Akseli Visto

High Concept Poliisilaitoksen se etsivä
Trouble Byrokratian vanki
Template Pure Mortal
Other Aspects Kasvanut kieroon poliisiksi; Minä teen, jotta muut eivät joutuisi; Synnynnäinen käskyttäjä; Kovan miehen maine; Funktionaalinen alkoholisti

Skills

Great (+4) Conviction, Investigation
Good (+3) Alertness, Endurance, Fists
Fair (+2) Contacts, Intimidation, Presence, Scholarship
Average (+1) Athletics, Deceit, Driving, Guns, Rapport

Stunts

Interrogator: Once per scene, when you make a successful Intimidation attack while questioning someone, you can set aside the stress you'd inflict and instead treat the attack as a successful Empathy attempt to "read" that person.
Target-Rich Environment: Gain a +1 to attacks with Guns whenever personally outnumbered in a firefight.
Teflon Persona: Provided that the people present are aware of who you are, you gain Armor: 1 against social attacks.
Scene of the Crime: At a crime scene, you gain +1 to your Investigation roll and arrive at your findings one step faster than usual on the time table.

Power Level 8
Total Refresh Adjustment -4
Adjusted Refresh 4
Player NiTessine

Tausta

Menneisyys - Kasvanut kieroon poliisiksi

Hervantalainen, raksaduunarin poika. Kävi koulunsa siellä, kävi poliisikoulunsa siellä, nyt asuu siellä. Pienestä asti tiesi että teekkarien asuntoloissa piilee jotain outoa.

Konflikti - Minä teen, jotta muut eivät joutuisi

Nousi nopeasti etsiväksi, mutta törmäsi lasikattoon tehtyään vähän oudomman raportin vähän oudommasta rikoksesta. Huomasi nopeasti saavansa kaikki "ne" jutut, joihin kukaan ei oikein haluaisi koskean. Jatkaa kuitenkin työssään puhtaasta velvollisuudentunnosta.

"Vampyyrin häykke" - Synnynnäinen käskyttäjä

Murhasarja on riivannut Nekalaa ja tuntomerkit ovat vähän sitä luokkaa, joka lentää Akselin pöydälle. Mukana on paineita onnistua, vaikka uhreista ei kukaan välitäkään. Murhaaja osoittautuu mustan hovin vampyyriksi, jota Akseli ei saa yksin lyötyä. Mukana myös Arvi Tulikoura ja Vili Koskinen?.

"Wilder Life" - Kovan miehen maine

Armas Kyläkorpi? pyysi apua ja ilmiantoi vaarallisen prätkäjengin poliisille. Akseli vilautteli virkamerkkiä ja myöhemmin vähän luuvitosta ja ysimillistä kun eivät kerrasta totelleet.

"Turpasauna Open Air" - Funktionaalinen alkoholisti

Kolmikko helsinkiläisiä... omituisempia tapauksia sekaantui (lue: aiheutti) joukkotappeluun Mastodon-fanien ja divaristien välillä. Koska jutussa ei ollut mikään mikä ei olisi haissut kuin Näsijärven kala, se tietenkin tippui Viston syliin. Mitään ei voitu todistaa, mutta olipahan hauskaa kitatessa virka-ajalla kaljaa Teatterikulmassa Henrik Greiffin kanssa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped