Tilan kutsuminen baariksi olisi ollut enemmänkin valehtelua kuin kaunistelua. Paikallaolijoita myöten jokaista pintaa peitti pinttyneen lian, eritteiden, sekä kuivuneiden ja tahmeiksi aikaa sitten muuttuneiden huumeiden ja psyykejuomien sekoittunut kerros. Kaiutinpylväistä ilmaan tunkeutuva, lattiaa tärisyttävä meluvalli ei edes ollut tarkoitettu musiikiksi, vaan pikemminkin vain äänen mereksi, jonka oli tarkoitus hukuttaa alle kaikki mahdollisuudet äänitykseen tai salakuuntelijoiden mielenkiintoon keskusteluja kohtaan, jotka eivät ulkopuolisille kuuluneet (vaikka melko usein nämä eivät usein kuuluneet asianomaisillekaan).

Erään - selvästi huonolaatuisella printterillä tekaistun - pyöreän nurkkapöydän ääressä kaksi hahmoa kurkottelivat toistensa korvia kohti, näiden parrat miltei toisiaan koskettaen, yrittäessään kuulla mitä toinen puhui.

... sikäläisten sikojen kevyt tykkialus! Tää vasikka sano että jos yllätetään ne siitä kuuta ympäröivältä radalta, ei ne kykene puolustaan! ... ikku... rei... E: Ei meän alukset riitä! Tarv... lukkomiäs ja ainaski... Joo joo, joo! Tiän! Ootko Ranssista kuullu? E: Viim... ko siit kuu... se oli siirtynyt YLÖSPÄIN. Palkkolaiseks! Mut e... iok... lu... E: ATÄH? En kuull... Mut siis, törm...in siihe jotai viikk... sitte, se sano vaa et o... ull... eikalla. Jotk... ...me hyypiöt ... vapauttaneet orjia... Rans oli korviisa asti metahepoissa, se sano jot... Cetagandasta ja hilj... suostunu toistamaan mitä oli sanonu! Cetaganda! Jätkä ...ui täyttä herraa. Oli varm... ottanut liikaa. E: Kaikitenki. Mut ... ... joku toinen... ...e on muissa piireis nyky...

Melu yltyi ja, jos siinä olisi ollut jonkinlainen melodia, olisi tämä osuus ehkä ollut tunnistettavissa bassokonesooloksi. Keskusteluun syntyi pakon edessä hetken tauko, jonka ajan keskustelun osapuolet katselivat kahden pöydän päässä pöydältä maahan hitaasti valuvaa, painovoiman voittamaa miestä. Tämän korvista valui verta, mutta johtuiko tämä yliannostuksesta vai oliko joku juuri kenties ampunut tätä neulapistoolilla, sitä he eivät tienneet. Kukaan paikallaolija ei vaivautunut tekemään asialle mitään, ja 'musiikin' hieman rauhoituttua jatkoi myös kaksikko keskusteluaan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped