"Bitch, I'm fabulous."

 • Vanhin Tjäderin sisarparvesta, se suojeleva ja rakastava isoveli.
 • Hallitsee itseiroanian jalon taidon.
 • Tahtoi nuorena ja villinä wardenien harmaakaapuiseen seuraan, mutta nykyään on vähän fiksumpi (kai).
 • Ylpeä sukujuuristaan. Kasvatettu velhoksi velhoperheessä, "kyllä meillä lakia noudatetaan". Oliko tämä sedän tarkoituksella iskostamaa vai ei, niin sitähän poika nyt uskoo.
 • Opiskellut Heidelbergin kunniakkaassa yliopistossa klassisia kieliä kandidaatin tutkinnon verran.
 • Käyttää loitsimiskielenään muinaispersiaa.

Erik Tjäder

High Concept Fabulous Wannabe Warden
Trouble Ylpeä sukujuuristaan
Template Wizard
Other Aspects

 • Mibä olen vastuussa perheestäni.
 • "Olen jo uhrannut osan itsestäni, mitä muuta te vielä vaaditte?"
 • Katsoin kuolevaa miestä silmiin ja en pelännyt.
 • Suoran toiminnan mies
 • "Sano se vielä kerran, niin"

Skills

Great (+4)

Discipline, Lore, Conviction

Good (+3)

Endurance, Weapons, Scholarship

Fair (+2)

Might, Alertness, Athletics

Average (+1)

Presence, Investigation, Resources

Stunts and Abilities

- 3 Evocation: Spirit, Earth, Air(Specialty, power +1)
- 3 Thaumaturgy: Specialization Biomancy. control +1
- 1 The Sight
0 Soulgaze
0 Wizard's Constitution

Focus items and enchanted items

Focus item: Vanha saksalainen Messer, joka on lumottu tukemaan Erikin ilmaloitsuja (+1 air evocation offensive control)
Focus item: +1 power Biomancy-rituaaleihin. Kirja.
Enchanted item: Sinettisormus, jossa on varastoituna kilpiloitsu: +3 block, luo hahmon ympärille värikkäät kaasumaisesta aineesta koostuvat siivet suojaamaan vahingolta. Kaksi käyttökertaa sessiossa.
Enchanted item: Leijonanpään muotoisella nupilla koristeltu kävelykeppi. Mahonkia, sisällä kulkee rautainen ydin, joka päättyy maata vasten olevaan vahvikerautaan. Sisältää loitsun, joka kutsuu maasta salaman iskemään yhtä kohdetta vastaan kerran sessiossa 4:n shiftin verran.
Enchanted item: Potion slot. Aloittaa nopeuttavalla eliksiirillä, joka antaa sticky temporal Aspectin "Epäluonnollisen nopea".
Enchanted item: Potion slot. Aloittaa mukanaan annos Varjojuomaa - 3 pisteen veil parille kierrokselle.

Rotes

Power Level Chest-deep
Total Refresh Adjustment
-7
Adjusted Refresh
1
Player Santeri

Tausta

Menneisyys - "Mä olen vastuussa meistä."

"Muutetaan koko perhe Saksaan" - Erik, kaksoset ja Ivar-serkku määrättiin muuttamaan Saksaan, kun paikat Helsingissä alkoivat käydä kuumiksi. Heinrich-setä otti heidät ilomielin koulutettavakseen ja vuodet vierivät ilman muita Tjädereitä. Vanhempien kuolemasta ilmoitettiin hyvin lyhyesti, hautajaisiin ei erikseen pidetty. Vanhimpana vastuu sisaruspiirissä oli Erikillä, ja tämä vastuu on pysynyt tähän päivään asti.

Konflikti - "Olen jo uhrannut osan itsestäni, mitä muuta te vielä vaaditte?"

"Meet Jackie, the changeling" - Erik törmäsi teini-iän herkkinä vuosina Jackie nimiseen vaihdokaspoikaan. Komea, mukava ja ilmeisen kiinnostunut mies oli herkkupala, jota ei voinut vastustaa. Kun poikien suhteen laatu paljastui sedälle, niin tämä hyvin tiukkana torppasi minkään yhteydenpidon Jackin kanssa. Varoitukset keijujen petollisuudesta muuttuivat hyvin nopeasti syytöksiin salaisista sopimuksista ja hämmentynyttä poikaa ei kuunneltu asiassa. Murheellisesti Erik joutui haaveet yhteisestä tulevaisuudesta unohtamaan - puhumattakaan siitä opiskelusta Vartijaksi.

Tapahtuma - "Katsoin kuolevaa miestä silmiin ja en pelännyt."

Ivarin puhuttua typeriä Heinrichin kuullen mies päätti opettaa pojat tavoille ja vei heidät katsomaan todellista Pahuutta. Matka halki lähimaaseudun oli hiljaista, linnut lauloivat ja kesäinen iltapäivä sai karmean käänteen: Perillä meitä odotti ränsistynyt talo, jossa sedän mukaan oli jotain. Kun pääsimme sisälle, niin paikka käyttäytyi kuin riivattu. Esineet liikkuivat, hiljaisia ääniä kuului pitkin nurkkia ja tunnelma oli painostava pimeässä. Minun huomioni kiinnitti peili, johon katsoessa uppouduin näkemään mitä sen edessä on vuosien aikana tapahtunut. Murhia, rituaaleja, taisteluita - asioita, joista ei puhuta kohteliaassa seurassa. Viimeisin näky ennen sedän puuttumista tilanteeseen oli kuolevan miehen katse syvälle sisimpääni.

Tapahtuma - "Suoran toiminnan mies."

Matkailimme Puolan maaseudulla festivaaleille. Pieneen pakuumme ahdettuina jäimme erääseen kylään yöpymään ja törmäsimme yöllä maanmiehiin: saksalainen reppureissaaja kertoi meille kaveriensa kadonneen edeltävänä iltana. Kun aloimme juroilta kyläläisiltä kysellä heidän peräänsä totuus alkoi valjeta: kävi ilmi, että paikalliset uhrasivat läheisessä lähteessä asuvalle rusalkalle matkailijoita. Kun meinasimme puuttua tilanteeseen huomasimme ovelien ketkujen lukinneen ovemme ja roudaavan viimeistäkin reppumatkailijaa kohti metsää. Heitin nopean tilannetajuni saattelemana sängyn ulos seinän kautta ja säntäsimme taistelemaan rusalkaa vastaan.

Tapahtuma - "Sano se vielä kerran, niin"

Matkalla Saksasta lautalla kohti kotia Erik parin kaljan jälkeen alkoi tappelemaan limaiseksi käyvien rekkamiesten kanssa. Pari huonoa vitsiä homoista, ulkomaalaisista ja sen perään Sagan iskuyritys riitti saaman pinnan katkeamaan. Putkaanhan siitä päädyttiin, mutta kas, laivan konehuonehan oli kriittisesti liian lähellä sekavaa velhoa. Kun muut tajusivat laivan ohjauksen alkaessa falskata mitä on käymässä operaatio pelastukseen alkoi hyvin nopeasti. Lopulta Erikin takki uhrattiin vartijan päälle ja illuusion avulla muutettiin näyttämään sammuneelta Erikiltä putkassa. Tämän jälkeen Tjäderit livahtivat laivasta voitokkaina Helsinkiin.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped