(:toc:)

"If there's a bright center to the universe, you're on the planet that it's farthest from.”

Luke Skywalker

Hahmonluonti

Ominaisuudet

25 pts point buy seuraavin hinnoin: 8=0, 9=1, 10=2, 11=3, 12=4, 13=5, 14=6, 15=8, 16=10, 17=13, 18=16

Rotu

Ihminen

(-)

Galaksin laajimmalle levinnyt rotu. Keisari Palpatinen tultua valtaan ajatukset ihmisrodun ylemmyydestä muihin rotuihin nähden nousivat hyvin merkittävään asemaan. Tämän seurauksena monia muukalaisrotuja vainottiin, sijoitettiin leireille tai orjuutettiin.

Aleena

(+2 Dex, -2 Cha)

Pienikokoinen matelijamainen humanoidirotu, jolla on luontaisia taipumuksia tutkimus- ja avaruusmatkailuun. Aleenoilla on nopeat refleksit ja erityinen adrenaaliniä erittävä elin, jonka ansioista he kykenevät lyhytkestoisiin nopeuden pyrähdyksiin.

Bothan

(+2 Dex, -2 Con)

Uteliaita, manipuloivia ja nokkelia humanoideja. Näyttävät tältä. Bothaneilla on keskiverto ihmistä voimakkampi tahto. Palpatinen valtaantulon jälkeen bothaneita tavataan lähinnä omalla kotiplaneetallan Bothawuilla ja galaktisilla reuna-alueilla.

Cerean

(+2 Int, +2 Wis, -2 Dex)

Rauhallisia, rationaalisia ja älykkäitä humanoideja. Näyttävät tältä. Cerealaisia pidetään poikkeuksellisen intuitiivisina olentoina, jotka tuntuvat kaiken aikaa olevan askeleen edellä kaikkia muita. Cerealaisia tavataan lähinnä kotiplaneetallaan Cerealla.

Duros

(+2 Dex, +2 Int, -2 Con)

Ylpeitä ja opportunistisia humanoideja. Näyttävät tältä. Laajalle levinnyttä durosrotua pidetään yhtenä ensimmäisistä avaruusmatkailijoista. Rodusta on olemassa myös erinäisiä variaatioita, joista merkittävimpiä lienevät kauppaliitossa vaikuttaneet neimoidilaiset.

Ewok

Ewokkeja ei ole vielä löydetty 19 BBY. Heidän ensimmäinen kohtaamisensa muiden ajattelevien rotujen kanssa on vasta Endorin taistelun aikana. (Ei pelaajahahmorotu)

Gamorrean

Gamorralaiset ovat isokokoisia humanoideja, joilla on vihreä iho, sarvet, ulkoneva alaleuka ja torahampaat. Gamorralaiset ovat ylpeitä, itsepäisiä ja väkivaltaisia. Gamorralaiset ovat moneen muuhun rotuun verrattuna varsin primitiivisiä. Heitä tapaa harvoin muualla kuin omalla kotiplaneetallaan ja galaktisilla reuna-alueilla, jossa he toimivat usein henkivartijoina tai palkkasotureina. (Ei pelaajahahmorotu)

Gungan

Gunganit ovat pitkiä, hoikkia, matelijamaisia humanoideja, joita pidetään yleisesti useimpia muita rotuja primitiivisimpinä. Keisari Palpatinen tultua valtaan useimmat gunganien kaupungit tuhottiin Naboon taisteluissa ja rodun rippeet vetäytyivät entistä syvemmälle Naboon soisiin viidakkoihin. (Ei pelaajahahmorotu)

Kel Dor

(+2 Dex, +2 Wis, -2 Con)

Voimakastahtoisia vahvan oikeustajun omaavia humanoideja. Näyttävät tältä. Keldorien aistit, joista erityisesti hämäränäkö, ovat ihmistä paremmat. Keldorit joutuvat käyttämään erityisiä hengityssuodattimia muualla kuin oman planeettansa ilmakehässä.

Mon Calamari

(+2 Int, +2 Wis, -2 Con)

Järjestelmällisiä, mutta idealistisia humanoideja. Näyttävät tältä. Moncalamareilla on erinomainen hämäränäkö ja keuhkojen lisäksi toimivat kidukset. Moncalamarit jakavat kotiplaneettansa toisen rodun, quarreneiden kanssa.

Quarren

(+2 Con, -2 Int, -2 Cha)

Käytännönläheisiä ja konservatiivisia humanoideja. Näyttävät tältä. Quarrenit ovat täysin amfibisia.

Rodian

'''(+2 Dex, -2 Wis, -2 Char)

Sitkeitä ja peräänantamattomia, mutta myös väkivaltaisia humanoideja. Näyttävät tältä. Rodialaisilla on erinomainen hämäränäkö.

Sullustan

(+2 Dex, -2 Con) Pienikokoisia humanoideja, jotka tunnetaan uteliaisuudestaan, rämäpäisyydestään ja erityisestä huumorintajustaan. Sullustanit näkevät pilkkopimeässä.

Trandoshan

(+2 Str, -2 Dex)

Isokokoisia matelijamaisia humanoideja, jotka tunnetaan sotaisuudestaan ja peräänantamattomuudestaan. Trandoshanit näkevät pilkkopimeässä ja kykenevät regeneroimaan jopa menetettyjä raajoja.

Twi'lek

(+2 Cha, -2 Wis)

Sosiaalisia ja kauniita, mutta myös heikkotahtoisia humanoideja. Näyttävät tältä.

Zabrak

(-)

Määrätietoisia ja kilpailunhaluisia humanoideja. Näyttävät tältä.

Hahmoluokka

valitaan seuraavista (esimerkkejä kaanon-hahmoista):

  • Jedi (Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ayla Secura, Quinlan Vos)
  • Noble (Padme Amidala, Leia Organa, Chancelor Valorum, Bail Organa)
  • Scoundrel (Han Solo, Lando Calrissian, Dash Rendar)
  • Scout (Chewbacca, Wicket the Ewok)
  • Soldier (Wedge Antilles, Biggs Darklighter, Zam Wesell, Jango Fett)

Kaikki muu

  • Taidot, featit, talentit, destiny, force points, force powers, equipment, jne. kirjan mukaan. Hahmot aloittavat tasolta 1.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped