Zawa-nya, rip in piss

Nahzawa, CG female catfolk rogue.

Kylmäverisen murhaajan kasvot, nya~

http://sirkku.tontut.fi/pathfinder/Nahzawa.pdf

- Alkuperä -
Nahzawa on Marjatassujen heimoon kuuluva juuri aikuisuuden saavuttanut kissanainen (18v), joka muiden heimolaistensa kanssa asustaa Verduranin metsässä Wispilin lounaispuolella. Marjatassut ovat pääasiassa druideja tai muita metsästäjä-keräilijä kissakkaita, jotka ovat pysytelleet poissa ihmisten näkyvistä. Välillä kuitenkin luontainen kissamainen kiinnostus asioista ajaa yhden jos toisenkin catfolkin seikkailemaan ulos kotikonnuiltaan. Nahzawa on yksi näistä.

- Traitit -
Jo pienestä pennusta lähtien, Nahzawa oli erityisen hyvä kiipeilemään metsikön puissa, jonka myötä myös hänen kyntensä ja sormensa vahvistuivat painon kasvaessa (Cat's Claws racial trait). Tämän takia hän pääasiallisesti metsästää kynsillään, mutta välillä myös jalkajousella. Noin 160cm pitkäksi ja 59kg painavaksi kissaksi hän tuntuu kiipeävän yhä erittäin hyvin rosoisten puiden ja kallioiden pintaa (Climber racial trait).

Kissaheimolaiset aina metsästivät pareittain, jonka kautta hän oppi iskemään kohteitaan mahdollisimman tehokkaasti, jotta ruoka saataisiin nopeammin pöytään (joo joo...) (Dirty fighter trait). Lisäksi, hyvää rakastavien druidien vaikutuksesta hän on aina ollut hyvin sulava kielestään, koittaen ratkoa asiat puhumalla ennen kuin täytyy vetää (työntää?) kynnet esiin (Ambassador trait, +2 diplomacy). Myös hänen luontainen charminsa yleensä auttaa tilanteita kääntymään hänen edukseen.

- Ulkonäkö -
Kuten jo mainittu, pituus: 160cm, paino: 59kg. Nahzawa pukeutuu tyypillisiin luonnon väreihin; tummanruskeat housut ja vihertävä tunika toimivat yleisenä asuna, jonka lisäksi huppu peittää kasvonpiirteitä ja nahkapanssari suojaa kehoa. Jalassa hänellä on kissaihmisille ominaiset Softpaw Bootsit, jotka auttavat hiipimisessä. Niitä on kuitenkin käsityöllä muokattu niin, että kynnet pääsevät ulos etukautta kiipeilyä varten. Kiipeilyn myötä hänen kätensä ja jalkansa ovat muodostuneet arvostettavan kiinteiksi ja lihaksikkaiksi, joka selittää hänen painonsa.

Oranssit kiiluvat silmät kimaltelevat muuten peitettyjen kasvojen lomasta. Kun huppu poistuu päästä keskustelua varten, paljastuu alta tummanruskea iho, jota koristaa mustat viirut poskilla. Iloinen luonne saa tämän kissakkaan kasvot usein hymyyn tai virneeseen, ja usein pieni hajamielisyys puolestaan saa aikaan tuijotuksia apoauki olevin silmin ja epäröivin silmäkulmin.

- Miksi Belhaim? -
Yksi Marjatassujen heimon tarinoista, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle, kertoo suuresta Aeteperax lohikäärmeestä, joka majaili Dragonfen-alueella lähellä Belhaimia. Heimon tietoon toki on kantautunut että tämä suurlohikäärme on jo pitkän aikaa edesmennyt, mutta alueella on pakko olla vielä jotakin sen jälkeen jättämiä aarteita. Tai ainakin näin heimonvanhimmat vuodesta toiseen väittävät taruissaan. On mainittu, että joku aikaisista Marjatassujen esi-isistä jopa pääsi tapaamaan Aeteperaxia, mutta tämän Nahzawa kyllä kyseenalaistaa vaikka ei kovin viisas olekaan. Tämän lisäksi Belhaim on kohtuu lähellä, joten se tuntuu sopivan kokoiselta haasteelta ensimmäiseksi seikkailuretkeksi!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped