Hyvä Herra Ryan

Aloitetaan ilmiselvien asioiden toteamisesta: teillä ei ole mitään syytä luottaa keneenkään. Mukaanlukien, mutta ei rajoittuen, minuun. Tämä pitää sisällään niin teidän opettajaanne leikkineen sateenjumalan kuin biologisesti teille sukua olevan naisihmisen, jonka suojasimme tutkimuskeskuseemme Suomeen.

Sateenjumalan tavoitteena tässä tilanteessa on herättää Unien isä, ja ottaa tämän voimat omakseen. Tämä teko muuttaisi Näkymättömän Sodan hiljaista tasapainoa siinä määrin että minä tulisin antamaan lupani Protokolla #2:n soveltamiseen Lontoon alueella riippumatta ihmishenkien menetyksestä. Vaikka teknisesti Ordo Vellumin neuvonantajana ja Sotaneuvoston jäsenenä pidän kyseistä sopimusta suuressa arvossa, on se kuitenkin vain paperia joka palaa Protokolla #2:n liekeissä siinä missä betoni ja muinaiset jumalatkin.

Hän todennäköisesti yrittää saada teitä reagoimaan jotenkin johonkin uhkatekijään joka uhkaa hänen suunnitelmaansa. Oma epäilykseni tästä uhkatekijästä on vanha tuttavani herra A, joka pyrkii uskoakseni tekemään jonkinlaista outoa koetta käyttäen apunaan seurassanne olevia Marcus ja Rachel Simmonssia. Suosittelen teitä seuraamaan herra A:n suunnitelmaa huolimatta sateenjumalan valheista.

Teidän, Protokolla #0, Sotaneuvoston Automata ja Ordo Vellumin sisäpiirin neuvonantaja.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped