"Life is a game but I like my odds."

 • Jaetulla nuorimmalla sijalla Tjäderin sisarparvesta, perheen mystinen älykkö ja strategikko.
 • Tajusi jo varhain ihmisluonnon perimmäisen olemuksen, niin hyvässä kuin pahassakin, ja otti sen vastaan sekä empiirisellä uteliaisuudella että melankolisella hyväksynällä.
 • Välittää ja pitää huolta perheestään, vaikka toisaalta saattaakin uppoutua herkästi omien suunnitelmiensa kiemuroihin ja kadota hetkeksi joko fyysisesti tai henkisesti vain saapuakseen takaisin kreivin hetkellä pelastamaan päivän - niin kuin oli alusti asti suunnitellutkin.
 • Vaikea lukea ja ennustaa - täytyy vain luottaa, että nuori velho on samalla puolella ja tietää mitä tekee.
 • Opiskeli Heidelbergin yliopistossa matematiikkaa ja sosiaalipsykologiaa kandidaatin asteelle.
 • Käyttää loitsimiskielenään latinaa.

Vincent Tjäder

High Concept Gambling Math-Wizard
Trouble I NEVER lose
Template Wizard
Other Aspects

 • Everybody lies.
 • I'm TOO good at this.
 • A soul to spare.
 • I don't like violence... BUT (title under work)
 • Don't worry. I's all part of the plan.

Skills

Superb (+5)

Conviction, Empathy

Great (+4)

Discipline, Deceit

Good (+3)

Lore, Scholarship

Fair (+2)

Alertness, Investigation

Average (+1)

Endurance, Presence

Stunts and Abilities

- 3 Evocation: Air, Water, Spirit(Specialty, power +1)
- 3 Thaumaturgy: Specialization Divination. power +1
- 1 The Sight
0 Soulgaze
0 Wizard's Constitution

Focus items and enchanted items

Focus item: Rautainen rannekoru (+1 Spirit defense control)
Focus item: Korttipakka (+1 divination complexity)
Enchanted item: Aurinkolasit, joilla voi tarkkailla asioita mistä tahansa suunnasta ja pisteestä 10 metrin säteellä. Divination 4 / 2 = 2 always on?
Enchanted item: (Broken) Wrist watch (always on +4/2/2 = +1, always on kinetic (spirit) armor) - viisarit pyörivät villisti panssarin absorboidessa iskuja kuluttaen liike-energian
Enchanted item: \\ Enchanted item:

Rotes

Rote 1\\ Telekinesis (+4/5, Air (maneuver?)) Rote 2\\ Hyperawareness (+4, +2 duration Spirit defense) Rote 3\\ Quick Veil (+4, +1 duration, Spirit defense)
Power Level Chest-deep
Total Refresh Adjustment -7
Adjusted Refresh 1
Player Jon

Tausta

Backround: Everybody lies.

Kun perheen lapset lähetettiin Saksaan Heinrich-sedän luo evakkoon, vanhemmat lupasivat tulevansa pian perässä, mutta Vincent näki suoraan äitinsä hyväntahtoisen valheen läpi - he eivät olisi tulossa. Alun katkeruuden ja surun läpi poika ymmärsi nuoresta iästään huolimatta, että valhe oli tarkoitettu hyvällä, suojelemaan ja antamaan toivoa vaikeassa tilanteessa - niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Rising Conflict: I'm TOO good at this.

Saksassa kouluja käydessään Vincentin luonnollinen lahjakkuus ihmisluonnon suhteen teki itsensä entistä tutummaksi tämän saadessa junailtua niin toverinsa kuin vihamiehensä opettajia myöten juuri niihin asetelmiin, joihin halusikin - ei pelkästään shakissa vaan myös todellisessa elämässä. Toisaalta voittamattomuuden tunnetta kalvoi ymmärrys koko tilanteen valheellisuudesta. Siitä, ettei suurin osa hänen "tovereistaan" olleet tovereita, koska pitivät hänestä, vaan koska se oli heille kannattavaa, tai jopa pakollista, hänen itsensä luoman keinotekoisen valta-asetelman takia. Se oli yhtä lailla siunaus kuin kirouskin.

The Story: A soul to spare.

Kun muut suvun nuoret olivat kokemassa ensimmäisiä kosketuksiaan yliluonnolliseen keskenään tai sedän kanssa, Vincent oli hakeutunut omille teilleen ja päätynyt pelaamaan pokeria hyvin epäilyttävällä kellariklubilla. Alun glamourin ja huuman jälkeen Vincent tajusi millä panoksilla peliä pelattiin, ja kenen kanssa. Hän joutui pelaamaan klubin omistajaa vastaan ja voittamaan estääkseen pelissä mukana ollutta miestä häviämästä sieluaan "pirulle". "Piru" oli hyvä häviäjä ja ilmoitti oven olevan aina auki Vincentille. Se ei tuntunut mukavalta. Nuori velho liukeni sutjakasti paikalta, mutta säännöt olivat sääntöjä, joten Vincentin taskunpohjalla painoi vihreänä kimaltelevaa pelimerkki - miehen sielu - jotain mitä ei vain voinut heittää pois.

Guest Star: I don't like violence... BUT (title under work)

Epäonnisen Tsekin Festariretken lopussa Vincent joutui painetuksi niin ahtaalle itseään, perhettään ja tuntematonta liftaria suojellessaan, että joutui luopumaan hetkeksi väkivallattomasta vakaumuksestaan ja täräyttämään jokihirviön yliladatulla henki-evokaatiolla seuraavaan maailmaan - tai mahdollisesti jopa sitä seuraavaan.

Guest Star Redux: Don't worry. It's all part of the plan.

Finjetillä Vincentin vahva humalatila poiki idean, jonka pohjalta Ivarille aiheutettiin sydänkohtaus, ja Erik saatiin pois putkasta polttamasta laivan moottorin virtapiirejä. Kaikki toimi juuri niin kuin pitikin.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped