Nimi: Regina von Habsburg

Konsepti: kreivi Janos Patrescun nuori saksalainen vaimo, kreivin poikien äitipuoli, tekijän suosikki

Persoonallisuus: sosiaalinen, huomionkipeä, nautiskelija, vallanhaluinen

Tyyli: Regina antaa aatelisuutensa näkyä niin vaatetuksessaan kuin käytöksessään, mutta esiintyy silti naiselle sopivan nöyränä ja hurskaana. Tummien slaavien keskellä vaalea Regina on suorastaan enkelimäisen kaunis. Säröä olemukseen tuo Reginan pakkomielteisen taikauskoinen käytös.

Muut taustat: femme fatale, luostarikasvatuksen saanut aatelisneito, mystikko

Näistähän tuo mystikko oli kaiketi menossa vaihtoon. Mitäs tilalle?

Hmmm...mystikko ei tosiaan toimi tällä hahmolla. Tilalle voisi ottaa jotain aivan erilaista, ehkä jotain käytännönläheistä. Pitää pistää mietintämyssyyn. Ideoita saa toki myös antaa.

Erikoistaustat: vampyyri neonate

Kyvyt: Lumo, Lihan muokkaus

Väkevyys (1)

Inhimillisyyden tie 1 --> mites nämä polut nyt menikään?

Toimivat kuten taustat, eli antavat noppia pedon vastustamiseen. Tämän tarkempi mekaniikka on työpöydällä to do -listalla. Tiet ovat samat kuin Vampire: The Dark Agesissa, joskin kaikki PC:t aloittavat inhimillisyydellä. Myöhemmin voidaan katsoa josko joku muu tie tai kenties jopa sabbatin synnyttyä joku polku voisi olla soveliaampi.

Heikkoudet: Taikauskoinen, Noidan merkki

Taikauskoinen

Vampyyri uskoo, että vampyyrien traditionaaliset heikkoudet vaikuttavat hahmoon, mikäli hän ei ole etukäteen varautunut niihin. Mikäli vampyyri kohtaa yllättävässä haastetilanteessa ristin, juoksevaa vettä, valkosipulia, tms, häntä vastustavat haasteet ovat yhden yliluonnollisen kykynopan verran vahvempia. Valmistautuminen voi olla esimerkiksi "Ehostukseni on viimeisen päälle, jotten erotu peileistä elävistä.", "Valmistaudun ristien ja kristinuskon symbolien kohtaamiseen rukoilemalla voimaa Saatanalta." tms.

Jokailtainen valmistautuminen yön koitoksiin on pakollista, jotta Regina uskaltaa lähteä liikkeelle. Regina maalaa näkymättömällä voimalla ympärilleen viisikannan, joka suojelee häntä valkosipulilta ja juoksevalta vedeltä. Tämä symboli näkyy herkille ihmisille ja elämille noidan merkkinä (ks. kuvaus alla). Tästä syystä Reginan tulee kantaa povessaan munanmuotoista kiveä, amulettia joka estää pahan silmän vaikutuksen. Kristinuskon symbolien voimaa Regina heikentää pitämällä vasemman käden sormiaan ristittynä symbolin läheisyydessä.

Noidan merkki

Reginan saapuessa huoneeseen voivat kynttilöiden ynnä muiden liekit leimahtaa hetkellisesti. Eläimet sähähtävät eivätkä päästä Reginaa mielellään lähelleen. Reginan ympärillä saattaa myös leijua rikin tuoksu ja pahimmillaan jopa maito hapantua. Merkin vaikutukset voimistuvat hahmon negatiivisten tunteiden myötä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped