Zarskia Galembar, apteekkari ja vihollisen kätyri

Apteekkari

Aika: 23. Rova - 28. Rova

(:toc:)

Tapahtumat

  • Matkalla Turmasatamaan keskustellaan tulevasta ja yritetään pitää miehistö tyytyväisenä pitkän ryöstelytauon takia. Darion varjo paljastuu miehistölle ja upseereille ja siitä keskustellaan. Dario määrätään aamumeditointiin Rokun kanssa kummallisen voiman hallinnan varmistamiseksi. Matkalla nähdään vilaus myös muinaisesta punaisesta lohikäärmeestä, joka asustelee Kahleilla.
  • Turmasatamasta etsitään apteekki ja Morian, Dario ja Mitaba yrittävät päästä sisään käyttäen tunnussanaa, jonka Giles Halmis heille paljasti. Kuitenkin vain yksi päästetään sisään, Morian ja tämä pääsee kasvokkain "apteekkarin", Zarskia Galembarin kanssa. Huijaten haluavansa ostaa myrkkyjä Morian sopii toisen tapaamisen naisen kanssa muutaman päivän päähän. Silloin he ovat valmiita puristamaan tiedot ulos tästä juonittelijasta.
  • Välipäivien aikana miehistöön palkataan uutta verta, laivaa korjataan, lastia myydään ja tulevaa suunnitellaan.
  • Lopulta apteekille palataan. Suunnitelmana on kolkata vahdit, jotta kaikki pääsevät taloon ja näin edetä jututtamaan Zarskiaa. Kuitenkin vartijoita on liikaa ja taistelu leviää ympäri ensimmäistä kerrosta kun vartijoita löydetään ja apteekkarin mahdollisen paon takia myös merirosvot liikkuvat talossa paljon taistelun aikana. Lopulta vartijat voitetaan ja taloon laskeutuu hiljaisuus. Ensimmäinen kerros onkin tutkittu taistelun aikana ja todetaan, että Zarskia on joko yläkerrassa tai salaisessa alakerrassa, josta Mitaba löysi vihjeitä tutkiessaan maata talon alla paria päivää aiemmin.
  • Yläkerrassa Dario lähettää varjonsa tiedustelemaan lukitun oven taakse mutta varjo saa pahasti osumaa jostain tuntemattomasta ja se palaa heikkona Darion luokse. Morian avaa lukitun oven ja laboratorio on tyhjä. Toista kerrosta tutkitaan kunnes törmätään vihollisiin: lisää vartijoita ja kamada-peto. Myös Zarskia on paikalla, tosin näkymättömänä.
  • Taistelu sisältää paljon tulta alkemistin pommien kuin Rokun tulihyökkäysten muodossa. Kamadan unikaasuhenkäys tuottaa hetkellisesti ongelmia mutta kun vartijat ja kamadan on voitettu, on jäljellä vain alkemisti. Pommit tekevät pahaa jälkeä mutta nurkkaan ajettuna Zarskia joutuu nöyrtymään ja kuolemaan taistelussa.
  • Talosta löydetään tappokäskyt kaikista vakoojista, uusi nimi on Ellies Kaukosatama, joka asuu Quentissa. Vakoojat todetaan asiakirjassa hyödyttömiksi ja näitä tappamaan on lähetetty "piru". Asiakirjoissa Zarskiaa kehoitetaan palaamaan Nisrochiin.
  • Darion verta hyytää lause asiakirjoissa: Hiljaisuus on avain.
  • Turmasatama jätetään taakse ja Aamun raivo suuntaa kohti Quentia, tarkoituksenaan raportoida Tessalle löydetyistä tiedoista. Vaikka yksi vihje jääkin tutkimatta, kokevat merirosvot tehneensä jo riittävästi Tessan hyväksi.

Huomio

Pelikerrasta kulunut liikaa aikaa, että jaksaisin kirjoittaa pitkän selotuksen. Pahoittelut. -Blue_Hill

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped