Aukiolle kerääntyneen ihmismassan äänet kuuluivat rakennuksen sisälle vaimentuneina, mutta lattian tärinä välitti jalkapohjien kautta tunnelman myös sisätiloihin ja joukon voiman pystyi aistimaan. Propaganda-Jack tarkkaili öistä aukiota korkealta ikkunasta ottaen nopeita askeleita edestakaisin. Mies pyöritteli levottomasti takkinsa nappeja sormissaan ja vaikutti poissaolevalta, sillä hänen ajatuksensa juoksivat vastapäättyneen tapaamisen takia villisti...

On tärkeää että suvut pitävät Joachim Schumania mahdollisimman pitkään vain tasavaltalaisena! Kaikki radikaalit ajatukset olkoon jatkossakin näissä piireissä siis piilossa.

Kun kansa kiihotetaan toimintaan, niin kaikki lupaukset ruoasta, elinolojen paranemisesta ja oikeudenmukaisuudesta on pistettävä visusti Wehrejen suuhun ja niitä on liioiteltava. On nimittäin varmistettava että lupaukset tulevat ennen pitkää rikotuiksi ja silloin täytyy kaikille olla selvää, että lupaukset tekivät Wehret, ei Jack! Olisi katastrofaalista jos kansa mieltäisi Jackin lupausten tekijäksi, ei välittäjäksi…

Kansanjoukot tulee välittömästi aseistaa! Sissitoiminnan on alettava heti tänään, sillä on ensiarvoisen tärkeää että kansanarmeija alkaa syntyä. Aseiden pitää virrata kaduille ja kaupungin sokkeloihin tulee pesiytyä sitkeä sissiliike. Tämä on elinehto toiminnan viimeisessä vaiheessa, jossa kansanjoukot nousevat myös senaattisukuja vastaan ja aidosti kansanvaltainen yhteiskunta luodaan!

Tarvitsemme lisää kovia miehiä! Kansan riveistä on löydettävä sissisoluille luotettavia johtajia, jotka ovat valmiit radikaaleihin toimiin aatteen nimissä ja ottavat annetut käskyt vastaan nikottelematta. Tarvitsemme pienen, mutta aikaansaavan vallankumouksen eturyhmän joka agitoi, valistaa ja johtaa kansan uuteen aikaan!

Jackin ajatukset kuitenkin katkesivat yllättäen kun hänen katseensa kiinnittyi ikkunalasista heijastuviin kasvoihin. Nuo tahraantuneet posket ja uupuneet silmät eivät kuuluneet Propaganda-Jackille vaan Joachim Decimus Schumanille. Hän yritti heti karistaa mieleensä rynnistävät vastenmieliset kysymykset, mutta huonolla menestyksellä.

Miten Schumanien tulee käymään? Onko minulla mitään mahdollisuutta suojella heistä joitakin, erityisesti nuoria ja viattomia? Miten Juliana tulee ottamaan tämän kaiken? Joudunko käyttämään häntä propaganda-aseena todistellakseni kansalle että Wehret ovat todella heidän puolellaan?

Olen sen tietysti valmis tekemään…

Olenko astunut aivan liian suuriin saappaisiin? Olenko ensi viikolla enää hengissä? Mutta millainen vallankumouksellinen olisin, jos en tilaisuuden tullen ryhtyisi toimiin?

Aika on tullut!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped