Kronikat
Kolmas kronikka tasoille 8.10, laittakkaa milel hahmolle haluatte. Laitan vanhoille numeroille, jos ei toisin sanota. -JJape

48567-19 -Filadeus

3674-20 xJx
39485-24 -Tomahawk
Sääntökeskustelu
Tänne voi kommentoida sääntösivulta löytyviä sääntöjä sekä antaa omia ehdotuksia.

Stattisysteemi - mitä haluaatte:
Filadeus: preferoi heitettyjä statteja?
Tomahawk: preferoi point buyta?
Palkki: kaikki on ok
xJx: ristinolla > point buy > muut
Yllä olevan perusteella ristinolla olisi millä mennään.

Hero pointit
Mietin, että tässä voisi halutessaan käyttää hero pointteja. Keskimäärin yhden per kirja - vähemmän, jos on ennestään hamstrattuna, ja enemmän, jos on käyttänyt kaiken hengissä pysymiseen. Jos otetaan käyttöön, jotkut kovimmat vihollis-npc:t saisivat myös yhden hero pointin. Olen tämän suhteen 50:50, voi kommentoida. -JJape

Hahmonluonti
Voitte luoda joko yhtenäisen ryhmän taustalla, tai omat aloittelevat seikkailijat, jotka ovat innostuneet kunniasta ja mammonasta, joka on tarjolla (taldaani)aatelisen pelastamisesta. Joko kiertelevä palkkasoturi tai Heldrenin paikallinen. Jos teette paikallisen, sanokaa tästä - tiedätte aloituskylästä hieman enemmän, ja voidaan käydä joko läpi kasvotusten tai irkissä lyhyesti.

Eniten hahmonluontiin auttavat nuo Player`s Guiden traitit. Nämä ovat hyvin kamppanjaan henkeen sopivia - valitkaa fluffin mukaan. Jos traitti on heikko teidän hahmolle, sitä voidaan buffia, esimerkiksi:
- Jos hahmolla on valmiiksi class skilleina saatava skilli, voidaan ottaa toineen fluffiin sopiva class skill, tai sitten trait bonus on yhden suurempi
- Blood of Giants(tjsp) +1 bonuksen voi myös laittaa bull rushiin tai overrunniin

Kamppikseen löytyy moni temaattisesti sopiva class feature/arkkityyppi/prestige class. Alla listattuna muutamia - päivittelen kun kerkeän lukemaan kaikkien kirjojen ekstramateriaalin tarkemmin:
- Kaikki jäähän ja tuleen liittyvät istuvat erinomaisesti teemaan (oracle mysteryt, witch patronit, domainit ym.). Joillain vihuilla on toki näihin immuniteetteja, mutta ei kaikilla, ja monet näistä saatavat class featuret ovat tässä kamppiksessa todella hyödyllisiä.
- Ylläolevaan liittyen, vastaavat tuli-class featuret ovat myös hyviä.
- Cleric: Milani sopii kamppiksen teemaan, kuten myös tunnetumpi Iomaedae.. Evil-jumalien clericit eivät yleisesti ole suotavia, mutta Kostchtchie sopii kamppikseen. Ja toki Asmodeus sopii aina kaikkeen.
- Ranger: sopii hyvin kamppikseen. Favored enemy:human on yleispätevä, muuten kirjojen vihutyypit vaihtelevat varsin reilusti.
- Witch: sopii erinomaisesti kamppikseen. Jää-patronien lisäksi kamppikseen sopii hyvin Fate:
2nd — doom, 4th — anticipate peril, 6th — helping hand, 8th — blessing of fervor, 10th — greater forbid action, 12th — contingency, 14th — jolting portent, 16th — maze, 18th — wish.
- - Skald, ja ulfeeni-arkkityypit Teemaan sopivia.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped