Täältä löydät Suomen aluekoordinaattorit. Suomen Venture-Captainina/Taivalkapteenina toimii Markus Hyytinen Oulussa ja Venture-Lieutenanteina/Taivalluutnantteina toimivat Minna Hiltula Tampereella ja Toni Miinalainen PK-seudulla. Markus vastaa Suomen Pathfinder/Starfinder Societyn asioista laajemmin ja Minna ja Toni vastaavat omien paikkakuntiensa toiminnasta. Voit ottaa vapaasti yhteyttä kaikissa askarruttavissa asioissa.

Vaihtoehtoisesti toinen varteenotettava tapa ottaa yhteyttä pelaajiin ja pelinjohtajiin on kytkeä itsensä IRC-verkkoon. Serveri on bo.cx ja kanavana toimii #raidauskolo.

Aluekoordinaattorit 
NimiSähköpostinickPFS#Paikkakunta
Minna HiltulaPFSTampere@gmail.comRei4304Tampere
Toni MiinalainenPFSHelsinki@gmail.comSwyrlyn112455PK-seutu
Markus HyytinenPFSOulu@gmail.comAgape67561Oulu

Missä pelataan?

Tampere

Tampereella pelataan pääosin ihmisten yksityisasunnoissa keskustan tuntumassa. Kuukausittainen pelipäivä järjestetään Kalevassa sijaitsevalla Domus-klubilla, osoitteessa Väinämöisenkatu 11-13. Lisäksi välillä pelejä on myös Hervannassa sijaitsevalla TTY:llä. Lisäinfoa Tampereen pelipäivistä (mm. tulevat pelipäivät) löytyy täältä.

PK-seutu

Pääkaupunkiseudulla pelataan pääosin Helsingissä ja Espoossa ihmisten yksityisasunnoissa. Tarkemmat ohjeet pelipaikasta löytyy aina joko ilmoituksesta tai tarvittaessa voi kysyä yksityisviestillä pelijohtajalta. Otaniemessä järjestetään pelipäivä noin kahden viikon välein Jämeräntaival 5A, 02150 Espoo osoitteessa.

Oulu
Jos haluat sinun kaupunkiisi Starfinder Societya säännöllisemmin ja/tai olisit itse kiinnostunut järjestämään alueellasi säännöllisiä pelejä, ota yhteyttä Markus Hyytiseen!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped