Kaulbars määrättiin Roslevien tukitoimiin tuomaan kredibiliteettiä, kun Roslevin turvapalvelu lähti tutkimaan paikkaa, josta oli laukaistu raketti kaupunkiin, Roslevien turvallisuuspalvelun päämajaan. Iskussa oli haavoittunut joku iso pamppu. Mukaan tuli myös joku legioonalaisheppu. Kaikilla muilla voimapanssarit, Kaulbarsilla normi-univormu.

Kyläläiset olivat aika nihkeitä puhumaan mitään, mutta lopulta jäjlet johtavat kuitenkin kukkulan huipulle, josta löytyy vanha kaivosluola. Tätä etsittäessä Roslevien kätyrin kaksi tiedustelulennäkkiä ammutaan alas, mikä vahvistaa oletusta että kukkulalla on väkeä.

Itse Roslev vaikuttaa hämmästyttävän tolkulliselta, yrittää valtavassa voimapanssarissaan vaikuttaa pikemminkin mahdollisimmman rauhanomaiselta kuin pelottavalta. Roslev + legioonalainen ottavat vuorella kulkeneen miehen kiinni ja tämä ohjaa heidät luolaan. Jotain miehellä on kuitenkin mielessä, sillä hän yrittää ohjata Roslevia miinaan, ja muutenkin toimii epäilyttävästi. Luolassa ehkä ansa?

Yhtäkkiä kaupungista lentää hävittäjä tms ja pommittaa koko kylän paskaksi. Kaulbarsia ahdistaa ja vissiin kaikkia muitakin.

Roslevit et al. ottavat ko. miehen panttivangiksi ja kuulustelevat häntä autossa kaikkien ohjeiden vastaisesti. Kaulbarsia vituttaa. Kun Roslevit alkavat puhua että mies pitää viedä heidän huostaansa, vaatii Kaulbars häntä Komarrin lakien mukaisesti poliisin huostaan - ja saa määräyksen itse mennä Rosleveille vahtimaan tätä sen sijaan -> vitutus.

Kaulbars ilmoittaa että on käytävä poliisiasemalla, etsii lähimmän pomon ja valittaa tälle että missio on moraaliton ja laillisestikin kyseenalainen; ja että Komarrin poliisivoimia ei voi laittaa tukemaan tehtäviä, joissa tapetaan kymmeniä viattomia komarrilaisia. Kun esimies suhtautuu tähän huonosti, Kaulbars irtisanoutuu ja lähtee vaihtamaan siviilejä päälle Roslevien odotellessa edelleen autossa poliisilaitoksen edessä.

Kpt. Roslev sinnikkäästi hankkii Kaulbarsin käsiinsä ja kertoo neuvotelleensa niin että vanki luovutetaankin poliisille. Kaulbars on kovin hämmentynyt tästä ja paljastaa ehkä hiukan haavoittuvaisuutta itsestään Rosleville, joka vaikuttaa hämmentävän ymmärtäväiseltä. Vaihtavat yhteystietoja. Vanki jätetään poliisin huostaan.

Kaulbars tekee viimeiset paperityöt himasta käsin seuraavina päivinä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped