Gilles Halmis, salamurhaaja

Salamurhaaja

Aika: 20. Rova - 22. Rova

(:toc:)

Tapahtumat

  • Merirosvot saapuvat Märkäsatamaan tarkoituksenaan löytää Jaymis Keft, luunkaivertaja ja hieman jututtaa tätä. Kelppioluen salista puolihaltia mies löydetään. parin tuopposen jälkeen Keft kertoo heille salakuljettaja Sampi-Haddonista, joka on salakuljettanut "ei-haluttuja" ihmisiä ympäri Kahleita. Keft neuvoo heidät Haddonin talolle.
  • Talolta Roku ja Mitaba löytävät miehen kuolleena kalamaljaansa, tosin todennäköisempi kuolin syy oli vasama selässä. Paikalta löydetään musta sulka, joka lopulta auttaa heidät tappajan jäljille: Sampi-Haddonin oma perämies oli tengu Corlan, joka on nyt paennut Hornaporiin. Hornaporista etsitään myös Roveena nimistä naista, joten matka sinne on hyvä siirto.
  • Hornaporissa selviää, että Roveena on kadonnut..
  • Corlania ei ehditä kuulustella, kun salamurhaaja laittaa vasaman tämän kaulaan. Taistelu salamurhaajaa vastaan tapahtuu talon katolla ja johtaa lopulta miehen antautumiseen.
  • Salamurhaaja Gilles Halmis kertoo heille mwanginaisesta ja Vaahteralehtien apteekista Turmasatamassa, sieltä hän sai tappomääräyksensä. Määräykset koskivat oikeastaan kaikkia niitä henkilöitä, joita merirosvot ovat yrittäneet tavoittaa. Selvästi joku koittaa peittää jälkiään. Lopulta Dario tappaa Halmiksen ja ottaa tämän omaisuuden omakseen.
  • Zarskia "Z" Galembar on nimi, jonka perään merirosvot lähtevät seuraavaksi, kohti Turmasatamaa.

Kommentti

Pelikerrasta kulunut liikaa aikaa, että jaksaisin kirjoittaa pitkän selotuksen. Pahoittelut. -Blue_Hill

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped