Kabririn temppeli

Veri virtaa varjon
Lihan syöjän, luun purijan
Viha väsyy kalmon
Varsi vaaran, terä pimeän

  • Taistelun jälkeen pistettiin leirit pystyyn. Neema kävi jututtamassa vankeja, jotka olivat yhä yhteistyökyvyttömiä. Yöllä Neema herää outoon ääneen, ja hän näkee pimeässä kulkevia hahmoja. Neema seuraa heitä, mutta oudot hahmot katoavat. Pian koko leiri on pystyssä, sillä hevosaidasta kuuluu elämöintiä. Jokin on vialla- eläimet huutavat ja niiden iho kuorioutuu palaen pois. Parantajat eivät osaa auttaa- Noctis alkaa päästämään elukoita tuskistaan. Khadon ja Durotan käyvät tarkistamassa leirin toisen pään, jossa saadaan selville että ruokavarastot on myös sabotoitu. Myös Horguksen vaunuista on viety hopeaa- ja Drezenin kartat!
  • Myrkytyksen takana oli demoniset marjat, jotka korruptoivat kaiken ympärillään. Heidän ratsuväkensä määrä on nyt huomattavasti pienentynyt, ja ruokavarastot ovat lähes lopussa. Jokin oli myöskin käynyt vankien kimppuun, ja repinyt heistä osan mukaansa...kappaleina. Matka jatkuu kuitenkin, takaisin ei enään käännytä. Vangit ovat hiljaisia tapahtumista, ja heidän matkansa kääntyy toiseen suuntaan, Neeman vastalauseista huolimatta, kohti tuomiota Kenabreksessa.
  • Armeija saapuu kanjoniin, jossa he näkevät seinämään rakennetun temppelin. Nelikko päättää mennä tutkimaan sitä, josko sen saisi kunnostettua. Taisteltuaan tiensä gargoilien ja ghuulien lävitse, he saavat selville kappelin nykytilanteen- Kabririn, kannibalistisen demonijumalan kultti on vallanut sen. Tutkittuaan huoneita tarpeeksi kauan, löytävät he kultin johtajan. Puolidemoninen inkvisiittori on kova vastus, mutta kaatuu kuitenkin lopulta. He näkevät Nabasun poistuvan paikalta.
  • Saatuaan temppelin puhdistettua, jatkaa armeija matkaansa- kunnes sekin pysähtyy, sillä edessä oleva kanjoni on vihreän meressä- vescavoreja, demonisia hyönteisiä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped