Isabella "Mustenahka" Locke

Vuorovetten kiven puolustus

Aika: 13. Sarenith - 17. Sarenith

(:toc:)

Prologi

Kapteeni Morian Grimjoysta tuli Vuorovetten kiven isäntä naituaan kiven entisen isännän lesken, lady Agatha Smitheenin. Aamun Raivo jää muutamaksi päiväksi tutustumaan uuteen linnaansa mutta myös valmistautumaan seuraavaan lähtöön, jonka suunnasta ei vielä ole tietoa.

Rantarosvojen hyökkäys

Aamusta päällystö on hajaantunut ympäri Vuorovetten linnoitusta kun jotkut heistä kuulevat soutamisen ääniä poukamasta. Sumu estää näköhavainnot, joten kuunteleminen on ainoa keino saada tietoa lähestyjistä. Aamun Raivon kohtalo huolettaa päällystöä, miksi sieltä ei ole tehty hälytystä? Sumun seasta ilmestyy esiin kolme soutuvenettä täynnä merirosvoja, vihamielisiä sellaisia! Näiden kapteeni, vahvasti tatuoitu nainen, käskee miehensä hyökkäämään linnoitusta vastaan. Ylhäältä tornista Roku, Mitaba ja Morian ampuvat lähestyviä aluksia ballistalla kun taas Dario valmistautuu ampumaan lähestyviä miehiä varsijousella. Lopulta hyökkääjät saapuvat tornin juurella, naiskapteeni räjäyttää linnakkeen oven salamalla ja hyökkääjät ovat sisällä.

Tornin huipulla olleet merirosvot lähtevät juoksemaan alas liittyäkseen taisteluun. Hyökkääjät koittavat päästä savutikkujen suojassa toiseen kerrokseen mutta Roku vir taistelun kapeasta käytävästä savun peittämään tilaan, jonne Dario ja Moriankin seuraavat häntä. Rantarosvot saavat vastaansa vahvan puolustuksen eivätkä pääse etenemään. Kuitenkin tilanne muuttuu kun katolle jääneet sotilaat tippuvat alas kallioon, vihollinen on katolla! Vasta alas päässyt Mitaba joutuu kääntymään ympäri kun toverit ryntäävät jo takaisin ylös tornia.

Ylhäällä on kaksi rantarosvoa ja aiemmin nähty tatuoitu kapteeni. Naiskapteeni osaa loitsia, joten tämä on ilmeisesti lennättänyt liittolaisia ylös ja onnistunut heittämään sotilaat alas. Loitsu, jolla sotilaat voitettiin iskee myös Mitabaan, joka vain vaivoin onnistuu väistämään geisirin joka iskee häneen. Nopeasti loitsijakapteeni piiritetään ja vaikka tämän taialliset kyvyt ovat mahtavat, ei niistä ole iloa suurta vihollismäärää vastaan. Mitaba on ehdottomasti kärsijän asemassa ennen kuin loitsija voitetaan. Dario sai kokea geisirin voiman mutta selviytyy siitä ilman suuria vammoja. Rantarosvot pakenevat Pieksijällään ja Aamun Raivoon loitsittu hiljaisuus-loitsu katoaa ja hälytyskellon voi taas kuulla. Loitsijakapteeni otetaan vangiksi.

Kapteeni Cyrus Wolfe & Miehennielijöiden saari

Loitsijakapteeni tunnistetaan lopulta Isabella "Mustenahka" Lockeksi, jonka lempinimen syy on selvä. Nainen ei suostu yhteistyöhön Vuorovetten kiven isännän ja tämän toverien kanssa joten hänet vangitaan linnoituksen tyrmään odottamaan yhteistyökelpoisuutta. Kuitenkin hänen ihossaan olevasta kartasta tehdään kopio, sillä kartta ja runo ovat viittaus legendaariseen kapteeniin Cyrus Wolfeen, joka oli hurjempi kuin Hurrikaani Kuningas hänen aikanaan, peräti ryösti tämän! Wolfen aarre on kadonnut mutta legendojen mukaan hyvin suuri ja "Mustenahan" kartta vaikuttaa aidolta.

Kapteeni Wolfen aarre: Luota sinisen kehdon; etsi hammasta haudannaisen; aamunkukan suudellessa sitä; Kipua kapteenin kadonneeseen silmään; ja kerää vanhan kuninkaan aarre!

Päätös lähteä etsimään aarretta on yhteinen mutta tämä tarkoittaa myös Kahleiden lähestymistä. Kuitenkaan saaren sijainti ei ole varma, joten ensiksi päätetään lähteä seuraamaan Pieksijää ja Roku aloittaa tutkimustyön saaren löytämikseksi. Seuraavana päivänä Aamun Raivo suuntaa luoteeseen. Rokun tutkimustyö tuottaa tulosta, saari on Miehennielijöiden saari, syvemmällä Kahleilla. Tämä otetaan suunnaksi, ehkä myös Pieksijä on suuntaamassa saarelle? Seuraavana päivänä merirosvot ryöstävät Leskikuningatar aluksen ja leimaavat sen ryöstönsä merkiksi.

Yöllä he saapuvat Miehennielijöiden saaren edustalle. Tarkkasilmäinen tähystäjä huomaa myös toisen laivan saaren lähellä, se on Pieksijä! Nopeasti kehitetään suunnitelma, jolla laiva valloitetaan: Roku, Dario, Samus ja muutama muu soutavat soutuveneellä Pieksijälle, näyttävät merkin muille ja nousevat laivaan. Samalla Aamun Raivo lipuu lähemmäksi ja liittyy taisteluun. Suunnitelma on hyvä ja se päätetään toteuttaa. Laivalla siirrellään lyhtyjä keulaan, josta ne voidaan sytyttää kun ollaan Pieksijän rinnalla. Dario ja Roku johtavat iskuryhmänsä vihollislaivan vierelle ja nousevat laivaan.


Rystys-Grype tai "Nyrkkeilijä" kuten Roku häntä kutsuu

Hyökkäys on täysi yllätys, kaksi kolmesta vartijasta kaatuu heti kättelyssä. Kuitenkin kolmas ehtii kutsua apujoukkoja, tai apumiehen. Hurjan näköinen arpinen mies ryntää kannella ja on taklata Rokun yli laidan. Mies, kuten Roku, taistelee paljain käsin. Roku ja Rystys-Grype ottavat mittaa toisistaan: Roku osuu useammin mutta Grype on hieman vahvempi kuin Roku. Dario lopettaa kolmannen vartijan Aamun Raivon ollessa laivan rinnalla ja sen lyhdyt syttyvät valaisten pimeän meren. Pääkallokoriste hohtaa yössä luoden hieman pelkoa Pieksijän miehistöön. Mitaba loikkaa vihollislaivan kannelle ja iskee Grypeä harpuunallaan, Grype antautuu kertoen ettei halua missään tapauksessa kuolla ja koko miehistö on valmis liittymään heihin. Hieman yllättävä antautuminen hyväksytään ja viholliset riisutaan aseista.

Grype kertoo, että Isabellalla oli sopimus saaren haimiesten kanssa ja hekin pelkäävät niitä. He olivat tulossa hakemaan aarretta, joka on saarella nyt kun Isabella jäi vangiksi. Roku kehottaa muuta päällystöä kiirehtimään sillä runon mukaan auringonnousu paljastaa aarteen paikan. Komento jätetään Ivylle ja päällystö suuntaa rantaan.

Epilogi

Matkalla saarelle tapellaan haimiehiä ja näiden hairatsuja vastaan. Morianin uusi haarniska on kätevä vesitaistelussa, mies ei uppoa veden alle käyttäessään rautapaitaa. Sahuagit voitetaan ja hait ajetaan pakosalle. Saari on rehevää viidakkoa ja lahden poukaman yli kasvaa paljan liaaneja. Auringonlasku paljastaa pääkallomaisen kallion ja kultaisen hampaan, josta runossa puhuttiin. Aarre odottaa!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped