NATIONAL TATTLER, Sunnuntai 4.8.1996
San Carlosin reservaatti, Arizona

MIKÄ TAPPAA LAMPAITA?

San Carlosin reservaatin itäpuolelta on löytynyt useita kuolleita lampaita. SIlminnäkijöiden mukaan raadot on yritetty haudata ja ne näyttivät erikoisen kuivuneilta. Erityistä kummastusta on herättänyt se, että edes korppikotkat eivät olleet koskeneet raatoihin. Paikallisten keskuudessa on jo alettu pohtia tapauksen motiiveja, ja ehdotukset vaihtelevat tartuntataudista myrkytykseen.
– Hallitus on testannut niihin uutta joukkotuhoasetta, se on selvä, vakuuttaa nimettömänä pysyttelevä lähiseudun asukas.
– Kysyisitte mieluummin, mitä ne eivät halua meidän näkevän, toteaa toinen, yhteisön kunnioitettu jäsen.
Kysymys on aiheellinen, sillä sekä paikallinen poliisi että paikalle viimein saapunut liittovaltion poliisi ovat tapauksen suhteen vaitonaisia ja paikalliset vapaaehtoiset on pidetty visusti erossa alueen parista suuremmasta kaivannosta.
Kadonneet lampaat ovat todennäköisesti peräisin läheiseltä Begayn maatilalta, jonka laitumilta on kuulemma kadonnut useita lampaita kesä- ja heinäkuun aikana.
Tapauksen merkillisyyttä lisää se, että maatilalla asunut Begayn perhe on myös ollut kateissa heinäkuun lopusta saakka. Nelihenkisen perheen lisäksi myös yhdeksän muuta henkilöä on kadonnut reservaatissa tai sen lähellä valtatie 70:n varrelta tai lähistöltä kesän aikana.
National Tattler seuraa tapausta ja pyytää lukijoiltaan lisää vinkkejä salaperäisiin lammaskuolemiin ja valtatie 70:n katoamisiin liittyen. Yhteydenotot: (503) 613-3945.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped