Eka duunipäivä manaajina; komennuspaikallle alakaupunkiin terveysasemalle. Paikallinen johtava lääkäri oli aika söpösti ihan pihalla.

Heti alkoi tapahtua: sisään juoksee hengästynyt laiheliini nuorimies, joka osoittautuu kapteeni Wehren kirkon palveluksessa olevaki pojaksi. Jotkut miehet ilmeisesti jahtaavat häntä, kaksi takaa-ajajaa kääntyy ovelta kun m. Roslev menee sinne. Kun m. Roslev seisoo oven edessä vahdissa, häntä ammutaan järeällä aseella vastakkaisesta talosta 2 kertaa, minkä jälkeen hän vetäytyy sisään. Ulos katsovat turvakamerat ovat kaikki pimeinä, on epäselvää olivatko ne alusta lähtien vai onko ne pimennetty nyt. Etuoven kamera ainakin puuttuu kokonaan. Tätä kannattaa yrittää selvittää lääkäreiltä tai respan Agathalta.

Kapt. Wehre keskustelee poikansa kanssa suljettujen ovien takana. Kapt, Wehre jättää m. Lepmetsin vartioimaan terveysasemaa (ja poikaansa) ja ottaa m. Roslevin mukaaansa stormaamaan paikan, josta laukaukset ammuttiin.

M. Lepmets tekee pr:ää terveysasemalla: tulee hyvin juttuun respan Agathan kanssa ja saa kymmenvuotiaasta pikkulikasta fanin; toisaalta saa lääkärien epäluulot ja pahennukset niskoilleen puheillaan sekä säikyttämällä nämä kahvitauolla.

Kapt. Wehre ja m. Roslev ajavat kuplalla talolle, josta laukaukset ammuttiin; näkevät matkalla kolme (?) pahista. Herättävät aika lailla huomiota juostessaan basaarin läpi. Löytävät huoneen josta laukaukset ammuttiin ja sieltä hylätyn aseen ja ammutun perheen (ilm. asunnon asukkaat). M. Roslev avaa oven ja räjäyttää siihen asetetun räjähteen; pahikset ovat kuitenkin tiessään.

Kapt. Wehre pyytää poikansa paikalle; tämäkään ei taida arvostaa ruumiiden näkemistä, eikä havaitse huoneessa mitään kummempaa. Nuori Wehre kyselee m. Roslevilta jotain tungettelevaa hänen suvustaan ja selittää sitten että Roslevin suku on ollut aktiivinen joissain poliittisissa kahinoissa konkurssiin menneen suvun omaisuuden uusjako) viime päivinä, ja näin olen m. Roslev saattaa olla vaarassa tai toimenpiteiden mahdollinen kohde. Kapt. Wehre soittaa pomoille, paikalle tulee kirkon pr-täti ja ottaa tilanteen haltuunsa.

Palataan terveysasemalle, jossa tilanne näyttää myös rauhoittuneen, joskin lääkärit ovat näreissään.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped