Graulien talo

Prologi

Sankarit saapuivat Konnanselän kylään, tarkoituksenaan suunnata kohti Rannickin linnoitusta. Linnakkeelle asti ei päästä sillä he löytävät Grauleina tunnetun puolijätti perheen ladosta kolme Mustien Nuolten jäsentä tajuttomina.

Graulien vangit ja talo

Vangit hoidetaan nopeasti tajuihinsa, jotta heiltä voidaan kuulla mitä on tapahtunut. Samoojat kertovat miten Rannick joutui hyökkäyksen kohteeksi ja käytännössä Mustia Nuolia ei enää ole. Viimeiset Mustat Nuolet jäävät latoon odottamaan, että sankarit tutkimassa Graulien talon ja päästämässä sekasikiöt päiviltään. Kraven luovuttaa heille kaikille heittokirveet hätätilanteita varten.

Taloon pääseminen tuottaa hetkellisiä ongelmia, kuisti oli ansoitettu. Terävät piikit ovat puhkaista Kravenin jalat mutta mies onnistuu välttämään piikit. Sen sijaan sahan terät lattialautojen välistä repivät muiden jalkapohjat heikkoon kuntoon. Alazor paikkailun jälkeen sankarit jatkavat matkaa.

Sisältä löydetään lisää ansoja mutta ne onnistutaan välttämään. Epäonnekkaasti sankarit päätyvät "Mami" Graulin huoneeseen heti ensimmäiseksi teokseen. Taistelu on pitkä ja hankala, puolijätti loitsija "piilottelee" ensin zombiensa takana ja seuraavaksi kutsumiensa ötököiden takana. Lopulta itse loitsijan kimppuun päästään. "Mami" kuitenkin pakenee paikalta loitsulla, jonka Camlon tunnistaa lyhyen matkan teleportaatioksi. Sankarit jäävät kuuntelemaan mistä päin taloa alkaa kuulua meteliä yli 300 kiloisen puolijätin toimesta. Pian pihalta kuuluu Vale Temroksen huuto, "Mitä helvettiä!" ja sankareille tulee kiire pelastaa Mustat Nuolet uudemman kerran. "Mami" saadaan kuitenkin voitettua ja Mustat Nuoletkin säästyivät lähes ehjinä yllättävästä kohtaamisesta.

Sankarit palaavat takaisin taloon. Teloitettuaan muutaman puolijätti kakaran sankarit suuntaavat alas. Sieltä löydetään puolijätti ja tämän koiran kokoiset rotat. Lyhyen taistelun jälkeen puolijätti pakenee homeisen seinän läpi toiseen huoneeseen, josta löydetään elävä kasvi, joka ilmeisesti on joskus ollut myös puolijätti. Taistelu kasvia vastaan yllättävän haastava, "mokoma ylikasvanut jukkapalmu" kun hallitsee juurilonkeroillaan koko huonetta. Lopulta Kravenin voimakas hilpparin heilautus kaataa kasvin. Samalla puolijätti on melkein tappaa Armandin mutta Kraven ehtii lyömään myös puolijätin hengiltä.

Sankarit kiertävät kaikki huoneet ja keräävät puolijättien aarteet itselleen. Lopulta joukko suuntaa takaisin Konnanselälle.

Epilogi

Isä Shreedin kanssa keskustellaan Rannickin kohtalosta ja mietitään mitä pitäisi tehdä. Lopulta Vale Temros ehdottaa Rannickin takaisin valtaamista. "Meille ei makseta tästä tarpeeksi" on sankarien mielipide.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped