Suuri tähtikiviryntäys!

Riddleport on täydellisen kaaoksen vallassa. Satama-laueet ovat kaupungin pohjoisosia lukuunottamatta täysin tuhoutuneet, kiljunkeittäjän kortteli on melkein maan tasalle ja lukusia merihirivöitä, haikaloja ja korallikynsiä on ajelehtinut kaduille, ja nyt ne hyökkäävät paniikissa olevien kaupunkilaisten päälle. Kolmikkomme päättää kuitenkin palata samaa reittiä takaisin mistä tulivatkin, napaten mukaansa myös kuolleen Drown tavarat. Kulta-hiidessä he tapaavata sekavan Kwavan. Kwava, joka oli hyvin sekavissa tunnelmissa. Hänen kansansa suurin salaisuus oli paljastunut parille 'porttilaiselle. Kwava oli saanut käskyt tappaa kaikki jotka tiesivät liikaa. Ennenkuin varsinainen rähinä ehti alkaa, sai Kwava haukaltaan Ganmeedilta lisätietoja: Shi'Rakorath vois haluta apua sankareiltamme.

Kaaoksen laantuminen

Seuraavina päivänä kaupungin uudelleenrakennus aloitetaan. Rötösherrat yhdistävät voimansa rakentaakseen kaupunkinsa (varsinkin satamansa) uudestaan. Gerald hankkii uuden aseen, suuren Falchion-miekan ja Ling paranteli haarniskaansa. Samalla he alkoivat tiedustella reittiä saarelle: Hekin halusivat osansa taivaalta tulleesta arvomatellista! Mutta heidän suunnitelmansa oli tuhoon tuomittu: Zincher kieltäytyi saman tien ottamasta heitä mukaansa, samoin kieltäytyivät Cypherit ja Cromarckyn miehistöt. Yukon alkoi suunnitelemaan jo epätoivoista suunnitelmaa soutaa saarelle, kunnes he saivat tietoonsa, että "kuuluisa" kapteeni Caspars Creesy oli tulossa Riddleportiin. Nopealla laivalla.

Kapteeni Creesy ja Lentävä pilvi

Kapteeni suostuu tapaamaan sankarimme, ja lopulta, saadessaan lahjaksi Saulin kävelykeppi-floretin, hän suostuu kuskaamaan joukon saarelle, seuraavana iltana. Ling ja Yukon juhlivat Creesyn kanssa, kun Gerald on selvittämässä, mitä mies salakuljetti laivassaan. Löydettyään hylätyn makasiinin, palaa Gerald laivalle. Juomingit jäävät kuitenkin lyhyiksi, kun joukko tuhopolttajia yrittävät polttaa laivan. Kolmikko onnistuu tekemään heidän suunnitelmansa tyhjäksi. Kuulustelun jälkeen he saavat selville että "Zincher ei vain halua kilpailijoita."

laiva vaurioitui jonkin verran tuhopolttoyrityksen jäljiltä, joten matkaan päästään seuraavana iltana, hyvin myöhällä. Ja niin lähtevät Ling, Gerald ja Yukon kohti Pirunkyynärää..

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped