Nimi: Janos Patrescu

Konsepti: Suvun huoleton vanhin poika. Kasvanut kultalusikka suussa ja keskittänyt tarmonsa ennemmin elämän iloihin kuin käytännön asioihin.

Persoonallisuus: Mukavuudenhaluinen, ulospäinsuuntautunut, pikkumainen, velmu, nopealiikkeinen

Tyyli:
Janos käyttää paljon aikaa pukeutumiseen ja koristautumiseen. Hänen makunsa on hieman yliampuvaa ja koristeellista (jopa metsästäessä). Hän myös välttää pukemasta päälleen mitään sellaista vaatekappaletta, mikä aiheuttaisi hänelle fyysisesti epämukavan olon. Janos pyrkii aina pukeutumisellaan ja koristautumisellaan muistuttamaan muita asemastaan ja ylevistä sukujuuristaan.

Taustat: aatelismies,intohimoinen metsästäjä,kaksintaistelija

Erikoistaustat: vampyyri (neonate)

Kyvyt: Eläimen käskeminen, lihanmuokkaus

Lihanmuokkaus toimii tästedes niin, että sallii oman lihan ja luun muokkaamisen jos sen tekee ajan kanssa. Hahmo ei siis kykene muuttamaan kättään luukynneksi sekunnin murto-osassa. Lihanmuokkaus ei myöskään toimi sellaisenaan taisteluhaasteessa yliotenoppana. Se ainoastaan mahdollistaa hahmon "olla aseistettu" useimmissa tilanteissa.

Resurssit: Kronstadin Baliolin rälssi suku (to be speksed)

Heikkoudet:

Kainin aura
Janoksen läsnäolo aiheuttaa epämukavan olon ihmisille ja eläimille. Häntä tuntuu seuraavan pahan kosketus, joka vaikuttaa kaikkeen läheiseen ympäristöön. Janoksen käsissä vastapoimitut kukat lakastuvat ja parhaimmat ruuat menettävät makunsa. Kainin aura vahvistuu iän myötä.

Kielikello
Obsessiosta tulla kuulluksi ja vaikuttaa pätevältä aatelismieheltä seuraa kompulsio laverrella. Kompulsion vahvuus on suoraan verrattavissa folkloren vampyyriin, jonka on pakko laskea haudalleen levitetyt siemenet ennen kuin voi poistua hautausmaalta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped