tag V20 Vampire

e02: The Blind and The Foolish

Sisältö

(:toc:)

(:num:)

Premissi

Käydään läpi tapahtuneet Prezin avulla: http://prezi.com/un1_an6ashyk/the-bitter-highway-e02/ (tää on ihan turhaa hipstereilyä, mutta tulipahan nyt totakin softaa kokeiltua --V)

Kaivola on juuri äsken lähtenyt jonnekin "turvallisuuskeikalle", ja joukko Ravnoksia on päättänyt leiriytyä hahmojen kanssa samalle parkkipaikalle. Wilhelm on antanut posselle kasan lokaatioita, joihin anarkkipropagandaa kannattaisi levittää ja Gustav olettaa hahmojen suorittavan saksan pikakurssin Camarillan perinteiden ulkoa opettelun lisäksi.

Unissa esiintynyt kirkko, on osoittautunut varsin tavanomaiseksi pommitetuksi kirkoksi, joka nyt vain sattuu sijaitsemaan aivan Berliinin keskellä. Valerie on kuitenkin vihjannut omaavansa tavan saada selville kuka unissa ollut muukalainen on, mutta vain vaarallisen ja ehkä hieman epäilyttävän tempun avulla.

Synopsis

Kelasimme tapahtumia hieman taaksepäin, koska Aleksi oli poissa, ja Kaivola oli siitä syystä hyvä siirtää sivuun jo ennen Ravnoksien saapumista.

1. Ne Ravnokset

Toinen yö päättyi Ravnosten saapuessa paikalle kahdella Kleinbussilla ja yhdellä etäisesti niitä muistuttavalla pakettautolla. Kaikki saattueen autot oli maalattu täyteen obskuureja merkintöjä, jotka Raikamo tunnisti pitkällä itäeuroopan sotilastoimintakokemuksellaan varoituksiksi ja uhkauksiksi [murtovarkaita ja tunkeutujia kohtaan].

Ravnosten johtajatar Natalia (kuvassa yllä) esitteli seureensa, jossa hänen lisäkseen oli hieman heikomman oloinen Alexei ja joukko muita merkityksettömäksi jääneitä (pääosin kaltaisia) kätyreitä.

Hahmojen kerrottua pyörivänsä ympäri kaupunkia ruhtinaan antamalla tai siis hyväksymällä propagandaretkellään - he ehdottivat yhteenlyöttäytymistä retkien ajaksi. Yllättäen posse suostui pitkän väittelyn jälkeen Natalian ehdotukseen, joten Ravnokset jäivät bunkkaamaan asuntoautojen tuntumaan päivän ajaksi. Natalian virallisena perusteluna oli Ravnosten etsimä "juttu", joka saattaisi olla kaupungissa ja porukassa toimimisen tuoma turvallisuus. Todellisuudessa hahmot olivat selkeästi vain oivallinen ja harmiton smokescreen Natalian puuhille.

2. Yö Natalien seurassa

#) Kyllä - tää on just niin järjettömän oloista kuin miltä se kuulostaa. Tai no ei täysin. Natalia on äärimmäisen resilentti kaltainen, jonka 8 apuria nukkui viereisissä autoissa. Ja oikeasti teko palveli Natalian agendaa ja pahetta tai siis klaaniheikkoutta. Toisaalta kyseessä saattoi olla vain pysyvähkö chminestryilluusio.

Jostain käsittämättömästä syystä Natalia halusi hahmojen vaunuun sisälle, ja sai Jésuksen suostumaan "unikaverikseen"#. Natalian hakiessa tavaroitaan Kalev piti Jésukselle puhuttelun [sensuroitu ihmisryhmään liittyvä nimitys] päästämisestä meidän vaunuihin.

Aamulla Natalien vielä koomatessa Valerie piti posselle pienen briiffin. Hän itse aikoi käyttää yön siihen, että eräs esine saataisiin vaunusta pois, ja paikkaan, josta kiertolaiset eivät sitä voisi löytää. Tästä syystä muun possen olisi toimitettava Status Perfectus -flaijerit ruhtinaan "suosituksen" mukaisille kaltaisille itsenäisesti. Tai siis niiden Ravnosten "avustamina".

Saare ja Raikamo tsekkasivat Natalian varusteet nopeasti ennen tämän nousemista - mutta muuten tuohon vampyyriin ei kajottu.

Lyheyn neuvonpidon jälkeen Valerie lähti viemään erikoista hieman A3:sta isompaa luonnonsilkkiin käärittyä arkkia "turvaan" ja muu Posse valmistautui vierailemaan "suositeltujen" kaltaisten luona.

3. Hautausmaa

Natalian noustua posse suuntasi julkisia käyttäen kohden vanhaa pohjoisberliinissä sijaitsevaa hautausmaata, joka kuului Henrik Thullin valtakuntaan. Keskieurooppalaiseen tapaan Hautausmaa oli suljettu yöksi, joten hahmot hyppäsivät Ravnosten kanssa aidan yli ja alkoivat etsiä Henrikin mahdollista majapaikkaa hautausmaalta.

Melko pian hahmot huomasivat 1) Natalien kadonneen ja 2) Henrik Thullin löytäneen heidät haulikko kädessään ja asteen ärtyisänä. Lyhyen suostuttelun ja Presencen käytön jälkeen Thull suostui kuulemaan Anarkkien linjasta - ja lopulta tuli siihen tulokseen että tää Anarkkihommahan on aika siistiä. Lisäksi kuultuaan että ruhtinas Wilhelm voisi olla anarkkimyönteinen hän sanoi aikovansa harkita tilustensa siirtämistä Wilhelmin alaisuuteen.

Aivan viimeiseksi hän mainitsi, kuin rivien välistä, olleensa aikaisemmin tekemisissä myös "Viimeisen Reichin" kanssa. Kyseessä oli jonkinlainen saksalainen vampyyriporukka, joka oli halunnut rekrytoida Henrikin.

4. Diskoteekki

 1. Julkiset
 2. Ken Sent Me
 3. Räkki
 4. Se patsasmies

5. Parantola

 1. Julkiset
 2. Hiipiminen
 3. Taistelu pihalla
 4. Poistuminen
 5. Grand Theft Auto

6. Caine, se oli Caine!

 1. Valerien selitys
 2. Päätöksiä, päätöksiä
 3. Se patsasmies taas
 4. Stake Through the Heart

Kalat

HahmoCXPTXPKehitys
Jésus:4 +44 +4(Agatha +1, Natalie +1)
Saare3 +43 +4(Agatha -3)
Raikamo3 +43 +4(Section 6 +1)
Kaivola33Free merit: Drink Coffee (kuten Eat Food)

Uusin aihe !!! ja ylimmäksi, uusi kommentti aiheen alla alimmaksi. Saa osallistua, vaikka ei olisi mukana kamppiksessa. Kommentin perään puumerkki.

Keskustelu

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped