Karhumetsästäjä

- Legendaarisen dramaattisen taistelun Rasputinin joukkojen kanssa päätyttyä, sankarit vetäytyivät La Gordan keijuretriittiin, mukanaan nuori prinsessa Anastasia, tiedemies Viktor Miroslav, sotaveteraani Dmitri ja joukko Rasputinin vampyyripalvelijoiden näännyttämiä sotilaita. Retriitissä Miroslav kertoi miten Maailmanankkurit saadaan sammutettua, ja Rasputinin taivaissa sijaitseva linnoitus tuotua maan päälle. Pablo lohdutti nuorta Anastasiaa, kysellen tältä samalla tämän elämästä ja maasta johon he ovat päätyneet. Suunnitelma on selvä; Ryhmä A (Akariel, Grag, Dmitri ja Miroslav) lähtevät yhdelle tornille, ryhmän B (Pablo, La Gorda, Hesekiel) ottaessa toisen. Huomenna on viimeisen näytöksen aika.

- Rasputinin armeijan sotilaat eivät ennenkään ole antaneet oikea haastetta Golarionin sankareille, ja vaikka konekivääripesäkkeet ja toisessa torniparissa sijaitsevat Kalpeat Muukalaiset saavat vahinkoa aikaan, on pian ankkurit sammutettu ja Rasputinin luostari voidaan vetää maan päälle. Kun Grag valmistautuu tekemään tämän Miroslavin avainhansikkaalla, käyvät kuitenkin Rasputinin armeijan viimeiset soturit heidän päälleen. Kersantti Lavrentin johtamat päättömät kasakat käyvät viimeiseen rynnäkköön sankareita vastaan, mutta Gragin ja Akarielin hurjaakin hurjempi hyökkäys kaataa kasakkaveteraanin, ja jopa lumihangesta heidän kimppuunsa hyökännyt raivohullu Karhumetsästäjä piikikkäässä haarniskassa kaatuu lopulta.

- Grag käyttää hansikasta, repäisten aika-avaruuden portit auki ja raahaten Rasputinin linnoituksen ulottuvuuksien välisestä tilasta takaisin Maahan. Viimeiset parannukset ja vahvistukset, ja sankarit astuvat linnoitukseen sisään. Atriumissa he kohtaavat Rasputinin vampyyripalvelijat, nosferatu-munkit Veljekset Kolme. Kolme vampyyriä kuitenkin kärsivät paljon La Gordan lonkeroloitsujen, Hesekielin itseräjäytysloitsun ja Akarielin sapelin käsissä, ja pian ne vetäytyvät. Lopulta he pääsevät samaan tilaan Rasputinin kanssa, joka seisoo suuren mekaanisen koneistonsa päällä, violetin energian purkautuessa hänen silmistään ja suustaan.

- Rasputin on voimakas vihollinen. Hän kääntää painovoiman päälleen, käskien samalla Pabloa satuttamaan itseään. Hän on myös suojassa oman anti-elämän kuplansa sisällä, jättäen Mustan Pedon raapimaan tämän taikuuden kilpeä. Rasputin koittaa pysäyttää sankarit paikoilleen, jähmettäen vain la Gordan maahan mahtinsa voimin. Grag muuttuu jättiläiseksi, ja suurella kantamallaan ja pitkällä keihäällään hän pääsee satuttamaan Rasputinia toden teolla, johon tämä vastaa vapauttamalla suuren tulimyrskyn, joka kaataa Mustan Pedon maahan ja polttaa La Gordan pahasti. Pablo kumoaa tämän antielämän kilven, ja poistaa muitakin loitsuja tältä. Gragin toinen hurja hyökkäys kaataa hullun munkin maahan. Pablo siirtyy suremaan ystäväänsä, Grag parantaa La Gordan haavoja....ja Rasputin nousee Gragin iskun alta pystyyn, täydessä ruumiin ja sielun voimissaan.

- Erä 2: Grag siirtyy uuteen hyökkäykseen, Rasputinin koittaessa tuhota epäpyhällä energialla vihollisensa. Gragin hyökkäyksen uusi kierros on yhtä raivokas, ja Akarielin avulla he heittävät Rasputinin päin seinää, Gragin Louhensurman lävistämänä. Taas jälleen, Rasputin näyttää kuolleen mutta nousee jaloilleen, kuitenkin paljon heikompana. Hän koittaa tuhota Akarielin negatiivisen energain voimalla. Lopulta Akariel leikkaa hänen päänsä irti, tappaen hänet kolmannen kerran, ja Rasputinin sielu valuu takaisin hornaan mihin se kuuluu. Hiljaisuus laskeutuu Akuvaskyanin luostariin. Pablo polvistuu Hesekielin ruumiin viereen, ja Akariel löytää koneiston nurkasta maatuska-nuken, joka kuvastaa vanhaa naista, yhdistettynä kuparijohdolla suureen koneistoon. Akariel vääntää nukkea auki, ja vanhan naisen ääni täyttää huoneen:

KYLLÄ SIINÄ KESTI!

...ja Akariel, Grag, La Gorda, Pablo ja Hesekiel paiskautuvat pois Maasta.


Rasputin, hullu munkki

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Noitien Kuningattaren Kosto:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped