Vihan Katakombit

Prologi

Sankarit löysivät Ameiko Kaijitsun Lasipajan kellarista. Tämän kaappaaja, Tsuto Kaijitsu, pakeni salakäytävää pitkin. Sankarit yhdessä sheriffi Hemlockin kanssa lähtivät tutkimaan käytävää.

Salakäytävästä löytyy, salakäytävä?

Tsuton pakokäytävä osoittautui tunneliksi merenrantaan. Tsuton jäljet loppuivat mereen, murhaaja oli paennut Hiekkasärkästä vesiteitse. Käytävää päätettiin tutkia tarkemmin. Alazorin tarkat silmät löysivät käytävästä erilaisen kohdan, joka osottautui ontoksi. Seinämän takaa paljastui uusi käytävä, jota joukko päätti alkaa tutkia.

Ikiaikainen luolasto kotikylämme alla...

Sankarit etenivät uutta käytävää pitkin tarkasti rakennettuun luolastoon. Luolastosta löydettiin mm. irvokkaita hirviöitä, jotka tuntuivat haistavan sankarit pitkän matkan päästä, vargoili, mutanttihiisi (jonka miekan huitaisut olivat koitua Kravenin kohtaloksi), zombeja ja lopulta luolaston "valtiatar", pieni demoni joka kutsui itseään Eryliumiksi.

Taistelu otuksen kanssa osottautui vaikeaksi, johtuen sen kyvystä muuttua näkymättömäksi. Sankarit yrittivät monin eri keinoin saada demonin muuttumaan näkyväksi: heittelivät alttarin astioita, pilkkasivat Lamashtua, haukkuivat pelkuriksi ja rikkoivat paikkoja. Demoni ei alkuun reagoinut näihin syytöksiin muuten kuin heittämällä lumottua tikariaan mutta kun Armand aloitti täsmällisen astioiden hajottamisen demonin itsehillintä petti ja se oksensi Armadin päälle ja yritti pian viiltää Kravenin kurkun auki. Demonin muuttuessa näkyväksi Armand loikkasi sen päälle ja Kraven laittoi otuksen tiukasti rautoihin.

Ryöstösaaliin kohtalo

Katakombeista löytyi kaikenlaista ja Camlonin tehtyä tutkimustyötä saatiin selville, että monenlaista tavaraa oli mukaan tarttunut. Demonille ostettiin lintuhäkki ja alettiin miettiä mitä tavaroille tehdään. Lopulta parhaaksi tavaksi päästä hyvin kiistanalaisista tavaroista eroon oli huutokauppa Ruosteisen Lohikäärmeen yksityissalongissa.

Bongasin roguenne inventaariosta returning daggerin. Oletan että tämä on Eryliumilta otettua loottia? Huomasit varmaan, että ko. dagger on tiny. -Navdi

Hyvä lisäys, jäi kyllä itseltä huomaamatta. -Blue_Hill

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped