(:toc:)

(:num:)

Premissi ja tilanne juuri nyt

Lontoossa ja sen lähialueilla on tapahtunut erikoisia anomalioita, joista yksikään Aselepoa noudatava taho ei suostu ottamaan vastuuta. Jokaisella taholla ja toimijalla on oma teoriansa tapahtumista, ja monet toimijoista haluavat hyötyä niistä.

Hunnunvartijat (Ordo Vellum) ovat ottaneet aloitteen tilanteen selvittämisessä aktivoimalla varsinaiset pelaajahahmot kaupungissa, muut tahot seuraavat heidän toimiaan.

Pelin taustat ja varsinaisten pelaajahahmojen kokemat haasteet luodaan metapeliin ja pelin tausta-ajatuksiin perustuen.

Kuka pelaa mitäkin

 PelaajaRagnarök
Kadotetut / SilmänkääntäjätSimo6
FenrirTuomas7
Null [0]PetriN/A vai 7 ?
Hiljainen piiriA??
Ohrana NoznoiJuise7

Aktiiviset toimijat

Silmänkääntäjien huonekunta, Kadotetut

Fenrir

Null [0]

Hiljainen piiri

[Tämä kohta on tyhjä tarkoituksella]

Ohrana Noznoi

Suositellut faktiot

Silmänkääntäjien huonekunta (Ordines, Kadotetut)

Painajaistensa voimia hallitsevat kadotetut jakaantuvat useampaan sukuun ja huonekuntaan. Aisteja ja tunteita taivuttava Silmänkääntäjien huone on näistä suvuista toiseksi suurin ja vaikutusvaltaisin.

Silmänkääntäjille kadotettujen pyhä sota heidän alkuperäänsä liitettyä Sydänyötä vastaan vaikuttaa toissijaiselta verrattuna kadotettujen ja muiden heränneiden väliseen taisteluun.

Silmänkääntäjät hallitsevat Lontoota lähes täydellisesti, ja vain Ordo Vellumin vaikutuspiiriin kuuluva City on onnistunut pysyttelemään heidän ulottumattomissaan. Cityn hallinta toisi heidän ulottuvilleen yhden euroopan suurimmista talouskeskittymistä ja täydentäisi Ordo Vellumin rangaistuksen hirmuteoista suvun jäseniä kohtaan 1800 -luvun loppupuolella.

Tavoitteet:

  • Estää muiden valtojen nouseminen Lontooseen tai lähialueille
  • Riistää City Ordo Vellumilta

Muita esimerkkejä

Null [0] (Automaton)

Arabikevät, Occupy -liike, Anonymous. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja luodulla jumalalla monta kasvoa. Syvällä epäavaruuden sopukoissa syntynyt Null [0] on nuori ja vielä uhkarohkea egregore tai jumalmuoto (http://www.chaosmatrix.org/library/chaos/texts/fen-egre.html), joka ei vielä täysin ymmärrä ympäröivää maailmaa.

Null [0] asustaa suurkaupunkien välisessä epäavaruudessa (unspace) ja vaikuttaa maailmaamme hallitsemiensa nukkujien kautta.

Tavoitteet:

  • Ymmärtää mistä ilmiöissä on kyse
  • Oppia hallitsemaan pelaajahahmoja, ja näiden työnantajaa

Ravn, Varis (Deva)

Lääkäri ja parantaja, jolle taistelukenttien kärsimys oli lopulta liikaa. Hähtä palvelevat Valravn http://en.wikipedia.org/wiki/Valravn

Fiilistä saa tästä biisistä http://open.spotify.com/track/2ioGVwNPiPZmaR4sy2AARP

Tavoitteet

  • Vihaa muita Devoja, ja uskoo ilmiöiden liittyvän uuden Devan syntyyn
  • Vihaa kadotettuja, ja pyrkii vähentämään näiden valtaa Lontoossa

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped