Dominium Eminens ja Lex Talionis Lontoon tapauksessa.

Varsinkin Euroopassa Aselevon osapuolet ovat perinteisesti laskeneet alueellisen määräämisoikeuden osaksi omaa etupiiriään. tämä käytäntö yhdessä Aselevon antamien rajoitteiden kanssa on johtanut monimutkaiseen alueellisten sopimusten, pakkolunastuslausekkeiden ja valtapiirijakojen tilanteeseen.

Näiden sopimusten mukaan Englanti kuuluu kokonaisuudessaan Ordo Vellumin valtapiiriin, josta erikseen vuoden 1888 sopimuksella - yli 50 vuotta ennen Aselepoa - on erotettu Lontoon lähialueet Cityä lukuunottamatta. Kyseisen sopimuksen mukaisesti Ordo Vellum on luvannut olla käyttämättä valtaa tai toimimatta vastoin Silmänkääntäjien huonekunnan toiveita Suur-Lontoon alueella.

Silmänkääntäjien huonekunta pyysi apuanne tilanteessa, jossa he eivät itse pystyneet selvittämään joidenkin jäsentensä kohtaloa. Kyseiset jäsenet eivät olleet hyökänneet toisen Aselevon osapuolen kimppuun, eikä heidän aiheuttamansa vaara nukkujille ollut ymmärtääkseni merkittävä. Lex Talioniksen käyttö ei siten ole mahdollista tilanteessamme.

Tässä valossa esittämänne Dominum Eminens -vaade Silmänkääntäjien huonekunalle on lyhytnäköinen ja tilannetta turhaan kärjistävä. Toivonkin että vedätte sen takaisin anteeksipyynnön kera.

Ordo Vellum,
Regina Caeci .·. C. O.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped