Vescavorien luolat

You can't find a shelter in hellspace,
Under my black wings of doom
The wind in the wasteland is howling
It's the wailing of ghosts of the past

  • Vescavor-laumojen peittämän laakson yli pitää päästä jotenkin, joten sankarinelikko lähtee etsimään reittiä kanjonin reunamailta. Korkeat jyrkänteet antavat hyvä kokonaiskuvan tilanteesta. Kanjonin ylityksen jälkeen ei olisi enään pitkä matka Drezeniin. He näkevätkin sen linnoituksen korkeat tornit, ja sen huipulla seisovan siivekkään hirviön varjon. Neema bongaa myös kanjonin seinämässä olevat aukot, josta Vescavoreja lentää ulos tasaisin väliajoin.
  • Jaettuaan tiedot Irabethin kanssa, luodaan suunnitelma: Koska hevosia ja vaunuja ei saa kuljetettua kanjonin huippuja pitkin, täytyy vescavorit hävittää. Keskittynyt parveilu viittaa Vescavor-kuningattareen. Irabeth epäilee sen olevan jossakin luolista. Armeijan valmistautuessa lähtöön lähtevät sankarit tappamaan kuningatarta.
  • Luolat ovat yksi limainen sokkelo, jotka kuhisevat Vescavoreja. Harhailtuaan hetkisen he löytävät oudon portaalin, mutta jättävät sen rauhaan hetkeksi. Lopulta he löytävät Vescavorien kuningattaren, ja taistelu alkaa. Demoniötökän hullu pälpättäminen ja sen poikasten laumat olivat olla jo liikaa, kunnes Khadon upottaa joukon taikanuolia kuningattaren päähän tappaen tämän. pian portaalihuoneesta kuuluu outoa ääntä, ja huoneeseen materialisoituu Vrock-demoni. Vrock taistelee hetken, kunnes se perääntyy. Nelikon poistuessa luolista, ovat Vescavorit jo hajaantuneet.

Vescavorien kuningatar
  • Armeija saapuu vihdoinkin Drezenin rajamaille. Vakoojat kertovat että kaupungissa on tällä hetkellä kaksi armeijaa: Schir-demoniarmeija ja joukko-osasto kultisteja, syyöveriläisiä ja muuta rupusakkia. Myös huhu ghuulikaupungista maan alla huolestuttaa. Armeijat pitää jakaa erilleen: Irabeth ehdottaa yöllistä hyökkäystä paladiiniarmeijan kanssa Schirien kimppuun, ja sillä välin pieni joukko käy estämässä linnakkeen sillan romahduttamisen ja terminoimassa Drezenin linnan torneissa olevat Brimorak-tulidemonit. Neema protestoi, sillä päivä on jo pitkällä eikä taistelu pimeässä ole välttämättä fiksuin valinta mutta suostuu lopulta. Parin tunnin lepäämisen jälkeen on toiminnan aika.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped