Drezenin valloitus

Black sky
No light
Satan is here tonight
War cries
Men die
The battle starts


Drezenin linnake
  • Saatuaan käskyn levätä pari tuntia, vetäytyvät kaikki sijoillensa. Neeman lepoa häiritsevät synkät unet, ja hän herääkin levottomasta unestaan hikoillen. Hän löytää poveltaan oudon mustan pullon, mutta ei ehdi tutkia sitä. On aika lähteä. Sosiel, Shelynin pappi, toimii viestimiehenä armeijan ja nelikon välillä kun silta on turvattu. Matka öisen rauniokaupungin lävitse on hiljainen, ja sillan päädyssä olevat vartijatkin hiljennetään tehokkaasti. Sillan alta löydetään joukko syöveriläisiä sekä heidän johtajansa, kyttyräselkäinen kaapumies. Pylväisiin on kahlehdittu neljä alkuhärkää, jotka vaikuttavat vähintäänkin verenhimoisilta. Durotan ja Noctis laskeutuvat köysillä heidän kimppuunsa ja Khadon sekä Neema antavat tukea ilmasta käsin. Noctis leikkelee vartiomiehet tehokkaasti, ja Durotan keskittyy rikkomaan alkuhärkien ketjuja. Kaaos on tosiasia. Lopulta vartijat ja eläimet on kaikki tapettu, ja Sosiel lähtee armeijan luokse.
  • Seuraavaksi vuorossa on tornien demonit. Neema lennättää köyden muurin harjalle, ja muut kiipeävät sitä pitkin ylös. Nopeuttakseen tehtävää päättää ryhmä hajaantua-pareihin. Durotan ja Neema kohtaavat kaksi brimorakia, ja aloittavat taistelun niiden kanssa. Noctis ja Khadon taistelevat yhteensä neljää demonia vastaan, ja pian ovat tornit tyhjennetty. Tornista nähdää taistelun sujuvan hyvin, mutta hälytyskellon aletessa soida päätetään palata takaisin leiriin. Paladiinit olivat voitokkaita, tosin tappioita tuli. Toinen armeija ei ikinä liitynyt taisteluun.
  • Seuraavana yönä Neeman painajaiset toistuvat kivuliaasti, ja herättyään hän löytää toisen pullon. Neema on myöskin kykenemätön valmistelemaan loitsujaan, sillä henget ovat vaiti. Hän kertoo Durotanille ongelmastaan, ja näyttää pulloja tälle. Durotanilta ei löydy vastauksia. Noctis haluaa lähteä etsimään ghuulien kaupunkia, ja Neema lähtee mukaan vastahakoisesti. Hautausmaalta löydetään reitti kappeliin, jossa on kapea tunneli maan alle. Noctiksen kiemurreltua siinä hetken, hän löytääkin tiputuksen syvempään luolaan mutta jättää sen rauhaan. Sen jälkeen he suuntaavat hautaholviin, jonka pitäisi kuulemma olla kirottu. Sieltä he löytävät vastaavan tunnelin, mutta myöskin kummittelun lähteen- Berbalang-epäkuolleen. Berbalangin aineettomuus tuottaa ongelmia hetken, ja tämä onnistuukin jähmettämään Neeman paikoilleen. Tappelu päättyy kuitenkin Durotanin miekaniskuun. Ennen kuin tilanteesta on ehditty selvitä, kuuluu kaukaa torvien kumu ja hirveä petomainen karjunta.

Kimeira Soldenreb
  • Kultistien armeija hyökkää! Neema ja Durotan sulkevat reitin ghuulikaupunkiin nopeasti, sillä sieltä kuului satojen jalkojen marssi myöskin. Noctis ja Khadon juoksevat pihalle, jossa he näkevät suuren kimeiran nousevan taivaalle, puhaltaen jäätä pakkaslohikäärmeen lailla. Etsittyään Irabethin taistelukentältä, saavat he käskyn kiinnittää elukan huomion itseensä. Noctis kiipeää korkealle, ja tilaisuuden koittaessa loikkaa pedon niskaan miekat ojossa. Kimeira huomaa heidät, ja taistelu myyttistä hirviötä vastaan alkaa. Neema epätoivoissaan juo molemmat mustat liemet- ja kuin ihmeen kaupalla, saa loitsimiskykynsä takaisin! Hirveä taistelu raivoaa, ja mitä syvempiä haavoja Durotan saa, sitä raivokkaammin hän lyö. Kimeiran nopeus yllättää kuitenkin Khadonin ja Noctiksen, ja lopulta vain Durotan ja Neema taistelevat sekäsikiötä vastaan. Lopulta Durotan kohottaa mahtavan miekkansa, ja leikkaa pedon kolme päätä pois yhdellä hirveällä heilautuksella. Taistelu laantuu, ja päivä on voitettu.

My journey has just begun

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped