(Ellen Erinin puhelee miehelleen senaattori Magnus Erinille)

Tanssiaiset olivat onnistunut illanvietto, vierailla ei ollut tylsää ja niistä tullaan puhumaan pitkään. Toivottasti kenellekään vieraista ei aiheutunut keppostelijan, sinisen jyrsijän, pilasta pysyviä vaurioita. Huolehdithan että asianmukainen tiedottaja huolehtii julkisuuskuvasta. turvallisuushenkilökunnan Liisa, tai mikä hänen nimensä onkaan, ei ollut tilanteen tasalla.

Fredrik otti tilanteen haltuun, eikä olekaan aivan tarpeeton nassukka ja ehkä hän johtaakin asiallisesti heidän perheen epäasiallista toimintaa. Hänen vaimonsa oli tasokas edustusrouva ja sopi juhliimme erinomaisesti.

Ikävä kyllä samaa ei voi sanoa heidän tyttärestään. Heidän geeneillään olettaisi saavan parempia lapsia, mutta kenties siirtokunnissa siitetyt eivät ole niin puhtaita. Tai ehkä tyttöä ei ole vielä kasvatettu standardiemme tasolle ja voimme kypsyttää raakileen kunnon koulutuksella. Tyttö oli järjestänyt tanssiaisiin keppostelijan ja vaikka hän seurustelee poikamme kanssa, on täysin epäsopivaa kilpailla emännän yllätysten ja viihdytyksen kanssa. Liisa saa ehdottaa sopivaa rangaistusta tytölle, hoida sinä puolestasi Liisan rankaiseminen. Kyllä, kyllä kultaseni, ymmärrän että hyviä geenejä ja tasokasta henkilökuntaa on vaikeaa löytää nykyisin, mutta meidän täytyy huolehtia tasosta ja kasvattaa heitä sitäkin tehokkaammin. Vai oletko sitä mieltä että meidän tulisi huolehtia että Wehret kasvattavat itse tyttönsä paremmin?

En nähnyt tytön kanssa seurustellutta poikaamme koko iltana, hänen olisi ollut sopivaa piipahtaa paikalla. Tosin näissä olosuhteissa lienee onni ettei häntä näkynyt.

Wilhelm oli miellyttävä yllätys, hyvät geenit kantavat pitkälle. Viehättävän seurustelun ohessa hän osasi kertoa sinisen jyrsijän olevan alaihmisten porukka joka on ennenkin kiusannut Wehrejä, tosin hän ei tiennyt minkä suvun palvelukseen jyrsijät keppostelivat tanssiaisissamme. Jopa lääkintähenkilökunnan käsittely, huonojen uutisten saamisen jälkeen ja epäasiallisten Wehren käytöksestä nolostumatta hän osasi säilyttää ryhtinsä ja näyttää hyvältä. Tiedän ettet osaa arvostaa tätä niinkuin minä, mutta on tärkeää että vieraat näyttävät hyvältä, enkä ymmärrä miksi muuten näkisin tämän kaiken vaivan juhlien järjestämisessä.

Muista hoitaa tuholaisasia Liisan kanssa, minä lähden salille.

Mikä tärkeintä, ilta ei ollut vieraille tylsä ja tanssijat olivat viehkeitä. Minäkin aivan virkistyin!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped