Hewuraxin Kaartin Tehtävät

  • Kosto Tyranni Vorlakin muistolle!

Hänen Kaikkivoivan ja Suurimman suomuisuutensa Itse YliLordi ja Kaiken Valtias Hewuraxin määräyksestä komennetaan seurraaavasti. Syvimpiin epäsuomuisiin suonpohjiin kirotun Tyranni Vorlakin kirotut äpärät jä ämmät tulee surmata ettei tämän synkkä varjo enää kiusaa Suomuisen Imperiumimme tahratonta ja hohtavaa tulevaisuutta.

Esivaatimukset: Vain koboldeille!

Lokaatio: Vorlakin perhefarmi Mätäsuon takana Kirkuvien Lintujen Metsän suojissa.

Tehtävä: Tappakaa kaikki farmilla

Palkkio: 8000 exp jaettavaksi, pääsy Hewuraxin kaartiin, sekä henkilökohtainen palkkio jokaiselle sankarille itse Hewuraxilta


Wanted DEAD not alive

  • Kosto Agubin taposta ja makkarasta!

Oolatranna on laittanut Urovokin päästä tuhannen (1000) kultarahan palkkion. Urovok näyttää sekasikiöltä, jolla on puolituisen jalat ja torakkamainen ylävartalo. Viimeksi nähty juoksemassa kohti Rappan Athukkia Tuomion suun ja Rappan Athukin välisessä käytävässä. Ennen juoksua Urovok piti kyseisessä käytävässä petollista majataloa.

Tehtävä: Tuoda Urovokin pää Oolatrannan nähtäville. Tai tappaa Urovok Oolatrannan ollessa paikalla.

Palkkio: 1000gp sekä Oolatrannalta taikuutta puoleen hintaan.


Shapeshifting master of darkness to be stopped!

  • Pahan muodonmuuttajaolennon Akun kukistaminen kaiken hyvän ja oikeudenmukaisuuden nimissä!

Aku on muotoamuuttava pahuuden ja pimeyden mestari. Hän pyrkii orjuuttamaan koko maailman pahan tahtonsa alle. Huhujen mukaan Aku piileskelee Rappan Athukin pimeimmissä onkaloissa ja lähettää sieltä käsin kätyreitään vastustajiensa niskaan.

Tehtävä: Avustaa Jackiksi kutsuttua miestä Akun kukistamisessa. Perimätiedon mukaan vain Jackin perintömiekka pystyy vahingoittamaan Akua kuolettavasti, mutta mahtavat soturit ja taikurit ovat aina hyödyksi. Tehtävä on vaarallinen eikä sen aikataulusta ole hyvä tehdä arvioita. Jos osoittautuu mahdolliseksi palauttaa Jack omaan aikaansa ja maahansa, tämä ehkäisisi Akun valtaannousun ja miljoonia henkiä säästyisi.

Palkkio: Akun vallan kukistaminen ja pimeyden ajo pois mailta ja kansojen mielistä. Akun mahdollisista aarteista Jack luopuu omasta osuudestaan.


Pappi pahojen mörköpeikkojen vankina!

  • Dig Em Incin papin Krahkt Copperfistin (aka. Extero) pelastaminen.

Tehtävä: Palauttaa Krahkt Copperfist hengissä takaisin Mörköpeikkojen linnakkeelta. Ota yhteyttä kehen tahansa Dig Em Incin jäseneen, veremme kiehuun. Olemme nälkäisiä, palkkamme ovat myöhässä, emmekä saa sieluillemme rauhaa.

Palkkio: Standardi, bonuksena kuolleita mörköpeikkoja.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped