Hyvä Ryan.

Ymmärrän hyvin että juuri nyt epäilet kaikkea sanomaani. Tarkoitukseni ei ole muuttaa tilannetta tämän osalta. Uskon itse voimakkaasti vain koettelemuksien tekevän yksilöistä riittävän voimakkaita suojelemaan ihmiskuntaa. Ja uskon että tulet jakamaan näkemykseni jos selviät elossa tänne asti.

Sitä ennen on kuitenkin syytä tehdä selväksi, ettei edellinen kokeeni sinun ja herra Waterin kyvykkyydestä jää viimeiseksi. Hän epäonnistui, sinun osaltasi tilanne on vielä ratkaisematta.

Joudun kuitenkin poikkeamaan modus operandistani, ja turvautumaan varsin selkeäsanaiseen kommunikaatioon tämän kirjeen muodossa saatuani selville teidän hallussanne olevan aikaisemman kumppanini kaltaisen olennon, jonka aiheuttama vaara on liian suuri sinulle ja ystävillesi.

1900 -luvun alkupuolella muutama järjestömme oppinut kehitti uuden ja mielestään vallankumouksellisen teorian maailmankaikkeuden todellisesta luonteesta.

Teoria lähti liikkeelle 1896 esiin tulleesta Berliinin koodeksista ja siinä esitetystä maailmankuvasta, jossa nukkujien todellisuus saatettiin nähdä eräänlaisena vankilana tai harhana.

Kuten tiedämme, Harso ja sen olennot, osoittavat ylläolevan teorian selkeästi vääräksi. Teoria laajensi alkukirkon kerettiläisten maailmankuvaa ovelasti: mitä jos me ihmiset emme olekaan se mitä "Sokea rakentaja" halusi vangita. Jos todellinen vankila onkin Syvä harso, jonka kalterit muodostuvat nukkujien todellisuudesta.

Ymmärrettävästi muut järjestömme oppineet eivät nielleet ajatusta ilman kritiikkiä. Pitkän keskustelun jälkeen ehdotettiin teorian oikeaksi osoittamiseksi neljää ehtoa:

  1. Jos kyseessä todellakin olisi vankila, olisi sen seinien ulkopuolella oltava jotakin jonka voisi tavoittaa. Tämän, "raa'aksi luomukseksi", "Alephiksi" tai "Lähtötodellisuudeksi" kutsutun tason tai ilmiön olemassaolo pitää voida osoittaa.
  2. Jos nukkujien maailma toimii vankilan kaltereina, seininä ja siten myös porttina täytyy sen sisältää jokin aktiivinen taho, joka estää mahdolliset pakoyritykset
  3. Jos harsoon on todellakin vangittu jotain hirvittävää tai pahaa, on se löydettävä ja tunnistettava.

Koska ehdoista on täytetty viimeisen sadan vuoden aikana vain kaksi, ja ehdot 1 ja 3 ovat edelleen osoittamatta toteen - on teoria katsottu epäonnistuneeksi ja sitä ei tästä syystä enää opeteta järjestömme airueille.

Ehdon kaksi täyttäminen opetti meille kuitenkin jotain todella kohtalokasta. Nukkujien maailma kätkee alleen kymmeniä jos ei tuhansia äärimmäisen vaarallisia olentoja, jotka on vangittu tavallisten rajatapausten sisään.

Nämä Palavaiset (tai Seraphim kuten heitä uskonnollisessa tekstissä kutsutaan) ovat ehdottomasti vaarallisimpia olentoja joita järjestömme on koskaan kohdannut. Ja jokainen tälläistä olentoa sisällään kantava kuolevainen tulisi pitää poissa kaikista tilanteista, joissa olento voi vapautua.

Olennon tai sitä kantavan rajatapauksen poistaminen on hyvin vaikeaa, ja voi vapauttaa Palavaisen vankilastaan.

Mukaan ottamanne irlantilainen poika kantaa sisällään tälläistä olentoa. Ymmärrät varmasti miten suuren vaaran hänen pitämisensä Lontoon alueella aiheuttaa nykytilanteessa.

W

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped