Hiekkasärkän Vartiosto

  • sijaitsee pääkadulla Kaupungintaloa vastapäätä (10.)
  • kivinen lähes linnoitukselta näyttävä kolmekerroksinen rakennus
  • rakennuksessa sijaitsee vankila (kellarissa), vartiosto (1.-2. kerros) ja nostoväen varastotilat (3. kerros)

Vartioston hierarkia

Belor Hemlock, Sandpointin sheriffi ja vartionkomentaja.
Käytännöllinen ja jämpti shoantilaismies. Johtaa tusinaa konstaapelia ja tarvittaessa voi kutsua noin 60 miestä nostoväkeä tunnin kuluttua hälytyksestä. Verenperinnöltään shoanti, mutta on päättänyt hylätä menneisyytensä ja on muuttanut nimensä cheliaxlaiseksi sulautuakseen paremmin kylän väestöön.

Undos Herr, Yli-Konstaapeli Alaiset: Jermun, Rosa, Hull

Jaskiai Waberski, Vara-Sheriffi Alaiset: Gialbarail, Kormand, Lena

Zerkail Retobarks, Konstaapeli Alaiset: Mundakos, Hummings, Zipp

Magnimarlaiset vartiosto on lähetetty takaisin kaupunkiin gobliiniuhan väistyttyä.

Vanginvartija Vachedi
Tuima shoanti Vachedi nauttii työstään maanalla vankityrmien vartijana. Työvuorollaan hän on lauhkea ja asiallinen, mutta vapaalla hän suuntaa usein Kormandin kanssa paikallisiin juottoloihin. Tiedetään, että Vachedi on tällöin antanut kyytiä kovapäisimmillekin kylän urhoille.

Tyrmä

Tällä hetkellä tyrmä on epäkunnossa, tilapäinen säilö on kaupungintalon kellarissa.

  • 1d3-1 paikallista hämäräveikkoja vähäisistä rikkomuksista ja järjestyshäiriöistä

Aiempien vankien kohtalot:

  • Nualia Tobyn tuomittiin Magnimarin Oikeusneuvoston edessä yleisen vaaran aiheuttamisesta Helvetin esikartanoon, eli Pediment rakennuksen suljettuihin kellareihin (niihin vie yksi tie sisään, eikä yhtään ulos)
  • Tsuto Kaijutsu tuomittiin Magnimarin Oikeusneuvoston edessä tusinasta murhasta ja sieppauksesta Helvetin esikartanoon.
  • Kelvin Marin entinen Hiekkasärkän ylikonstaapeli tuomittiin Magnimarin Oikeusneuvoston edessä lahjusten ottamisesta virkamiehenä Helvetin esikartanoon
  • Lyrie Akenja cheliaxlainen maagi nainen tuomittiin järjestyshäiriöistä 500gb korvaukseen Hiekkasärkälle ja viiden vuoden vankeuteen.
  • R'rik Hämärä Hiekkasärkkäläinen puoliörkki roisto tuomittiin vähäisestä järjestyshäiriöistä 50gb korvaukseen Hiekkasärkälle ja puolen vuoden vankeuteen. Toistuvia rikoksia senkin jälkeen, liekö viimein Synnistäsiinneet pelottivat järkiinsä!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped