Shin'Rakorath

Organization Shin'Rakorath, also called Lantern Bearers, Lyhdynkantajat
Leader Swallowtail
Alignment Lawful neutral
Headquarters None, but often meet at Avennara
Goals Eradication and containment of the drow
Members Elves (almost exclusively)

The Lantern Bearers are a secret elven organization founded after their return to Golarion from the refuge in Sovyrian in 2632 AR. They describe their aim as “To be a light against the coming darkness”, but their goals are far more prosaic: the containment and eradication of their people's newest enemy from somewhere deep, the drow. Organization

The Lantern Bearers do not have a headquarters. Instead, they have regular meeting spots in places which can be accessed using the network of elf gates. Currently, their most favoured meeting place is next to the elf gate in the ruined village of Avennara in Kyonin. Missions are generally carried out by small, independent groups.

The apparent leader of the organisation is the masked wizard Swallowtail, whose name is likely to be an alias.

Tunnetut jäsenet

  • Ritariperho, mystinen Lyhdynkantajien johtaja, joka kertoo sodan etenemisen Celwynvianissa emootioiden ja illuusioiden maalaamana.
  • Joshorn Doranthalion, sankarten Lyhdynkantajien solun synkkä ja askeettinen esimies. Tuntuu olevan heikoissa väleissä Miralin kanssa.
  • Ionowen, puol'haltia nainen Magnimarissa. Paikallisen Calistrian temppelin papitar ja Lyhdynkantajien agentti.
  • Kwawa, Ekujae-heimosta lähtöisin oleva sankarten suvun lapsi, joka on lähtenyt vaellukselle Golarioniin löytääkseen oman heroeepoksensa. Liittyi Itkevässä Lehdessä Lyhdynkantajiin ja toimi Rätselporissa yksinäisenä agenttina solun saapumiseen asti.

Kutsunne järjestöön

Viittaan pukeutunut hahmo tavoittaa sinut syrjäisellä polulla

Terve, minulla on sinulle vakava ja luottamuksellinen ehdotus.

Useimat kansastamme kokevat että ihmiset ovat suurin uhkamme, tai demonit, jotka ovat korruptoineet eteläisimmän osan valtakunnastamme.

Näin ei kuitenkaan ole, olet kenties kuullut tapahtumista kaukaisessa Mieranin metsässä? Taistelusta muinaisen haltiakaupungin Celwynvianin kohtalosta?

Tuo taistelu on totta, mutta sinulle on valehdeltu. Kaupunkia eivät pidä hallussaan syvyyksistä saapuneet örkit tai ryöstettyjä rikkauksiaan puolustavat lohikäärmeet, vaan jotakin kamalampaa. Tummat olennot joita kutsumme nimellä drow, korruptoituneet pimeyden olennot, jotka haluavat tuhota kaiken luomamme kauneuden, varastaa Celwynvianin kätkemät viisaudet ja aarteet, sekä murhata tahi siepata jalon rotumme edustajat ties mihin sairaisiin tarkoitusperiinsä. Kaikesta tästä kuningattaremme hiljenee ja tämä taistelu on jatkunut jo vuosia. Kymmenet, kenties sadat hyvät ja kauniit haltiat eivät koskaan palaa tuolta julmalta sotanäyttämöltä. Kuningatar hiljenee, mutta Shin'Rakorath - minun järjestöni jatkaa taistelua herkeämättömästi.

Eikä kaikki tämä paha tapahdu kaukana Varisiassa, kuukausi sitten nuo maan pimeydessä sikiävät drowt lähettivät tiedustelijapartion yhden oman aiudaramme kautta! Voitko uskoa! Se partio lyötiin nopeasti ja asiasta vaiettiin, mutta ennen pitkään sota saavuttaaa myös Kyoninin - jos rohkeat ja oikeamieliset haltiat eivät asetu puolustamaan omia etujaan.

Shin'Rakorath on militantti järjestö, jonka tehtävä on tuhota drowt. Me toimimme järjestelmällisesti ja esimiehen ohjeita noudattaen. Vain näin voimme lyödä ovelan ja raa'an vihollisen. Työ tapahtuu pääosin normaaleissa arkiaskareissasi, tarkkailemalla samalla ympäristöä, sekä muita kansalaisiamme. Kuka tietää, jos heillä on täällä jo liittolaisia tai muita kätyreitä. Lisäksi järjestö antaa tehtäviä kyvykkäille agenteille, josta maksetaan hyvä palkkio. Jos lähdette aikanaan Celwynvianiin, kunkin drowin päästä on luvassa myös kymmenen kultapalan veriraha.

Shin'Rakorath tarvitsee varmakätisiä ja kuuliaita haltioita valmiina puuttumaan tilanteeseen, ennen väistämätöntä katastrofia. Oletko valmis liittymään meihin?

Myönnyttyäsi ehdotukseen, hahmo jatkaa

Hienoa. Muista, älä kerro tästä kenellekään. Saavu ensi täydenkuun iltana Avennaran kylän aiudaralle. Johtajamme Swallowtail kertoo sinulle enemmän järjestöstämme, viime aikaisista drow havainnoista, sekä tehtävistä joita on tarjolla. Äläkä huoli, vain koulutettuja agenttejä lähetetään Celwynvianiin. Sinulla on aikaa osoittaa kykysi.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped