Durotan Garadinpoika

Parempi kuolla miekka kädessä. |http://jerrytengu.deviantart.com/

Male Half-orc Bloodrager (Primalist, Steelblood) 9 [Guardian 3]
CN Medium humanoid (orc, human)


Init +11
Senses Perception +6, Darkvision 60ft.


AC 27, touch 15, flat-footed 25; (+10 armor, +2 Dex, +2 Natural, +3 Luck)
hp 141
Fort +15, Ref +8, Will +6 (+5 vs. Mind Affecting Effects)
Special Defenses Adamantine Mind, Sudden Block


Speed 25ft.
Melee Bloodrage, Power Attack, Greatsword +12 (2d6+20)
Special Attacks Arcane Strike / Mythic Arcane Strike


Str 16, Dex 14, Con 22, Int 10, Wis 10, Cha 14
Base Atk +9; CMB +13 ; CMD 24
Feats Power Attack, Endurance, Raging Vitality, Eschew Materials, Arcane Strike, Diehard, , Ironhide, Improved Initiative, Deathless Initiate
Skill Diplomacy +13 (9), Intimidate +7 (2), Know. Arcana +5 (2), Spellcraft +5 (2), Use Magic Device +11 (9)
Traits Touched by Awfullness, Fate's Favorite
Languages Common, Orc, Hallit
SQ Bloodrage 26 rounds/day


Mythic Guardian' Sudden Block, Adamantine Mind, Extra Mythic Feat, Legendary Item
Mythic Feats Mythic Power Attack, Mythic Arcane Strike, Mythic Paragon
Rage Powers Guarded Stance (+2), Unexpected Strike


On person +1 Ghost Touch Full Plate, Amulet of Natural Armor +1, +4 Belt of Constitution, Muleback Cords, Roudantuska [Frostmourne] (+1 Adamantine Greatsword)
In backpack
Wealth 4100 gp
Encumbrance x lb. without backpack, x lb. with backpack (x lb. light/x lb. medium/x lb. heavy


Legendary Item:
Roudantuska
Base Item: +1 Adamantine Greatsword
Item Abilities: 1st. Powerful, 2nd. Intelligent, 3rd. Intelligent x2 ; Spellcasting
Legendary Power 4, Ego 4
INT 12, WIS 12, CHA 12


Atop the mountain, where the river of steel flows
Black is the forest, white was the snow.
There as children, how could children know?
One without name or number soon would show

"Astu sivuun Garad,Rhakishin poika, sinä lupasit hänet Bestesbulzibarille" jyrähti demonin ääni peittäen iskevän salaman alleen. "Zugas... Zulitaramiel Okainen, kerro isännällessi ettei Sopimus ole enää voimassa" jyrähti Vihreän Meren Klaanin johtaja Garad Horjumaton. Hänen takanaan ihmisnainen seisoi pienen tummapuisen kehdon edessä sauva kohti tulista vihollista osoittaen. Demoni räjähti nauruun joka kuulosti kuin tuhannen ketjua olisi raapinut obsidiaania. "Ei voimassa? Luuletko sinä puoliverinen voivasi pettää demoniruhtinaan? Tämä on kunnia teidän häpeäliitollenne, pojallenne on suuria suunnitelmia täytettävänään." Vahva naisääni vastasi vankkumatta "Niin on, vaan ei teidän suunnitelmianne" johon Garad jatkoi "Tar... Gesh'zugas odd? Poistu. Nyt." "Tuo huorako sinut on kääntänyt Voittamattomia vastaan? Olkoon sitten niin jos mielummin kuolette. Zil'nok Garad o Jan!" karjaisi hirviö paljastaen pahuutta hohkaavan miekkansa.

Salaman iskiessä vasara ja miekka kohtasivat.

"Durotan, säästä voimiasi, et päihitä petoa väkevyydellä vaan älyllä" tokaisi Vanha Shamaani puoliörkkinuorukaisen pitäessä verisuonet käsistä pullistuen kiinni villisian torahampaista. Peto ei päässyt puskemaan Durotania, mutta Durotankaan ei kyennyt iskemään petoon tappavaa iskua. Neuvosta huolimatta nuorukaisen ote piti ja karjauksen saattelemana tämä heitti sian kyljelleen tämän pään retkahtaessa nurin jänteviltä harteilta. "Hyvänen aika poika... Älyn mittelöön sinua tuskin on luotu mutta vahvuutesi on eri luokkaa"

Myöhemmin muhennoksen ääressä Vanha Shamaani jatkoi "Kuuntele tarkkaan poika, sillä sanon tämän vain kerran. Henki puhui minulle, ei ole sattumaa että olet täällä. Painajaisesi eivät ole sattumaa, eikä myöskään synnyinmerkkisi. Sain kuulla Rummun ja Torven soiton. Pimeys ja Valkeus ovat petetyn lupauksen perässä. Kolmasti siunattu epäonnistuu, aika muovautuu ja Vaskinen Vaeltaja astuu esiin. Kulkijat lähtevät ja sinun on oltava heidän mukanaan nähdäksesi kumman Polun haluat kulkea. Mutta valittuasi et voi palata. Olemassaolo on valinta"

Ennen pitkää Jäätyneen Suden klaaniin saatiin uusi jäsen Vanhan Shamaanin ottaessa hoiviinsa Syöverinlapsi Neeman. Durotan oli muutaman vuoden pienokaista vanhempi, ja uusi tulokas kiehtoi vain ihmisiä tavannutta puoliörkkiä. Mitä pidemmälle uusien sisarusten elo eteni, ymmärsi Durotan että Neema oli häntä paljon kyvykkäämpi shamanismin taidoissa, sillä jo pienenä Henkiin yhteyden saanut Syöverinlapsi omaksui älyä ja viisautta aivan toisin kuin veljensä. Durotan oppi kateuden sijaan löytämään omat vahvuutensa jotka tulivat esiin fyysisemmissä ja sosiaalisissa haasteissa, joita erirotuiset kohtasivat omassa klaanissaan. Durotan mitteli petojen kanssa, harjoitteli yksinkertaista taikuutta esineitä hyödyntäen ja oppi kanavoimaan verensä voimia Neeman opetellessa Vanhan Shamaanin taitoja.

Neeman lähdettyä erämaahan kohtaamaan henget, otti Vanha Shamaani Durotanin puheilleen. Viime kerrasta oli kulunut kauan. He istuivat nuotion ääreen johon Vanha Shamaani pudotti pölynomaista mineraalia, joka sai liekit iskemään kohti teltan kattoa sinivihreän hohteisina. "On tullut aika että katsot, näet ja kuulet." Durotan keskittyi liekkiin, ja hänen päänsä täytti sotatorven kumu. Liekit iskivät häntä kohti nielaisten puoliörkin ja upottaen tämän nieluihinsa hahmon puhuessa hänelle "Durotan Garadin poika, sinun kohtalosi on mutkikkaissa kantimissa. Kohtalosi on itse valita kohtalosi. Kumpikin puoli odottaa sinua. Petät toisen, toisen joukkoon pääset. Kenebras kertoo lisää." Durotan yritti puhua muttei saattanut, ja hän upposi ikuisuudelta tuntuvaksi ajaksi liekkeihin ja torviin.

Herätessään hän huomasi olevansa vahingoittumaton, ja tavaroidensa olevan pakattuna teltan suulla. Ovenraosta näkyi kuinka ulkona Neema puhui Vanhalle Shamaanille.

Durotanin saapuessa paikalle tarttui Vanha Shamaani kumpaistakin ottolastaan harteista ja sanoi "On tullut aika. Olemassaolo on valinta. Maailmassa ei ole kaaosta, vain monimuotoisuutta. Tämän monimuotoisuuden tunteminen on viisauden alku. Maailman viisauden ymmärtämisestä syntyy itsensä tunteminen. Omasta herruudestaan nousee maailman herruus. Itsensä menettäminen on kärsimyksen alku. Kärsimys on valinta, josta me kaikki voimme kieltäytyä. On meidän voimiemme varassa luoda tämä maailma, tai tuhota se.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped