tuomion suuhun ja siellä kolmannelle tasolle! Kävimme ensin kyllä hävittämässä yhden liivatekuution, miksiköhän edelliset seikkailijat olivat sen tänne jättäneet? Kolmannelta tasolta löysimme muutaman epäkuolleen ja paljon rottia! Onneksemme tällä kertaa seikkailuun minun, Pennyn ja puoliörkki kaverini Shirishin mukaan oli lähtenyt muuan hullu-ukko, joka osoittautui varsin tehokkaaksi näitä pieniä rottia vastaan. Menetin tajuntani seikkailun edetessä, mutta Shirish sai minut tajuihini kuitenkin. Tästä seliytyminen vasta alkoi! Rotissa ja epäkuolleista saimme melkein kaikki erikoisen taudin, joka tappaa aina, jos tartunan saanutta, ei saada hoitoon nopeasti! Yritin täkäläistä kuppausta, mutta siitä ei ollut kyllä mitään hyötyä! EN SUOSITTELE SITÄ KENELLEKKÄÄN! Penny menehtyi tautiin. Joten kaivosyhtiöön soluttautuminen näyttää epätodennäköiseltä, mutta yritän kyllä vielä! Shirishin mukaan kaupungissa olisi parempaa parannusta, joten päätimme lähteä sinne. Ja kyllä siellä meidät kaikki parannettiin tästä taudista.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped