(:toc:)

(:num:)

Kauden 1 sivuhahmot

Antagonistit

Waine Palgane (Väinö Pälkäne)

Waine on tunnettu noita, joka saapui uuteen maahan 1783 perheineen. S01 kadotetut etsivät Wainea tämän kadottua puoli vuotta aikaisemmin.

Sukua S01 päähahmolle Hedwig Thompson.

Wainen... tahto tai henki löytyi hänet puukottaneen Harry Laakson isoisän ruumiista, Alicen harsossa sijainneesta asuinpaikasta.

Alice Palgane(Aino Pälkäne)

S01: Ilmeisesti Wainen sisar, jonka välit Wainen puoleen suvusta ovat vähintään kylmät. Jokin ilmeisen voimakas seikka kuitenkin estää häntä ja Wainea tekemästä mitään toisilleen tai toistensa sukulaisille niin pitkään, kuin molemmat elävät.

Alice Palgane paljastui ensimmäisellä kaudella voimakkaaksi noidaksi, jonka tavoitteet olivat jaloja mutta äärimmäisen julmia.

Sivuosissa

Boot Jones (MIA)

Maximin vanha tuttu, erinäköisiin laittomuuksiin ja alakulttuureihin sotkeutunut musta kokki etelävaltioista.

Wallaman, Jack

Vanha intiaanimies, joka varoitti S01E01:ssä hahmoja auringonlaskun aikaan alkavasta myräkästä.

Saara-täti (Saara Palgane)

Hyvin iäkäs kadotettu, Toivola-kommuu^H^H^H^H^H^Hosuuskunnassa. Sukua Wainelle ja isotäti Hedwigille.

Yuri Nazarenko

Ukrainalainen Toinen, ilmeisesti Alice Palganen palveluksessa. Herännyt motoristi/vankilataustainen rintamapakolainen Neuvostoliiton afganistanin sodasta.

Anthony Khot

Squamis-intiaani, partionjohtaja.

Löytyi metsästä elämänilonsa menettäneenä.

Thomas York

Ordo Vellum -Vancouverin suurmestari. ~55 hyvin pukeutuva Kanadalaismies. Tuntee Niilo Särkijärven entuudestaan. Hieman harmaantuva arvokas vanhempi herrasmies.

Jonathan Faust

Ordo Vellum -operatiivi. ~35 hyvin pukeutuva Kanadalaismies. Ei anna millään tasolla ilmi omaa suhtautumistaan asioihin. Vaikuttaa melko rennolta, mutta on yllättävän tiukkapipoinen.

Jonathan Faust seurasi kauden 1 päähahmoja Alicen harsoissa sijaitsevaan asuinpaikkaan, ja jäi niille teilleen. Ordo Vellum ei pidä Jonathania petturina, mutta on siitä huolimatta ohjeistanut yhteistyätahonsa ottamaan Faustin kiinni tavattaessa.

Gerárd

Kadotettu, Hedwigin perheestä.

Matti

Kadotettu, Hedwigin perheestä.

Emilie

Kadotettu, Hedwigin perheestä.

Bret Holler (KIA)

Punatakki, jonka partioalueeseen Alice Lake Provincial Parkin lähistö kuuluu. Isoluinen ja vahvaleukainen kanadalaisjässi. Oikeassa valossa hän saattaisi jopa näyttää karismaattiselta - jos ei vaikuttaisi niin kyyniseltä ja kaiken nähneeltä.

Huomiona: Ainakin Harry Laakson käsitysten vastaisesti, punatakit eivät vastaa 1=1 amerikkalaisia pikkupaikkakuntien sheriffejä, vaan ovat pikemminkin sheriffien ja mustapukuisten FBI-agenttien ristisiitos. Ainakin tässä pelissä. (Tosiasiassa punatakit ovat ihan oikeasti Kanadan liittovaltion poliisivoimat - kts. http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Canadian_Mounted_Police)

Holler menehtyi kirveeniskuun Niilo Särkijärven kädestä, kauden 1 jaksossa 3.

Holler nähtiin kauden 1 viimeisessä jaksossa kävelemässä... ei kovinkaan eloisalla päällä ja Vittran seurassa. Vittran poistuttua, loppukin elämä katosi Hollerista.

Maxim Palgane(KIA)

Kadonneiden Unelmien kahvilan omistaja, joka päätyi Niilo Särkijärven tappamaksi. Hänen ruumiinsa jäi peittelemättä kahvilaan.

Maxim nähtiin kauden 1 viimeisessä jaksossa kävelemässä... ei kovinkaan eloisalla päällä ja Vittran seurassa. Vittran poistuttua, loppukin elämä katosi Maximista.

Kaudella yksi esitettiin epäilys Alicen ja Maximin sukulaisuudesta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped