Nimi: Merewen "Mew" Ciryatan
Class: Ranger 1
Race: elf
Alignment: Neutral
Abilityt: Strenght: 14, Agility , Constitution 10, Intelligence 12, Wisdom 13, Charisma 10
Featit: Point- Blank Shot, Precise Shot
Traitit: Into enemy territory, warrior of old
Skillit: perception, survival, stealth, swim, climb, intimidate, ride. Backround skills: Handle animal, profession (trapper]
Melee ase: Longsword
Ranged ase: longbow
Haarniska (ja kilpi): studded leather armor

Olemus: Ulkoinen olemus on jäntevä ja lihaksikas, mutta silti naisellinen. Tulipunaiset hiukset ja vihreät silmät. Korvat kapean suipot ja näkyvätusein hiusten alta. Oikean jalan reidestä kylkeä myöten kaulaan asti ulottuva tumma tribaali "haltia" tatuointi. Seisoskelee aina kahden jalan varassa suht miehekkäästi ja itsevarmasti. Ei yhtään naiivi ja katseesta huomaa jatkuvan epäileväisyyden, aivan kuten punnitsisi toisen luotettavuutta kokoajan. Yleisen iloinen ja mukava ystäville ja tutuille. Myös auttavainen ystäviä kohtaan.

Tausta: Ennen Lyhdynkantajiin liittymistä saanut elantonsa metsästämällä eläimiä ansoilla ja myymällä niitä ruuaksi tai turkiksiksi. Elämäntapa ollut hyvin maanläheinen ja Mew on viihtynyt suurissa ihmisjoukoissa vain silloin kun tekee eläimillä kauppaa tai täydentää omia varusteitaan. Ollut pienestä asti orpo eikä pysynyt ottovanhiempiensa kanssa kauan, hyvin nuorena lähtenyt omille teilleen.Tavannut paljon erilaisia ihmisiä ja joutunut monta kertaa huijatuksi, josta syystä kieltäytyy olemasta enää "sinisilmäinen".

Motivaatio: Motivaationsa Lyhdynkantajiin on saanut siitä että kun Mew oli nuori hänen taloonsa tunkeutui jokin tumma hahmo, ja tappoi hänen molemmat vanhempansa. Mew itse piiloutui sängyn alle mutta tunkeutuja löysi hänet. Hetken ajan tunkeutuja tuijotti Mewin silmiin, mutta lähti silti. Halu paljastaa kuka hänen vanhempansa tappoi ajoi hänet lopulta liittymään lyhdynkantajiin, vaikka onkin vielä tuore jäsen, hän haluaa uskoa että hänen vanhempansa tappaja löytyy ja hän saa lopultakin asian rinnaltaan. Motivaatio tunkeutujan löytämiseen on suuri, vaikka epäileekin että koskaan tunnistaisin kyseistä henkilöä vaikka kävelisi vastaan kaupungissa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped